r6 hakkında bi soru

Yakın çevremden birisi motorunu satıyor motor r6 2014 model 28 bin km, fiyat olarak uygun, bende motorlarımı satıp üzerini de tamamlayıp alsam mı? diye şöyle bi düşünüyorum acaba ne yapmalıyım?

Ortalama 25-30 bin arası tecrübem var. Hız yapan biri değilim, hiçbir motorumda daha son hız denemedim.
Teker felan yapan biri değilim. Sakin kullanıcıyım.

E nihayetinde ss amaç hız yapmak, piste girmek. Madem yapmıyorsan ne gerek var? Cbr 500 yazıyor profilinde. Yetmemi ? Mesela git cillop gibi ekipman al eğer halihazırda yok ise.

Gerçekten bilinçli ,sınırlarının ve kabiliyetlerinin farkindaysan hic kacirma . Alirsan da gazci tayfaya bulaşma :)

Bir dünya motosiklete bindim ve kesinlikle en keyifli ve * konforlu * yolculuklarimi racing makinelerle yaptım. Tek dezavantajı bagaj kapasitesi ama benim için sorun değil .

Makine temiz,fiyat uygun ve için kıpır kipirsa kaçırma :)

Yanlış hatırlamıyorsam hacı sen 500 R'a korktuğumdan binmiyorum filan diyordun R6'ya nasıl bineceksin?

hız yapmam vs.. bunlar kandırmaca. Altında ki alet seni kullanıyor zaten sen onu kullanmamaya gayret göstersende. cbr 500 iyi hoş sakin makina bence onunla devam et.

Elime R6, 600RR Vs. motorlar geçse vallahi ölmeden bırakmam.
(Övünmek gibi olsun, ciddi ciddi gider bi yerde patlar ölürüm yani.)

Yanlış hatırlamıyorsam hacı sen 500 R'a korktuğumdan binmiyorum filan diyordun R6'ya nasıl bineceksin?

Öyleydi ama fiyatı çok uygun ve tanıdığım birisi nasıl kullandığını biliyorum motoru ve kaçırmak istemiyorum.

---------- Mesajlar birleştirildi - 19:03 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:02 ----------

Elime R6, 600RR Vs. motorlar geçse vallahi ölmeden bırakmam.
(Övünmek gibi olsun, ciddi ciddi gider bi yerde patlar ölürüm yani.)

Aman hocam Allah korusun, ben aslında korkuyorum ama kaçırmakta istemiyorum.

---------- Mesajlar birleştirildi - 19:05 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:03 ----------

Gerçekten bilinçli ,sınırlarının ve kabiliyetlerinin farkindaysan hic kacirma . Alirsan da gazci tayfaya bulaşma :)

Bir dünya motosiklete bindim ve kesinlikle en keyifli ve * konforlu * yolculuklarimi racing makinelerle yaptım. Tek dezavantajı bagaj kapasitesi ama benim için sorun değil .

Makine temiz,fiyat uygun ve için kıpır kipirsa kaçırma :)

Yok benim her zaman gezdiğim 3-5 arkadaşım var onlar dışında takılmıyorum.
Makine temiz kullananı tanıyorum, fiyatıda uygun.

---------- Mesajlar birleştirildi - 19:06 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:05 ----------

E nihayetinde ss amaç hız yapmak, piste girmek. Madem yapmıyorsan ne gerek var? Cbr 500 yazıyor profilinde. Yetmemi ? Mesela git cillop gibi ekipman al eğer halihazırda yok ise.

Herşeyim var ekipman olarak. :D Paramı ekipmana harcıyorum.

---------- Mesajlar birleştirildi - 19:07 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:06 ----------

hız yapmam vs.. bunlar kandırmaca. Altında ki alet seni kullanıyor zaten sen onu kullanmamaya gayret göstersende. cbr 500 iyi hoş sakin makina bence onunla devam et.

Yok ya ben öyle değilim, bu güne kadar 120 yi geçmem çok nadirdir.

Hocam ben de motorum olduğu zamanlar sakın kullanır fiti fiti gezerdim , hız yapmayı da sevmezdim .

Bigun 600 rr kullanma fırsatım oldu hemen 2 tur atıp arkadaşa verdim . ' dedim olum ben bununla kendimi öldürürüm al şunu '

Sesi olsun , devirlenmesi olsun , dengesi olsun . O makina her türlü bas gaza aşkım bas gaza diye kulağına fısıldayan bı makina . 500 r öyle mi değil 500 r çiçek , 500r efendi , 500r tam bir kanka .

Öyleydi ama fiyatı çok uygun ve tanıdığım birisi nasıl kullandığını biliyorum motoru ve kaçırmak istemiyorum.

---------- Mesajlar birleştirildi - 19:03 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:02 ----------

Aman hocam Allah korusun, ben aslında korkuyorum ama kaçırmakta istemiyorum.

---------- Mesajlar birleştirildi - 19:05 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:03 ----------

Yok benim her zaman gezdiğim 3-5 arkadaşım var onlar dışında takılmıyorum.
Makine temiz kullananı tanıyorum, fiyatıda uygun.

---------- Mesajlar birleştirildi - 19:06 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:05 ----------

Herşeyim var ekipman olarak. :D Paramı ekipmana harcıyorum.

---------- Mesajlar birleştirildi - 19:07 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:06 ----------

Yok ya ben öyle değilim, bu güne kadar 120 yi geçmem çok nadirdir.

O zaman al başkan motordan da eminsen.Sonuçta tüm olay sende bitiyor.Sen gazı açıp kapatıyorsun.

Hocam ben de motorum olduğu zamanlar sakın kullanır fiti fiti gezerdim , hız yapmayı da sevmezdim .

Bigun 600 rr kullanma fırsatım oldu hemen 2 tur atıp arkadaşa verdim . ' dedim olum ben bununla kendimi öldürürüm al şunu '

Sesi olsun , devirlenmesi olsun , dengesi olsun . O makina her türlü bas gaza aşkım bas gaza diye kulağına fısıldayan bı makina . 500 r öyle mi değil 500 r çiçek , 500r efendi , 500r tam bir kanka .

Bende kullandım bi kaç kez ama hiç öyle basasım gelmedi ben yüksek süratten korkan biriyim, ben şekli ve sesi için alıcam alırsam.
Yüksek sürat derken bulunduğum yola göre deyim daha doğru olur.

Son düzenleme:
Ooo tamam sen kafaya koymuşsun alacaksın , o zaman sana hayırlı olsun Allah kaza bela göstermesin .

O zaman al başkan motordan da eminsen.Sonuçta tüm olay sende bitiyor.Sen gazı açıp kapatıyorsun.

Aslında öyle bi hayalim yoktu ama motoru bi görsen o kadar güzel duruyoki, bu fıratı kaçırmamam gerek.

---------- Mesajlar birleştirildi - 19:18 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:17 ----------

Ooo tamam sen kafaya koymuşsun alacaksın , o zaman sana hayırlı olsun Allah kaza bela göstermesin .

Teşekkürler, hayırlısıyla bi alalım fotoğraflarını atarım :)

Mantıken hız yapmıyorsan alma çünkü o alet benzin harcamıyo bildiğin içiyo hocam ticaret amaçl falan ise alabiirsin.

hız yapmayacaksanız, apaçilik yapmayacaksanız, ille de racing tipli 4 silindir bi yamaha alıcam diyorsanız, xj6 diversion f yi önerebilirim.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
valla tipi sesi oturma şekli yüzünden 80 90 km hız ile sağa sola gidemezsin.illaki biri az gaz ver kardeş diye kulağına fısıldicak.

4 silindir makinalar zarardan başka birşey değil, AVE 13.8 L... :pale:

valla tipi sesi oturma şekli yüzünden 80 90 km hız ile sağa sola gidemezsin.illaki biri az gaz ver kardeş diye kulağına fısıldicak.

O fisiltiya aldanmayacak SS kullanan bir babayigit varsa piyasada hemen gidonununa nazarlik asalim..

Veya bu yorum kenarda dursun.

---------- Mesajlar birleştirildi - 23:10 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:07 ----------

Bizde kulağımızı kapatırız :)

Kardeşim istedigin yeri kapat.o ses ne yapar eder duyurur kendini..

Kisaca buna içses diyorlar.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar