İlk motor, falcon freedom 250 ve ehliyet

Arkadaşlar herkese merhaba, uzun zamandır aranızdaydım ama henüz motor sahibi olmadığım için üye olmuyordum, bu hafta içinde büyük ihtimalle ilk motoruma kavuşacağım tabi haliyle sorularım var :)

pek motor geçmişim yok, araba ehliyetim var motor ehliyetini keşke araba ehliyeti alırken ekletseymişim diye pişmanlık duyanlardanım :) falcon freedom 250 de karar kıldım, başlangıç motoru olarak nasıl olur? mat siyah sprey boya alıp jantları, disk freni ve ön bloğu boyamayı düşünüyorum çünkü alacağım motorda ön blokta sprey boyayla 2 adet yıldız yapılmış sprey boyayla boyadığımda renk farkı olur mu? ayrıca ehliyet kursuna yazıldım fakat ehliyetim ocakta çıkacak, ehliyetsiz sürüş sıkıntı olur mu polis ve çevirme açısından? motor kullanmayı biliyorum lisede kullandım birkaç yıl fakat motor benim değildi ve tam zamanlı kullanmadım :) özellikle kullanıcıları veya tecrübesi olanlar cevaplarsa çok sevinirim.

Ehliyetsiz kullanma cezayi yazarlar kursa yazili olman bir sey degistirmez. Bende falcon ile sl200 arasinda kalmistim epey en sonunda sl200 aldim falcona gore daha oturmus ve bilinen marka.
Ayrica fren diskini boyamani tavsiye etmem. Baslangic icin gayet uygun motor hayirlisi olsun

Cezalara da bakmışsındır umarım.Ehliyetsiz kullanmanın cezası büyük...

Herhalde disk frenin boyandığı ilk motor seninki olacak. Boyama konusunda şunu diyeyim, satış ilanlarını gördüğümde açtığım gibi kapattığım ilanlar herhangi bir yeri boyanmış motorların ilanlarıdır. Bence o yıldızlar için bloğu boyamak yerine yıldızları çıkarmaya çalış. Onun dışında motoru al ama ehliyet gelene kadar kullanma.

Ehliyetsiz kullanma cezayi yazarlar kursa yazili olman bir sey degistirmez. Bende falcon ile sl200 arasinda kalmistim epey en sonunda sl200 aldim falcona gore daha oturmus ve bilinen marka.
Ayrica fren diskini boyamani tavsiye etmem. Baslangic icin gayet uygun motor hayirlisi olsun

Teşekkürler, aynen biraz araştırdım diski boyamaktan vazgeçtim.

Cezalara da bakmışsındır umarım.Ehliyetsiz kullanmanın cezası büyük...

Cezalara baktım fakat yapabileceğim birşey yok okula gitmem gerekiyor 1 ay sonra ehliyet elimde ama işte o 1 ayda devamsızlık yapmamam gerek devamsızlıkta %28 i doldurdum bile :)

Herhalde disk frenin boyandığı ilk motor seninki olacak. Boyama konusunda şunu diyeyim, satış ilanlarını gördüğümde açtığım gibi kapattığım ilanlar herhangi bir yeri boyanmış motorların ilanlarıdır. Bence o yıldızlar için bloğu boyamak yerine yıldızları çıkarmaya çalış. Onun dışında motoru al ama ehliyet gelene kadar kullanma.

yıldızların sprey boya veya kazıma şeklinde olduğunu düşünmüştüm dün satın alacağım kişiyle konuştum çıkartma olayıymış yani dediğin gibi çıkaracağım :) motoru alıyorum kask ekipman tamam fakat ehliyet yok, okula gitmem gerekiyor sabahlar 3 metrobüs durağı kadar yolum var aslında kısa bir yol ama buralardan metrobüse binmek cidden zor, devamsızlık artık zorladığı için motoru alma işini hızlandırdım diyebilirim :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar