Sektöre giriş konusunda fikirlerinizi rica ediyorum.

adam gibi adamlıkta bugün..
beyler ziyaretine gidin, döner ısmarlıyo

Vay be halden anlayan birinin bu iş koluna girmesine çok mutlu oldum. Umarım her şey istediğiniz gibi olur. Ben de site bilgilerini alabilir miyim acaba . Yeni sezon için bir kaç ürün bakıyorum ve yeni başladığım içinde F/P ürünleri oluyor genelde ama koruma kısmından da taviz vermek istemiyorum.

Birde özel ricam, ben ve benim gibi yanar dönerli şeklimstar veya kovit gibi markaların aşırı spor motosiklet için ürettiği montlara olduğu kadar cafe racer veya scrambler için de kullanılabilecek , DERİ OLMAYAN ürünlerde getirirseniz sevinirim.

Allah utandırmasın, yolunuz açık olsun.:cat::king:

Böyle tek tek zor olacak ama ben de istiyorum.

Sen direk linki veremiyorsan bize bir arama kelimesi ver,
ne bileyim bir koordinat ver, bir ipucu, bir bilmece.

Sadece gizemi çözebilenler seni bulabilsin falan.
bulanlara da minik hediyeler.:pr:

Neyse sen yine özelden at, daha kolay sanırım.

Hayırlı uğurlu olsun. Allah bol kazanç versin.
Firma bilgilerini bende alayım.

Teşekkür ederim hocam çok sağol. Gönderdim sizede.

---------- Mesajlar birleştirildi - 10:38 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:36 ----------

Başarılar diliyorum. :cat:

Teşekkür ederim abicim :)

---------- Mesajlar birleştirildi - 10:39 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:38 ----------

adres bilgileri özelden mi veriliyo reklam olmasın diye

Bildiğim kadarıyla burada direkt olarak ürün satışı, ilan ve genel reklam yapılamıyor forum kuralları gereği. Dolayısıyla bende forum kurallarını ihlal etmemek ve bu foruma maddi destek sağlayıp sponsor olan insanlara saygısızlık olmaması adına özelden paylaşıyorum.

---------- Mesajlar birleştirildi - 10:41 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:39 ----------

Hayırlı ve bereketli olmasını temenni ederim. Web adresinizi paylaşır mısınız?

Çok teşekkür ederim, gönderdim sizede.

---------- Mesajlar birleştirildi - 10:43 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:41 ----------

rekabetçi diye girip sonradan bozmayında fahiş fiyatlarla

Öyle bir şey olmayacak. Ben fahiş fiyatları başkalarına bırakıyorum, benim iş planımda az sat çok kazan modeli yer almıyor.

Admin
Yönetici
Motosikleti
Yamaha MT-09 Tracer
Hayırlısı olsun. Bol kazançlar.

adam gibi adamlıkta bugün..
beyler ziyaretine gidin, döner ısmarlıyo

Tavuk döner ama :D

---------- Mesajlar birleştirildi - 11:01 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:59 ----------

Vay be halden anlayan birinin bu iş koluna girmesine çok mutlu oldum. Umarım her şey istediğiniz gibi olur. Ben de site bilgilerini alabilir miyim acaba . Yeni sezon için bir kaç ürün bakıyorum ve yeni başladığım içinde F/P ürünleri oluyor genelde ama koruma kısmından da taviz vermek istemiyorum.

Birde özel ricam, ben ve benim gibi yanar dönerli şeklimstar veya kovit gibi markaların aşırı spor motosiklet için ürettiği montlara olduğu kadar cafe racer veya scrambler için de kullanılabilecek , DERİ OLMAYAN ürünlerde getirirseniz sevinirim.

Allah utandırmasın, yolunuz açık olsun.:cat::king:

Teşekkür ederim, doğrusunu yaparsın kaliteden taviz vermemekle. İrtibat bilgisi gönderdim, senin mutlu olacağın bir haberim var, Cafe Racer-Scrambler tarzı eldiven ve mont geliyor bahara doğru, mont istediğin gibi deri değil wax yani yağlı işlenmiş kumaş :)

---------- Mesajlar birleştirildi - 11:03 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:01 ----------

Böyle tek tek zor olacak ama ben de istiyorum.

Sen direk linki veremiyorsan bize bir arama kelimesi ver,
ne bileyim bir koordinat ver, bir ipucu, bir bilmece.

Sadece gizemi çözebilenler seni bulabilsin falan.
bulanlara da minik hediyeler.:pr:

Neyse sen yine özelden at, daha kolay sanırım.

Hahaha neden düşünemedim ben :D. Gönderdim sizede

---------- Mesajlar birleştirildi - 11:04 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:03 ----------

Hayırlısı olsun. Bol kazançlar.

Çok teşekkür ederim admin bey. Size de bir mail attım dün, uygun olduğunuzda bakarsanız sevinirim.

*İletişim bölümünden gönderdim.

Hayırlı olsun. Şu test siparişi olan 1,08 tl lik daines i almak istiyordum test amaçlı :queen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar