[MT İstanbul] 16 Eylül Cumartesi Eyüp Çocuk Yuvası Ziyareti

Admin
Yönetici
Motosikleti
Yamaha MT-09 Tracer
Katılımcı Listesi:

1. Starsailor
  2. Vınvın
  3. Bodybody
  4. Blacat
  5. Necdet
  6. desperadost
  7. donniedarko
  8. akalteke
  9. 007
  10. ucanlaz
  11. marl10
  12. kırmızı
  13. ..
  14. ..
  15. ..

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
körler sağırlar birbirini ağırlar....
hane nerede bİR gezi için kendini parçalayanlar... hane nerede gezi veya eğlence topiği iptal oldu diye ayaklananlar..
hani nerede eklediği erotik bir resim yönetim tarafından kaldırıldığında nasıl bir site burası MEDENİYETTEN UZAK! düşünüyorsunuz diyenler hane yav HANİ??

abi kendini fazla zorlama seni anca çocuk sahibi yada 30yaş üzerindeki
arkadaşlar anlarsa anlar diğer genç arkadaşlarımız daha çok hangi motor
fazla basar yada geyik yapmak için yeni başlıyorum r6 yada r1 mi alsam
lafın kısası kendini fazla üzme yapacağını yaptın zaten

Necdet abi yanılıyorsun. Bu ziyaret için yazı yazan ve geleceğini söyleyen arkadaşlarımızın bir kısmı otuz yaş altında ve çocuğu yok. Ama sitede otuz yaş ve üstü çocuk sahibi birçok kişi var...

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Necdet abi yanılıyorsun. Bu ziyaret için yazı yazan ve geleceğini söyleyen arkadaşlarımızın bir kısmı otuz yaş altında ve çocuğu yok. Ama sitede otuz yaş ve üstü çocuk sahibi birçok kişi var...

ben genel anlamda konuştum yanlış anlaşımasın ama bu siteye hergün ortalama 200kişi den fazla giriş oluyor ve savaş abinin dediği gibi polemik
içeren topiçler rekor kırıyor mademki bu topiç açılmış herkes gereken desteğini
yapsın 1sıgara parasıda olsa yeter damlaya damlaya göl olur

Arkadaşlar bu iş hayır işi bu iş gönül işi.. Levent Abinin de söylediği gibi kimseyi zorlamak, kimseye kızmak olmaz... Hadi bırakalım artık kim ne yaptı ya da yapmadı, ilgi var ya da yok diye düşünmeyi. Zamanımız azalıyor. Başka neler yapabiliriz onu düşünelim. Çocuklara giderken yanımızda neler götüreceğiz orada ne yapacağız onu düşünelim.:wiinkk:

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
abi diyorum ben size patlatalım bir tartışma ilgi artsın ama yok kimseden tık yok :mrgreen: bana bak necdet abi sen motorunu satıyon diye buradasın dimi hı söyle hadi aksini ıspatlayabilirmisin ya savaş abi sen sana ne demeli telefon satmak istiyosun demi yok abicim yok size burdan ekmek yok :queen: vınvın'ın da kaşının üstünde gözü var yok gözünün üstünde kaşı var :queen:

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
abi diyorum ben size patlatalım bir tartışma ilgi artsın ama yok kimseden tık yok :mrgreen: bana bak necdet abi sen motorunu satıyon diye buradasın dimi hı söyle hadi aksini ıspatlayabilirmisin ya savaş abi sen sana ne demeli telefon satmak istiyosun demi yok abicim yok size burdan ekmek yok :queen: vınvın'ın da kaşının üstünde gözü var yok gözünün üstünde kaşı var :queen:

hasan sürprizi ziyaretten sonra açıklıcam şimdi olmaz:p

Konuyu Toplam 4 üye okuyor. (4 Kayıtlı üye ve 0 Misafir)
SAVASXXL, donniedarko, necdet, vınvın
ah ulen ah körler sağırlar hesabı...:queen:

hödoralcım s ende gelecekmsın kardeşim..
veya yardımda bulun YENİ:queen: banditinin aşkına:queen:

Son düzenleme:
Konuyu Toplam 10 üye okuyor. (6 Kayıtlı üye ve 4 Misafir)
vınvın, federal, kırmızı, Rüzgarınoğlu, SAVASXXL, Slwer

savaş abi sanırım ilk defa bu kadar kalabalık oldu :queen: :queen: :queen:

İş yoğunluğundan siteyi takip edemeyenlere msn den haber verdiğin için teşekkürler kırmızı:wiinkk:

günceeeel :queen: :queen: :queen:

Son düzenleme:
oyun materyallerinden ben de istiyorummm:queen: :queen:

ben küçükken hiç oyun materyalim olmadı...:queen:

Bir Telefon Diyaloğu...

Amir: Sayın Müdürüm bu ziyarete gelecek motorcu gençler oyun materyali getireceklermiş...bir sakıncası varmıdır acep...

Müdür: O nedir len...materyal falan ne demek istiyorsun...Müdürüne isyanmı ediyorsun hakaretmi...bak sicilini bozarım...ne demek istiyosun...

Amir: Müdürüm çocuklar için zeka geliştirici oyuncaklar kastediliyor galiba...

Müdür: Ben anlamam materyal falan...hemen Bakanlığa ve Emniyete yazı yaz...materyal nedir...siyasi bir bağlantı örgütsel bir uzantı varmı diye sor...ne yapalım de...

:queen: :queen:

Allah sonumu hayır etsin...Ateşle oynuyorum...:)

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
sonunu iyi görmüyorum hacım bu gidişat gidişat değil uyarmadı deme :queen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar