MT7 can dır. MT9 heyecan..
MT7 - > Yakıtı üzmez, nazlanmaz, aman şu deviri bekle bak o zaman nasıl kuduruyorum demez, asfaltı tırmalar her viteste, şehir içi ondan gayrısı yalan, her viteste tepki diyenler henüz hiç binmemiş tadına bakmamıştır, agresif ve haşindir
MT9 -> Yakıtı üzer, MT7 den sonra ağır gelir, şehir içi gidon turu öğğğk dedirtir, MT7 gibi laylay lom giderken bi ara kadrana bakarsın 160 km/h görünce "-oha lan ne zaman çıktım bu sürate" dedirtir. Basarsan gider, gidince içer hele bir de limitör iptalse 5. viteste 250 görür 14 lt benzin 140 km sonra biter. Her viteste belli bir devir aralığında öter, TCS süper çalışır iyidir hoştur..
500R - > 500cc ama güç yok, honda nın yakıt sarfiyat çözümünü bulduğu, yakmayan ve gitmeyen motor.![]()
0-100ü 4.9u zorlar gibi geldi bana.
motosiklet duruşuyla, 250-400cc'lere kıyasla gidişiyle gayet güzel. fakat 600'lüklerle alakası yok. ismi 500 değilde 400 falan konsaymış zihnimde daha güzel bir yer edinebilirdi. tabi birde fiyat konusu sıkıntı...
Sen bunu nasıl yaptın ? Açıklayabilir misin ? gerçekten bu konuda cahilim ben.
MC22 250RR O 4 Silindir 50 küsür beygir aea anlatmıştı.
---------- Mesajlar birleştirildi - 05:53 ---------- bir önceki mesaj zamanı 05:52 ----------
500R a yazılım atılsa ne kadar gider acaba?
CBR500'ün performansının Ninja300, R25 ile alakası yok. Son hız muhabbeti yapmak ayrı bir saçmalık olur. Ninja 300'e pek bir şey diyemem de R25 160 üstünü anca eğimli yolda görüyor.
R25 le kaçkere 191 gördüm videoyu izlerken hadi canım oldum resmen. bazıları çıkıp aslında km saatinin yanlış gösterdiğini gps hızına göre 170 küsürlerde olduğunu söyliyecekler haklılarbu kayıp tüm motorlarda var.
---------- Mesajlar birleştirildi - 14:51 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:47 ----------
Emin olun rodaj çok acayip fark ediyor. şu an 2. r25 imi kullanıyorum ilkini 2. el almıştım 187lerde takılıyordu ve kesinlikle 170lerde falan rahat gidiyordu. Rodajını kendim yaptığım 2. motorumda top speed max 191 oldu 170-180 zorlanma gibi bir durumda yok ayrıca.
Enteresan..Ben farkli bir r25 kullandim o zaman sahip oldugum surece.Dumduz egimsiz yolda elimi kolumu sallaya sallaya cok rahat 174 e kadar devirlendi cunku.Daha fazlasini da gordu ama rahat cikamadiktan sonra bir onemi yok
Aprilla 150 cc vardı bir ara. Ben kullanmadım fakat konusu geçmisti çok güzel gidiyordu diyorlar. 170-180 km hız yapıyor diye duydum. Varsa kullanan bize yardımcı olsun. 500 r konusuna pek takılmayın neden 500 cc gitmeyen bir motor yapmışlar henüz anlamadım. Çünkü bu motor spersuport tarzı üretilmiş. Ama bana göre sadece kaplumbağa gibi.
Cbf tarzı olsa 180-190 km hız kabul edilebilir.
Aprilla 150 cc vardı bir ara. Ben kullanmadım fakat konusu geçmisti çok güzel gidiyordu diyorlar. 170-180 km hız yapıyor diye duydum. Varsa kullanan bize yardımcı olsun. 500 r konusuna pek takılmayın neden 500 cc gitmeyen bir motor yapmışlar henüz anlamadım. Çünkü bu motor spersuport tarzı üretilmiş. Ama bana göre sadece kaplumbağa gibi.
Aprilia'nın 125'lik 2 zamanlı RS 125 diye bi motoru vardı.Tam değerleri hatırlamıyom ama 30-40 beygir arası bişi mi ne üretiyordu.190 yapan videolar filan var.
Ben kullandım.
150 değil 125'lik.
160'a kadar rahat çıkıyor sonra eğime rüzgara göre 10-15 km daha hızlanıyordu.
Verdiği zevk günümüz 0-500 cc arası ss motorların hepsinden daha keyifliydi.
---------- Mesajlar birleştirildi - 17:30 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:28 ----------
35 beygir civarı bişeydi.
benzini içiyodu ama 8-10 litre rahat yakıyodu. 4 den 5 e atarkan teker pati çekiyodu.
tek teker performansı çok kötü ama. Kalkmıyodu.