Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Siz anlamak istemiyorsunuz sanırım. Bitcoin'e para yatırın yatırım aracıdır mı dedim ben?
Alıntılar mısınız lütfen o mesajımı okuyayım? Bu arada geçtiğimiz yılbaşından bu yana düşüşe rağmen 16 kat artmış. Üfürerek muhalefetlik yapmak yerine öğrenmeyi deneyin. Daha mesajlarımı okumadan gelip sırf laf sokmak eleştirmek için yazmayın.
Sözlüklerde zaman geçirmeyin fazla...
Sevgili Yasin,
zaten alıntılamıştım,yazdığın bu.
Yatırım aracı olarak bakarsan da doygunluğa ulaşana kadar o tahvillerden daha çok kazanç getirir. Tahvillerden dolayı batan insan sayısı baya bir fazladır.
Kabul edersin ki insanlar bu bitcoin i amazon dan Alibaba dan birşeyler satın almak için almıyor.%99.99 u yatırım için alıyor.
16 kat sadece 1 senede,o da bişey mi 3 senelik grafiğe bakalım kaç kat artmış
Anlatmak istediğimiz şu;
Ortada glikoza batırılmış bir balon var,bu balon şiştikçe iştahlanan sinekler bu balona konuyor,balon daha da şişiyor..diğer sinekler ise ulan millet semirdi bizim neyimiz eksik diyerek balona konmaya devam ediyor..fakat balon şişmeye devam ediyor.
Zamanında ayrılan sinekler için yedikleri şeker yanlarına kar kalacak kuşkusuz..bunu taaa ilk mesajlarımda Kuvvetmira ya aslında çorap var Kuvvetmira diyerek soyledim zaten.
Lakin günün birinde ki bence cok uzun zaman kalmadı,bu balon patlayacak ve üzerindeki sinekçiklerde ne kol kalacak ne de kafa.
İzleyelim,görelim.
Sözlük derken neyi kastettin anlamadım ?
Son düzenleme: