Nacizhane bir kaç tavsiyem olacak.
- alacak olmasa bile "yaaaa n11de bu kask şu para, fcmotodan getirsem şu paraya gelir sende bu paraya verirsen alırım" diyenlere hazırlıklı olman .
tebrik ederim,işini ahlaklı şekilde yapan, müşteri kandırıp kısa vadede kazanmaya çalışmak yerine müşteri memnuniyeti odaklı çalışıp uzun vadede kazanmayı hedefleyen herkesin ne iş yaparsa yapsın kazanacağını düşünüyorum, kısacası müşteri iken ettiğiniz şikayetleri şimdi kendi müşterinize ettirmezseniz başarı kaçınılmaz olur
özelden web sayfası ve adres bilgilerinizi atarsanız sevinirim, ayrıca bir modlara sorun eğer direk paylaşmak sorun olmayacaksa foruma yazın böyle tek tek çok zor olur![]()
Hayırlı ve bol kazançlarınız olur umarım. Girişimci ruhunuzu gıpta ile karşıladım.
Adres ve web sitesi bilgilerinizi paylaşırsanız mutlu olurum.
sektör çok karışık ve sıkıntılı. Müşteri artı internette herşeyin en ucuzu nerede kolayca ulaşabilyor. Hizmet konusunda son noktayı vermelisiniz. Ucuz mal olmamalı hedef. En ucuz kask bende değilde en iyi destek bende olmalı slogan. Gece gündüz iletişime açık yardımsever bir işletme olursanız birşekilde gelişecektir.
Bende ilerde öyle bir iş yapmak istiyorum.Motosiklet bayisi olur aksesuar olur.Ben şuan muhasebecide çalışıyorum bir sürü mükellefimiz var.Eğer bir insan düzgün çalışırsa şımarmadan hesabını kitabını iyi yaparsa her zaman bir ekmek yer.Şimdiden başarılar :cat:
Nacizhane bir kaç tavsiyem olacak.
- alacak olmasa bile "yaaaa n11de bu kask şu para, fcmotodan getirsem şu paraya gelir sende bu paraya verirsen alırım" diyenlere hazırlıklı olman .
Çıktığın yolda başarılı olursun umarım Green Arrow.Kolay gelsin.
Hele bir de o kaskın tarihi geçmiş, o lastik müzelik olmuş diyen 250 cc motorcusu var ki düşman başına
Yarin kesinlikle goz atacagim.
Hayırlı olsun.
Firma iletişim bilgilerinizi gönderebilirseniz memnun olurum. Bulunsun. Lazım olur.
Başarılar.
Selamın aleyküm dükkanınız hayırlı olsun . Hayırlı kazançlar dilerim . bilgilerinizi banada ulaştırırsanız sevinirim bota ve pantolona ihtiyacım var boş vaktimde uğraşmayı düşünüyorum . İndirimli olan bir kaç mağaza gezdim ancak onlarda stok yapmadığı için ellerinde çeşit ve beden kalmamış.
Merhaba arkadaşlar,
Uzun zamandır kafamda motosiklet aksesuarları ve koruma ekipmanlarıyla alakalı bir işletme açma fikri ve hayali vardı. Nihayet bu işe adım atabilecek ekonomik güce ve zamana ulaşmış durumdayım. Ekonomik daralmaların ve krizlerin sektörlerdeki yanlış insanları ve yanlış işletmeleri temizlendiğine inanıyorum, bu sektördede bu durum yavaş yavaş başlamış durumda. Sezon bittiğinde bu durumun zirve noktaya geleceğini düşünüyorum. Bu durumdan cesaret alarak işletmemi açmaya karar verdim. Çok uzatmadan konuya gireyim.
Ülkemizde bulunmayan, bulunsa da fahiş fiyatla satılan ürünleri çok rekabetçi fiyatlara getirmeyi planlıyorum. Bunun yanında çok fazla satılmayan motosiklet markalarının parçalarını, aklınıza gelebilecek herhangi bir ürününü veya koruma ekipmanlarını talebe bağlı olarak dünyanın her yerinden rekabetçi fiyatlara getirmeyi düşünüyorum. Elbette ki sektörde yapılmamış çok farklı projelerimde var ancak şuan açıklamanın pek doğru olacağını düşünmüyorum. Bu başlığı açma sebebim sizin fikirleriniz ve görüşlerinizi almak. Bugüne kadar gittiğiniz işletmelerde neyin eksikliğini gördünüz, hangi ihtiyacınızı karşılamakta zorlanıyorsunuz, veya aklınıza gelen herhangi bir öneri, görüş var mıdır ?
*Ufak bir ofis tutmayı düşünüyorum çalışma ortamı ve küçük çaplı depo olarak kullanmak üzere. Satışı ağırlıklı olarak e-ticaret, bunun yanında müşteri gelip deneyerek almak isterse elden olacak şekilde de planlıyorum. Bütün fikir ve sorularınızı bekliyorum.