Emrehan abinin motoru
bende Urfadayım
oyle yanlış bilgi verdin ki kardeşim...bunun boyla ne alakası var.. yani adam 1.80 olsa düşürmeyecek mi motoru..çocuğun biniciliği yok..bugün lorenzonun, pedrosanın vb. boyları kaç zira boyu moto için mükemmel .. tecrübeden bahsederek cevap ver adama... ileride 1 000 RR a binemiyecekmiyim diyor....Boyun küçük segment motorlar için sorun olmaz da ilk motor olarak Ninja 400 hem güç olarak fazla gelir hem de acemilikte bir Kawasaki yi yere düşürmek demek binlerce lira masraf demektir.
oyle yanlış bilgi verdin ki kardeşim...bunun boyla ne alakası var.. yani adam 1.80 olsa düşürmeyecek mi motoru..çocuğun biniciliği yok..bugün lorenzonun, pedrosanın vb. boyları kaç zira boyu moto için mükemmel .. tecrübeden bahsederek cevap ver adama... ileride 1 000 RR a binemiyecekmiyim diyor....
Emrehan abinin motorubende Urfadayým
bende 1,60 ninja 300 kullanıyordum
şimdi mt07 kullanıyorum, nasipse cbr 650 f'ı zorlıycam
ama ilk motor olarak 300 tabiiki diger arkadaşlar demiş asla önermiyorum,
Annem sen 650F 'i mi zorlican![]()
evet:joker:
olur mu acep ?
O şekilde düşünmenin nedeni nedir merak ediyorumAl iste, bir 3. Sayfa haberi adayi daha....
Yahu bugün ben hep yanlış anlaşıldımBen yazmışım ki boyunla ilgili bir sıkıntı yok ama o motor başlangıç motoru olmaz. Hem güç olarak olmaz hem de maliyet olarak olmaz demişim. Boyla olan tek alakasının başlangıç kısmındaki alışma süreci olduğunu da sonradan yazmışım
Ama birden fazla kişi yanlış anladığına göre suç bende diye düşünüyorum.
Suc degil de hemsehrim, noktalama isareti eksikligi diyelim biz ona..
"Boyun, küçük segment motorlar için sorun olmaz" seklinde (bkz. virgul) yazsaydin bu kadar post kirliligi olmazdi.
Haklısınız. Normalde çok dikkat ederim. Özellikle foruma yazdığım yazılarda yanlış anlaşılma olmasın diye çok uğraşırım. Demek ki boşluğuma geldi. Post kirliliği için kusura bakmayın.
---------- Mesajlar birleştirildi - 16:36 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:11 ----------
Gerçi boyun küçük anlamı çıkacak olsa bu sefer de segment motorlar tek başına çok saçma oluyor.Sanırım o yüzden hesap edemedim böyle bir anlam çıkarılacağını.