kopek ile birlikte motora binmek :)

Evet chok sirin ama hayvanın korkudan yüzünün ifadesi degişmiş :mrgreen:

benim tanıdığım var :)
ayrıca köpişleri (dişi) için kask bile almışlar.
scooter'ın önüne alıyolar köpişi,beraber geziyolar 2 kişi+1 köpek...

orfoz haklısın dostum benim cooker tam bi keyif düşkünü...motorla çıkardığım zaman kulakları uçuşuyor acaip hoşuna gidiyor...kuçağımda çantayla bir saatten fazla yol aldığımız oldu...nekadar söz dinliyor düşün..normalde bir köpek bir saat yerinde durmaz ama benimki de motor tutkunu inmiyo kucaktan:)

bu arada şu kask işi süper...bitane bulmak lazım acayip makara olur:D

Son düzenleme:
çok güzel foto olmuş ilginç hatta,bence ntv de yayınlanan ''O AN'' programına
gönderilmeli bu foto.ama yazık yaww bence hayvana suratından anlaşılıyo korkmuş,ama zevk renk meselesi tabi saygılar...

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
canınız mı sıkılıyor :)

gecen gördüm adamın biri bisikletin arkasına sebet bagllamöış icindde de 2 tane kedi yavrusu kafasını cıkarmıs dısarıyı izliyo :queen: :queen: :queen: aman denemeyin derim köpek o hızdan yada sarsıntıdan korkup hemen inmeye calısır dengeyı bozar:farao: ve kaza yapma ihtimali dogar:pr: :pr:
:rendeer: :cat:

Benim bir alman kurt köpeğim vardı. Bruce onu yavru iken alıp eğitmştim... Motorun benzin deposunun üzerinde kah arkada durmayı bilirdi.
Hatta bir keresinde motorun üstünde yatıyordu.. bende arkadaşlarla sohbet ediyordum... Biri motora bakmak için(?) yanaşmıştı hırıltı havlama bir de baktık adam yerde bizimki adamın üstünde... Motor konusunda eğitilebiliyor köpekler. Ön patilerini omuzlarınıza koyup arkada oturabiliyorlar...

valla benım gittiğim servisin sahibi dural usta onun paşa die bir alman kurdu kopegi var scooterla denize bile götürdük onu :) hayvan motora alışmış arabaya binmiyor rüzgarı yemiş bi kere binermi :)

benimki alman kurdu sepete olamz sanirim :(
:salut:

yokoavatartf3.jpg

hadi diyelim bindi bir sekilde, kedi gordumu atliyor benimkisi.

isin sakasindayim tabii ki. ama gecenlerde besiktasta scooterli iki tip caddede gidiyor, kopekleride yanlarinda kosturuyor. ilginc ve tehlikeli bir olaydi.
zuahahahahh cok guldum valla supersın :queen:

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
benim köpekle motora binebilirmiyim:queen:

ya ciden bu benim kafama takılıyor bende bozer var baya hareketli bişey denemek isterim ama korkuyorum bi tanecik köpeğim o benim :)

köpegin alışması önemli bnce.aksi taktirde sizlerin de dedigi gibi her an herşey olabilir.maaz allah

(olcan138 için)gerçektende resimdeki köpek çok tatlı çıkmış.ama garibim biraz rahatsız duruyo ya.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar