1500-2000 lira civarı motor önerisi ?

1500-2000 lira arası motor aradığım için benimle dalga geçmeye çalışanlar, gereksiz laf atmaya çalışanlar oldu. Sebebini bilmiyorum. Ufak bir motor için aylardır çalışıp 3-5 kuruş biriktirmeye çalışan ve ucuz bir motor arayan kendime neden böyle tavırlar sergilendi orasını anlayamadım. İnsanlar insanlara maddi durumuna göre muamele yapıyor. 5 milyarlık bir motor arıyorum desem o kişilerin üslubu bana daha farklı olacaktı bundan eminim. 1500 liralık dediğim için gariban durumuna düştükya ben ne deyim.3 kuruşluk dünyada bu tür kalp kırıcı hareketler sergilenmemeli. Neyse bana yardımcı olan olmayan herkese teşekkür ederim.. Allah hayırlısını versin..

Kardeş yorumlarda kimse seninle dalga gecmemis,aksine herkes yardimci olmaya calismis.

Isin gucun rast gelsin.

Kardeş yorumlarda kimse seninle dalga gecmemis,aksine herkes yardimci olmaya calismis.

Isin gucun rast gelsin.

Teşekkürler

---------- Mesajlar birleştirildi - 08:56 ---------- bir önceki mesaj zamanı 08:22 ----------

Isin gucun rast gelsin.

Özelden yazanlar oldu, kendimi tam ifade edememişim. Neyse çok mühim değil. Bajaj Boxer, Mondial 125 kt, mondial uag 125, mondial cg 125 gibi modeller arasında kaldım. Bajaj boxer öneren olmuş,bu motorda vites ters diye biliyorum. Bu sürüş konforunu çok etkiler mi acaba. Yani vitesi kaldırınca vites yükselmesi gerekirken bunda tam tersiymiş. Parçasını falan bulmakta sıkıntı yaşarmıyım sizce arkadaşlar bu tarz çin modellerde

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar