Kask Önerisi

Merhaba Bugün Mondial Mh Minör Motorumu aldım , Bayii fatura yarın cikacak dedi . yarın Hayırlısıyla islemlerimi halledicem..

Evet Bana Bi kask lazım Yanlız suan icin bütcem cok kısıtlı o sebepten dolayı beni 1-2 ay idare edecek kask lazım

BÜTCE : 200TL (MAX.)
RENK: KIRMIZI

Varmıdır böyle bir kask

birde kaskların boyutları vs varmı yani bedenli vs mi satiliyor öyle ise kucük kask olursa sevinirim..

link ile birlikte yorumlarınızı bekliyorum..

Teşekkürler..

Merhaba Bugün Mondial Mh Minör Motorumu aldım , Bayii fatura yarın cikacak dedi . yarın Hayırlısıyla islemlerimi halledicem..

Evet Bana Bi kask lazım Yanlız suan icin bütcem cok kısıtlı o sebepten dolayı beni 1-2 ay idare edecek kask lazım

BÜTCE : 200TL (MAX.)
RENK: KIRMIZI

Varmıdır böyle bir kask

birde kaskların boyutları vs varmı yani bedenli vs mi satiliyor öyle ise kucük kask olursa sevinirim..

link ile birlikte yorumlarınızı bekliyorum..

Teşekkürler..

kask_olcu_tablo.jpg

iyiki ayrılmışsın bende izmirde 3 subede de dolaniyorum 😃 en son 3. de kaldim.

---------- Mesajlar birleştirildi - 21:00 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:54 ----------

evet ls2 den baska yok tesekkurler.

Üstüne biraz daha koyabilsen Mt kask önerirdim. 300 tl den falan belki araştırsam size bulurum. Ls2 de güzel kask ben ikisinide kullandım

Alma kardeşim 200 liralık kask. 4750 lira motosiklete bayılmışsın. 200 liralık kask bakıyorsun bırak durumum bukadar diye düşünmeyi.

200 liralık kask bir b.ka yaramaz. Polisten korur.

Turing in eğitimine katılıp bedava kask alabilirsin.En azından aldığın kask gerçekten kask olur.Turing kasklarını malum sitede satanlar da var.Başka seçeneğin yoksa onlardan da alabilirsin.HJC nin kaskı.

Turing in eğitimine katılıp bedava kask alabilirsin.En azından aldığın kask gerçekten kask olur.Turing kasklarını malum sitede satanlar da var.Başka seçeneğin yoksa onlardan da alabilirsin.HJC nin kaskı.

Turing kursu ücretsiz mi

evet.motosiklet ehliyetiniz olması yeterli.

keşke imkanım olsada istanbula gidip katılsam geçende mail atmıştım yeterli talep olursa alanyada konferans veririz gurup kurun bizi çağırın demişti ama benden başka adam yokki nerden adam toplayacam

https://urun.n11.com/kask/venom-vf-301-siyah-kask-P190730532

https://urun.n11.com/kask/kask-gdr-816-skull-kuru-kafa-P216254412 ÖNERİMDİR GDR İYİDİR VİZÖRÜDE SİYAH

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
https://www.youtube.com/watch?v=NjepYdPB4VY

Motorcu dernekleri vardır Antalya da onlar organize edebilir aslında

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar