[Kütahya - MT]

eskişehir MT bizi burada yalnız bırakmadığınız için teşekkürler haftasonu ılıcaya gidiyormusunuz?hayati abi nerelerdesin neden akşamları gelmiyorsun?bu arada son bomba dün akşam metin midye arabasını komple satın aldı ve hepsini kendi yedi yuuuuhhhhhhhhh metin.merak edenlere metin neden motora binmiyor biliyormusunuz?250 lik makine arkadaşı çekmiyor.650 lik shadow alacak artık:mrgreen: :mrgreen:

Arkadaşlar benim yavaş yavaş motosiklet sezonu kapanıyor.Artık diğer hobime doğru yöneliyorum.Konu değişikliği açısından size bir kaç resim göndereyim.Şşşt İbo çek elini bıldırcınlardan:queen:
dsc00246hz4.jpg

dsc00248uy5.jpg

dsc00249up1.jpg

eskişehir MT bizi burada yalnız bırakmadığınız için teşekkürler haftasonu ılıcaya gidiyormusunuz?hayati abi nerelerdesin neden akşamları gelmiyorsun?bu arada son bomba dün akşam metin midye arabasını komple satın aldı ve hepsini kendi yedi yuuuuhhhhhhhhh metin.merak edenlere metin neden motora binmiyor biliyormusunuz?250 lik makine arkadaşı çekmiyor.650 lik shadow alacak artık:mrgreen: :mrgreen:

Sımtıfa bittin sen. Artıkın kurtuluşun yok.
Öğle namazını müteakip falsollü bir kadir sana.:farao:
(NOT: Akşam Sımtıfa bütün midyeleri kendisi yedi, ayrıca midye almayada kendisi gitmişti.):bounce:

metin valla bak bacaklarını kırarım düzgün konuş benimle :p ayrıca midye konusunda sen benden daha tecrübelisin :cat: hayati abi hafta sonu icin plan yokmu ibo resimlerde dahi musallat oluyor değilmi hayati abi ac bu adam ac :cherry: metinde ona uydu :bounce: zeki ayrıca akşam beni aradığın icin tşk edrm

ya millet akşamları yiyonuz içiyonuz bize bisiyok ben çalışıyom diye yapıyonuz demi bu akşam gelinde benim orda çay içeriz ok ben24:00 a kadar oradayım hem haftasonu için bi program yaparız

zuhahaaa millet gördünüzmü resimleri doktur vietnamda :queen: :queen: hayati abinin iyi avcı olduğu belliydi zaten canıııım görmedinizmi eskişehir gezisinde nasıl avladı bıldırcını iki dakkada :queen:queen: valla elinden bi uçan bide kaçan kurtulur yapıştır dokturum yapıştıııır yakışır. millet kaçın kaçııııın dokturun eline nüverver vermişler hepimizi furacak ::sapka::
bu arada diğer arkadaşlar kusura bakmayın hepiniz bu ibo yüzünden kaynadınız yoksa biz paylaşımcıyız ama ibo olunca paylaşacak bişey kalmıyo ondan yani ama biz gene dayanamadık 80 midyeden 5 tane iboya ayırdık:queen: 40 45 tanesini falan sımtıfa yidi (neresine yediyse) kalanlarıda metin abi ben ve diğerleri yidik :mrgreen: bu arada sımtıfacım ne demek kardeşim rica ederim arıycaz tabi kardeşimizi vazifemiz ::pala:: bu arada metin abi sana 75 derecelik bi açıyla kadirrrr düşünüyo habarın olsun kolla.............. sımtıfacım
metin abiiiiiiiiiiiiiiiii saygılar abeeeeeeeem

metin seni mahvettim kılmadığın bütün bayram namazlarını kıldıracağım :pl: kıbleği şaşırma lennn zeki hayati abime ne laf atıyon sen sıkıyosa sende yap::rantinp: artık doğrudan yananyım ibocum kusura bakam bunlar hep sana komploydu ama ortalığı hep süpüren zeki ile metin olduğunu biliyoruz::pokey::

eskişehir mt sanırım bu hafta sonu gelmiyecek farklı planları varmış kısmet önümüzdeki hafta tek başıma ılıca oradanda gazlıgöl kaplıcası yapacağım

nedense kaplıcalara karşı bir sevgim var :p

sımtıfa bittin sen. hatta şu anda yoksun.
Zeki güçlerimizi birleştirelim artık. Kolları
ve gövdeyi oluşturun bende başını oluşturcem.
Bittin sen sımtıfa...

len sımtıfa seni kardeş belledik yemedik yeedirdik giymedik giydirdik sonunda bunuda yaptın heee tamam bunu sen istedin metin abi senin şu baş ağrısı olayı vardı yaaa onu sımtıfayla gidercez anlaşıldı :queen:
bu arada hayati abime laf eden yok zaten avlayabilen herkes avlasın kardeşim avcılık zor zanaat herkes yapamaz zaten hele sen hiç yapaman sımtıfa :mrgreen: huahahaaa
bbaday kardeşim hayırlı yolculuk geçerken uğra kütahyaya grşelim
metin abi gerekeni yap artık mıstıfaya bu arada ibo içerde yemek yiyoo gene hafif açıkmış 6 tane kıymalı pide söylemiş kendine::sas::

yok oluum orası vietnam seneeeee ? geçen sene :mrgreen: hayati abi vietkong lularla çarpışıyo :queen:

arkadaşlar bu hafta sonu ben yokum şehir dışındayım ama önümüzdeki hafta sonu mutlaka yapalım bişeyler sezon kapanmadan bu hafta sonu sizde yaparsanız bişeyler şimdiden iyi eğlenceler dikkatli kullanın

mustafa abi nerelerdesin sen sana sataşan çok ne iş artıçının dogum günü kutlu olsun daha nice yıllara canan ında selamı var. ben bu hafta çalışıyom saat16:00 da çıkcam o saaten sora siz nerde olursanız ben gelirim.ibooo sen nerelerdesin sesin çıkmıyo hayati abimlede ugraşmayın yanlışlıkla sizide vurabilir belki gözüne bıldırcın gibi görüne bilirsiniz dikkat

burdayım arkadaşlar çalışıyoruz işte nolsun, yahu ben derim ki; haftaya biyerlere gidip mangal yapsak.... iyi olmaz mı? Hayati abi bıldırcınlardan getir de ben bi çeviriyim... tadını merak ediyorum da

hayati abi bütün sezon vurdugun bıldırcınlar gitti ibo bıldırcın istiyo:pr: valla arık bizim gezi işleri ramazanda iftara kaldı galiba ibo kimseden ses cıkmıyo mustafa abi sende zekiye dikkat 45 derecelik açı ile KADİİİİİİİİİİİR geliyo haberin olsun:queen: hayati abi bide motosiklet le nası avlanılıyo bi tarif alabilirmiyim abi merak etim motosikletle av yaparken ne tür avlar var be abim mesela hep sarı bıldırcınmı yoksa kara mekede varmı ben hep esmer sevmişimdirde abi:silent: nası yapcaz bu işleri abi.

millleeeeeeeeeeeet naaaabıyonuz be yaaa izmit değirmendereden selamlar. dün akşam 23:00 itibariylen kuzeni evlendirdik kıbrısa balayına gönderdik. burlarda motorla gezilcek bissürü yer var he bide düğün süperdi düğündede bissürü motor vardı :queen: siz naaptınız yokmu organizasyon falan gitmedinizmi hafta sonu bi yere bensiz gidemediniz dimiiii :mrgreen:
metin abeeeeem nabıyon yauv özledim seni beeee
len sımtıfaaaaa al sana KADİRRRRRRRRRR
ibo motoruma iyi bak söyle karakızıma yarın geliyom merak etmesin
doktor civanım nooldu bizim ilaçlar aman doktor canım cicim doktor derdime bi çare................
sımayıl merak etme doktor yakında bıldırcın avlama kursu açıyo hepimize öğretecek engin tecrübelerinden faydalanacaz :queen:
neyse herkese selamlar izmitten bi isteğiniz varmı pişmaniye demeyin o zaten tamam 20 kutu aldım 15 kutusunu ibo yer zaten kalanıda biz paylaşırız artık :mrgreen:

İyi ki doğdun artçı(her ne kadar benim seni hayata yeniden kazandırdığımı söylesende)

Kütahya MT boş duruyor diyenler büyük yanılgıya düşerler.
daha bu akşam ben katılamasam da mangal ve gezi bi arada hallettiler bu işi.
Doğum günü resimlerine gelince yeni fırsatım oldu özürrrrrrr arkadaşlar.
işte onlar da burda...

Zeki doğum gününü en içten dilekleriyle kutluyor.

dsc00250dl8.jpg

Sımtıfa artçısına ne de güzel bakıyo dimi?

dsc00251er8.jpg

Bunlar da kutlamaya gelen eros ve sevgilisi afrodit.

dsc00255pl1.jpg

VEEEE iyikidoğdun sevgili artçım.

dsc00257rq8.jpg

ben se şu an evde kutluyorum.(ibrahim kusura bakma bu sene bıldırcın azdı ancak rakıma meze oldular seneye allah kerim)

dsc00264pm7.jpg

Hepinize iyi ve sağlıklı yaşamlar dilerim:rendeer:

hafta sonu tavşanlı yapalım bi göveç yer geliriz

sen tavşanlı yapalım derken adamlar tavşanı aldı kaçtı bile...nerelerdesin oolum.

burdayım arkadaşlar çalışıyoruz işte nolsun, yahu ben derim ki; haftaya biyerlere gidip mangal yapsak.... iyi olmaz mı? Hayati abi bıldırcınlardan getir de ben bi çeviriyim... tadını merak ediyorum da

İbocum bi yesen bana kalmaz,o yüzden seneyi bekle derim ben sana :queen:

millleeeeeeeeeeeet naaaabıyonuz be yaaa izmit değirmendereden selamlar. dün akşam 23:00 itibariylen kuzeni evlendirdik kıbrısa balayına gönderdik. burlarda motorla gezilcek bissürü yer var he bide düğün süperdi düğündede bissürü motor vardı :queen: siz naaptınız yokmu organizasyon falan gitmedinizmi hafta sonu bi yere bensiz gidemediniz dimiiii :mrgreen:
metin abeeeeem nabıyon yauv özledim seni beeee
len sımtıfaaaaa al sana KADİRRRRRRRRRR
ibo motoruma iyi bak söyle karakızıma yarın geliyom merak etmesin
doktor civanım nooldu bizim ilaçlar aman doktor canım cicim doktor derdime bi çare................
sımayıl merak etme doktor yakında bıldırcın avlama kursu açıyo hepimize öğretecek engin tecrübelerinden faydalanacaz :queen:
neyse herkese selamlar izmitten bi isteğiniz varmı pişmaniye demeyin o zaten tamam 20 kutu aldım 15 kutusunu ibo yer zaten kalanıda biz paylaşırız artık :mrgreen:

senin ilaçlar hazır oolum bi yamuk olmasın diye grup üyelerine söylemedim senin bitakım yerlerinden müzdarip olduğunu hipokrat yemini var ne de olsa:queen:

Son düzenleme:
sezon bitmeden şöyle kamplı bişeyler yapalım kamp ateşi sucuk mucuk

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar