Kim demiş Agv Dainese ile ybr ye binilmez diye (kardeşler motor kampanyası içerir)

Merhaba arkadaşlar oncelikle gerçek bir yüzde 50 kampanyasi için kardeşler motora teşekkür ederim.
Çok şükur sonunda kask ve mont ihtiyaçlarımi karşıladım.

Aslında gittiğimde max 500 -600 TL ye sadece kask alacaktım ama insan etiketteki fiyatın lafta değil gerçekten %50 indirimli olacağını düşününce dayanamiyor.

Kışlık monta ihtiyacım vardı dairese nin velostar tekstil montunu fiyatı çok cazip geldi normal fiyatı 1250 TL olan montu 620 TL ye aldım. Kask ile monta toplamda 1306 TL ödedim.

İmkanınız varsa mutlaka bi uğrayın bildiğin 3000 TL ilk arai shoei kasklar direk %50 le 1500 TL tek çekime de %50 yapıyorlar ya da taksite yüzde 40 indirim net.

Herkesin gönlüne göre versin Rabbim. Buyrun ürünler. .

Son düzenleme:
Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Hayırlı olsun. Bu arada aldıgınız ceket yazlık/baharlık bir ürün haberiniz olsun :) Yağmurda bir yağmurluk ister :D

Hayırlı olsun. Bu arada aldıgınız ceket yazlık/baharlık bir ürün haberiniz olsun :) Yağmurda bir yağmurluk ister :D

Teşekkür ederim
Sanırım oldukça soğuk havalarda giyebilirim çunku içinde termal içlik var çıkarılabilir. sağanak olmadığı sürece şu geçireceğini sanmıyorum uzun süreli saganaklarda yagmurluklar bile şu geçirebiliyor.

Hayırlı olsun umarım hiç gerek kalmaz.
Teşekler ederim Amin cumlemize inşallah..

Niye binilmediği kısmını anlamadım, hayırlı olsun

Bugün kask alma niyetiyle bi dükkana girdim sirinevlerde adama shark agv falan var mı diye sordum yokmuş sadece ls2 mt markaları var dedi. Sonra motormu sordu 😊 bende gülerek ybr dedim geniş bir ağızla "ybr de o markalara gerek yok beeeaa dedi ' bende eyvallah dedim :)

Teşekkürler

sivaslının bol olduğu memlekette kafadaki kask epey iş görür.
güle güle kullan.

Hayırlı olsun, mont sanırım Dainese Veloster Tex, bu mont yaz kış giyilir mi ? hazır indirimdeyken bende alıyım diyorum :mrgreen:

sivaslının bol olduğu memlekette kafadaki kask epey iş görür.
güle güle kullan.
Çok teşekkür ederim

Hayırlı olsun, mont sanırım Dainese Veloster Tex, bu mont yaz kış giyilir mi ? hazır indirimdeyken bende alıyım diyorum :mrgreen:

Teşekkürler evet dainese veloster dostum mont yazlık diye geçiyor ama içinde termal astar var komple baya sıcak tutuyor yazında o çıkarılıp ferah ferah giyilir 620 TL dainese bi mont için gayet uygun bence. .

Çok teşekkür ederim

Teşekkürler evet dainese veloster dostum mont yazlık diye geçiyor ama içinde termal astar var komple baya sıcak tutuyor yazında o çıkarılıp ferah ferah giyilir 620 TL dainese bi mont için gayet uygun bence. .

Internet fiyati 750 tl yinede uygun. Korumaları yeterli mi ? Ekstra koruma almaya gerek var mı?

ooo çok yakışmış...:cat:

teşekkürler usta izindeyiz :)

Güle güle kullan.GÜzel ürünler.
Simoncelli kardeşimizi de analım burdan :(

Mekanı cennet ruhu şad olsun ..
umarım kask uğurlu gelir Alırken biraz tereddüt ettirdi bana :)

Kazası belasız kullan hocam kask efsane olmuş
çok teşekkür ederim Güzelde bir kask iyi hava akımı var

Internet fiyati 750 tl yinede uygun. Korumaları yeterli mi ? Ekstra koruma almaya gerek var mı?
Dirsek ve omuzlarında sağlam korumalar var sırt ve göğüs bölgesi için ekstra almak gerekir.

ooo bu kaska bi r6 gider şimdi ha :)
şakkadır ha, ciddiye alıp patlarsan mesuliyet kabul etmem.

Ekipman önemli, kaliteli bir kask ve ceket almışsınız.

Kazasız belasız keyifli sürüşler.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar