Anlas winter grip aldım

Dün akşam taktırdım lastiği,

İlk başta pek bi fark olacağını düşünmemiştim, önceden çok kötüydü lastiklerim marka vermiycem karalama gibi anlaşılmaması için, ıslakta kayıyordu gerçi kurudada kayıyordu, yerler ıslakken korkudan motoru neredeyse hiç yatırmadan dönüyordum düşmemek için.

Neyse lastik takıldı hazır yerlerde ıslak bi test edeyim dedim, gerçekten tutuş olarak baya fark etti. Bi kaç sert frenleme yaptım düşmeyi göze alarak çünkü lastik hakkında hiçbir bilgim yoktu.
Biraz hızlandım sonra frene bi koydum, sonra "yes bee düşmediiiim" diyerek bağırdım resmen millet bana tuhaf tuhaf bana baktı. Normalde önceki lastiklerimde bu şekilde düşüyordum.

Biraz yol yaptım lastiği aldıktan sonra gerçekten başarılı arkadaşlar, karda buzda da test edicem bi yağsında :)

Fiyat vermem doğru olur mu bilmiyorum o yüzden vermiycem fiyat ama gayet uygundu fiyatı.

Açıkçası ben beğendim, önceki lastiklerimle arasında çok çok fark var, parasını hakeden bi lastik bence.

Aslında bunu 1000-1500 km kullanımdan sonra daha detaylı olarak yazacaktım, ama kışlık lastik alacak arkadaşlar için bi fikir olur belki diye yazdım. Çünkü ben dün konu açtım hatta daha öncesindende açmıştım ama pek bi cevap alamadım. Bu yüzden arayış içinde olacak arkadaşlara bi fikir vereyim dedim. Ama belirteyim ben sakin kullanan biriyim motoru.
Yani kullanışa göre kayma/kaymama değişebilir. Hani ben lastiği zorladım ama şöyle zorladım, kendi kullanış tarzımın üzerinde kullanarak zorladım kaymadı.

Hayırlı olsun.

500R a mı taktırdın?
Mümkünse foto atar mısın?

Yok 500r ı yatırdım kışın bişiy felan olur altından kalkamam sonra :D
Mc ye taktırdım. Foto olarak dün çektiğim bi tane vardı hemen yüklüyorum. Arkadaşa göndermek için çekmiştim sadece lastik :D
Jantlardaki yağın farkındayım :)
V37VoR.jpg

Teşekkür ederim bu arada :)

Son düzenleme:
Senin lastik başlığına yazmıştım anlası çok övüyorlar diye. İplemedin. Ben de bidaha bişey yazmadım. Doğru tercihi yapmışsın. Benim arka anlas ön michelin. Gayet iyi tutuyor.

Motosikleti
HONDA HORNET 750, HONDA PCX 125, YAMAHA X MAX 250 Tech Max
Eski lastik duro idi sanırım

Eski lastik duro idi sanırım

Yok duro değildi, duro alacaktım vazgeçtim :)

---------- Mesajlar birleştirildi - 11:37 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:36 ----------

Senin lastik başlığına yazmıştım anlası çok övüyorlar diye. İplemedin. Ben de bidaha bişey yazmadım. Doğru tercihi yapmışsın. Benim arka anlas ön michelin. Gayet iyi tutuyor.

Evet hatırladım ama ben aslında başka bişiy düşnüyodum ama onun hakkında fazla fikir alamadım kimseden.
Bende bunu aldım iyikide almışım :)
Ama ben senin yorumunu gördüm.

---------- Mesajlar birleştirildi - 11:39 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:37 ----------

Bu gece yol yapıcaz arkadaşlarla bakalım ne olucak :)

Bende bu lastikleri kullanmayı düşünüyorum, genel yorumlar iyi :) Peki kışlık lastikler ne zaman takılıp ne zaman çıkarılmalıdır?

Ben bir yıl, 7000 km'dir kullanıyorum. Bir kere bile zor durumda bırakmadı.

witer grip kar lastiklerinin 7 derecenin ustundeki hava sıcakıgında çabuk aşındıgını duymuştum.
fiyatı uygun oldugu için bende düşünüyorum takipteyim.
mitas mc 32 içinde çok iyi diyorlar.aralarında 200 tl kadar fiyat farkı var.
anlas mitastan daha yumuşak kararsızım.

Ben fiyatı uygun diye Bajaj pulsar as150 motoruma anlas winter grip 2 aldım aşırı memnunum kesinlikle tavsiye ederim açıkcası yaz kış kullanmayı düşünüyorum o kadar memnunum

Değerli karanlıkateş yeni lastiklerini güle güle kullan. Bu forumdaki bütün arkadaşlarıma acizane
tavsiyem, yerli malı yurdun malı her kez onu kullanmalı. İnanın Anlas'ın yeni lastikleri ,Avrupa
kalitesine çok çok yakın. Yabancı lastik % 100 randımanlıysa ,Anlas % 90 aynı performansa sahip. Ancak
fiatına gelince Avrupa tek lastik parasına çiftini birlikte yerli alabiliyorsun. Ben bu günden sonra
yabancı lastiğe bir kuruş para vermem. Benim memleketimin işçisi işsiz kalmasın. Sevgilerle.

15 gün önce honda spacy me taktırdım, ön arka 240 tl ye honda pendik te hemde.Daha önce de ön lastik almıştım anlaş marka yine servisten.Bu lastik ile Yol tutuşu ve frenleme çok fark etti, daha önce paket servisçiler de görüyordum.sordum bir kaçına onlar yaz kış kullanıyor, gayette memnunlar.ihtiyacı olana tavsiye ederim.pişman olmaz

Peki bu lastiği yazında kullansak ne olur? Neden diyecek olursanız, ben ne michelin pilot stretten nede me22 den istediğim yol tutuşu bir türlü alamıyorum, me22 iyi fakat yinede Harikalar yaratmıyor,Yazın kuru havada zamk gibi yapışır mı yola?

witer grip kar lastiklerinin 7 derecenin ustundeki hava sıcakıgında çabuk aşındıgını duymuştum.
fiyatı uygun oldugu için bende düşünüyorum takipteyim.
mitas mc 32 içinde çok iyi diyorlar.aralarında 200 tl kadar fiyat farkı var.
anlas mitastan daha yumuşak kararsızım.

Olabilir lastik baya yumuşak, eriyo olabilir sıcakta. Ama tam bilmiyorum kesin bişiy diyemiyeceğim :)

---------- Mesajlar birleştirildi - 08:44 ---------- bir önceki mesaj zamanı 08:43 ----------

Değerli karanlıkateş yeni lastiklerini güle güle kullan. Bu forumdaki bütün arkadaşlarıma acizane
tavsiyem, yerli malı yurdun malı her kez onu kullanmalı. İnanın Anlas'ın yeni lastikleri ,Avrupa
kalitesine çok çok yakın. Yabancı lastik % 100 randımanlıysa ,Anlas % 90 aynı performansa sahip. Ancak
fiatına gelince Avrupa tek lastik parasına çiftini birlikte yerli alabiliyorsun. Ben bu günden sonra
yabancı lastiğe bir kuruş para vermem. Benim memleketimin işçisi işsiz kalmasın. Sevgilerle.

Katılıyorum, yaza doğru hem 500r a hemde mc ye yazlık lastik alıcam anlastan :)

---------- Mesajlar birleştirildi - 08:45 ---------- bir önceki mesaj zamanı 08:44 ----------

Peki bu lastiği yazında kullansak ne olur? Neden diyecek olursanız, ben ne michelin pilot stretten nede me22 den istediğim yol tutuşu bir türlü alamıyorum, me22 iyi fakat yinede Harikalar yaratmıyor,Yazın kuru havada zamk gibi yapışır mı yola?

Çabuk biter lastik, neden diye sorarsan benim tahminim lastik yumuşak e havada sıcak olunca çabuk eriyor olabilir.

Son düzenleme:
Lastiği yeni almışsanız, üzerinde mum benzeri kaplama vardır, tehlikeli, kayar.Biraz yol yapıp onun aşınmasını bekleyin, zorlamayın.

Lastik üzerinde max 40 psi yazıyor, ben bu lastiğe kaç hava vurayım? Şu an 32 bastım. 35 felan yapsam mı acaba?

Ben de motorumda bu lastiği kullanıyorum. Geçen sezon kullanmaya başladım, çok memnunum. Silgi gibi bir hamuru var. Çabuk ısınıyor ve yol tutuşu çok iyi. Benim Hint fakiri motor ile virajlarda yatışlar bile yapılıyor.

Ayrıca kullanım arttıkça geri dönüş artacak ve ürünü daha çok geliştirebilecekler.

Lastik üzerinde max 40 psi yazıyor, ben bu lastiğe kaç hava vurayım? Şu an 32 bastım. 35 felan yapsam mı acaba?

Motorunun kullanım kitapçığında yazan değeri bas. Hava basıncı lastiğe göre değil, motora göre belirlenir. Gördüğün max 40 psi lastiğin dayanabileceği maximum basıncı ifade ediyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar