korna çalan motorcuya silah çeken maganda

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
herkes haksiz

Bazı arkadaşlar,motosiklet kullanıcısı haksız demiş;evet öyle,motosiklet kullanıcısı artislik yapmasa o adam yoluna devam ederdi.Bazılarıda;``Motosiklet kullanıcısı haksız,maganda haklı öylemi"demiş.Biz haksız derken,karşıdaki adama haklı demiyoruz,evet oda haksız sonuç olarak.Arkadaşlar artislik sonucu ortaya çıkmış bu durumun üstünde durmaya gerek yok.Onlar bizim kadar düşünmemiştir``benmi haklıydım omu diye".
İyi akşamlar,İyi forumlar.

Yüreği olan silahsız gelirdi demi? Silahı eline alıp geldiğine göre dayak yemekten korkuyor.

Son düzenleme:
Silahla inmiş ama vuracak kadar yüreği yok, zaten yüreği olan silahsız gelirdi demi? Silahı eline alıp geldiğine göre dayak yemekten korkuyor.

Vurup başına belamı alsın?

---------- Mesajlar birleştirildi - 17:29 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:27 ----------

Silahla inmiş ama vuracak kadar yüreği yok, zaten yüreği olan silahsız gelirdi demi? Silahı eline alıp geldiğine göre dayak yemekten korkuyor.

Silah ile gelmesi bir anlık sinir diye düşünüyorum,ama yaptığı son derece yakışıksız hiç hoş değil.

Vurup başına belamı alsın?

---------- Mesajlar birleştirildi - 17:29 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:27 ----------

Silah ile gelmesi bir anlık sinir diye düşünüyorum,ama yaptığı son derece yakışıksız hiç hoş değil.

Başına bela alacağını biliyorsa vuramayacağınıda bilir, onu bilen adam da silahla inmez. Ki silahla yani herhangi silah sınıfına giren bişiyi göstererek tehdit etmekte suçtur ve cezası vardır.
Ben zaten vursun demiyorum, o anlama gitmesin diye o kısmını sildim yorumumun.

Son düzenleme:
jip sürücüsünün yaptığı hata değil. Düpedüz suç. Motosiklet sürücüsü ise hatalar yapmış.

- Motosiklet sürücüsü içinde seyrettiği trafiği okuyamıyor. Yerde yatan bir insan. Kısmen sağ şeridi işgal etmiş bir araç var.
- Jip sürücüsü muhtemelen bunları görüp sol şeride geçiyor. Sol şeride geçmesi normal. Fakat yavaşlarken arkadan gelen araç trafiğini kontrol etmeliydi. Gelen motosiklete bakıldığında yüksek hızlı bir motosiklet değil. Galiba SYM Wolf 250. Fakat sürücüsü yüksek hız yapıyorum triplerinde.
- Sürekli korna kullanarak diğer araç sürücülerini rahatsız etmek hatadır.
- Sürüş yaparken başka bir araç sürücüsüyle diyaloğ kurmak hatadır. Yeni tehlikelere kapıyı açar.

Gene kafaya çinden aldığı 26 dolarlık kamerayla, vloger olcam ben abiii diye gördüğümüz, 18 yasındaki atarlı ergenlerden değilmi bu. Birisi çok fena sopa yiyecek göreceksiniz

Ergenler....

Birinin kamerası yeni malzeme arar
Diğerinin silahı var teşhir edecek olay arar..

İkisini birbirine bağlayıp denize atacan dünya 2 egoistten temizlenmiş olacak.

1 - Otomobilin ani frenlemesi hatalı. Sinyal verip ileride sağa çek dur ne yapıyorsan yap.
2 - Motosikletin korna çalması doğru kaza yapabilirdi. Sonra el kol haraketi yapması yanlış.

Silah çekme olayını söylemeye gerek yok..

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar