- Konu Yazar
Selamlar herkese arkadaşlar , son 1 sene içerisinde scooter'dan vitesli motora döndüm , pişman olup 4 ay sonra maxi scootera geçtim , rahat duramayıp amaaan deyip 5 ay sonra r25'e geçtim benden yana sorun yok hepsi güzel benim için fakat gel gelelim gts 250 gibi maxi scooter'dan ss motora geçince asıl sorun artçıda oldu
)) O topcase'i fulleyip çadırı alıp kamp kurmalar , kız arkadaşımla akşam yemeği alışverişini yapıp motorla mis gibi eve dönmeler vs vs yalan oldu artık birde sırt çantamız var
)))
Arkada artçının tutacağı birşey yok haliyle bana sarılıyor devamlı zaten artçım ya babam ya kız arkadaşım ama devamlı artçılı kullanım söz konusu. Bu konuda ne yapabiliriz fikirleriniz nedir ? Pulsar 200ns gibi yada cbr 250r gibi kulakçık yapılmaz mı arkaya ?
Hatta şöyle söyleyeyim r25 ile mt25 tamamen şase olarak aynı sadece grenajlar farklı diye okudum , eğer öyle ise sele yanı sağ sol grenajda ufak tadilatla şase tutamaçları monte edemezmiyiz ? fikirleriniz nedir bu konuda
Arkada artçının tutacağı birşey yok haliyle bana sarılıyor devamlı zaten artçım ya babam ya kız arkadaşım ama devamlı artçılı kullanım söz konusu. Bu konuda ne yapabiliriz fikirleriniz nedir ? Pulsar 200ns gibi yada cbr 250r gibi kulakçık yapılmaz mı arkaya ?
Hatta şöyle söyleyeyim r25 ile mt25 tamamen şase olarak aynı sadece grenajlar farklı diye okudum , eğer öyle ise sele yanı sağ sol grenajda ufak tadilatla şase tutamaçları monte edemezmiyiz ? fikirleriniz nedir bu konuda