- Konu Yazar
2 zamanlı komplike olmayan basit bir sistem. Özel ince ayarı otu çöpüde yok. ana blok silindir piston üst kapak ateşleme tablosu ve kavramadan ibaret.
bisikletçiye götürsen tamirini yapar.
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:07 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:05 ----------
Yok egzantrikten bi bilya değiştirdim subapları ayarladım. Sürekli ayar istiyor. Egzantirikten aşşaya somun düştü debriyaj kapağınıda söktüm mecbur. Motor tabanca oldu düzensiz çalışıyodu daha önce.
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:10 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:07 ----------
eksozun ek yerine senin söylediğin gibi basınçlı su hortumu taktım. Bu gün yanık kokuları geliyodu. Henüz tam yanmamış. Yanmaz hortum bulamadım. Öyle bi hortum yok diyo hortumcu kardeşler. Bakalım ne kadar idare edecek.
Ben yarın resmini çekip burdan paylaşayım. Salyangozun tam çıkışına taktım.4t ile 2t arasında sıcaklık farkı varmıdır diye düşünüyorum.2t motor havayı yağla karışık attıgı için hortumu belki soğutuyor olabilir ama motor çalıştıgında tüp ve salyangozu el ile elleyemezsin epey sıcak oluyor.