radyatörüm komple terliyor

resmen radyatörün neredeyse her yeri ıslanıyor ve aşşağıya damlatıyor, motora en son bu konuyla ilgili olabilicek yaptığım işlem;
2 tane fan rolesinin birbirine düz kontak yapılmış bir kablo vardı onu çıkarmıştım, onu şimdi taktım ama motoru çalıştırmadım daha tamamen kurusun diye yarın tekrar denicem, çözülse bile bu nasıl bir sorun böyle? google da arattım kaynak da yok

Radyatörü sök iç petekler harici demir kısma ver ateşi bütün delikler meydana çıkacaktır. Eğer iç peteklerde sorun varsa hava testi şart

Motosiklet radyatörünü bilmiyorum ama kamyonda arada bi şişletiriz. Hemde şişlenirken test edilir. Havuzun içine sokup hava basarlar. Kaçak olan yerleri lehim yaparlar.

Taksilerdede bu böyle. Motosiklettede öyledir bence. Hem şişlenince hararetede iyi gelir.

Radyatörün delinmiş büyük ihtimal. Eğer pahalı değilse yenisini al yoksa sanayide radyatörcüye yaptır.

Motosiklet radyatörünü bilmiyorum ama kamyonda arada bi şişletiriz. Hemde şişlenirken test edilir. Havuzun içine sokup hava basarlar. Kaçak olan yerleri lehim yaparlar.

Taksilerdede bu böyle. Motosiklettede öyledir bence. Hem şişlenince hararetede iyi gelir.
birde karabiber falan döküyorlar suyun içine onu denerim belki
Radyatörün delinmiş büyük ihtimal. Eğer pahalı değilse yenisini al yoksa sanayide radyatörcüye yaptır.

evet delinmiş olmaktan başka seçenek yok gibi su kaçağının ama neden deliniyor durduk yere, en son eve soktum eve sokarken radyatöre bişey dokunmuş olması mümkün değil, birde heryeri terliyor tek bir tarafı değilde

birde karabiber falan döküyorlar suyun içine onu denerim belki

evet delinmiş olmaktan başka seçenek yok gibi su kaçağının ama neden deliniyor durduk yere, en son eve soktum eve sokarken radyatöre bişey dokunmuş olması mümkün değil, birde heryeri terliyor tek bir tarafı değilde

karabiber değil pul biber o geçici çözüm için yolda kalırsan vs

Sakın içine birşey dökme. Devridaim pompasını veya kanalları tıkar. Çok iş çıkartır. Suyunu tamamlayıp doğru servise veya oto sanayiye.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar