Sym SYM Maxsym 400i

Bende yeni maxi 400i kullanıcısıyım.. Daha önce chopper kullanıyordum, arada scooter kullanmışlığımda vardır. Ama bu 400i çok başka , gerçekten insan sürekli binmek istiyor.. Denegesi harika , aerodinamik , konforlu , gayet akıcı , resmen süzülüyor , bastıkça yağ gibi akıyor.. Şahsen çok keyif aldım , yağmur çamur demeden devam.. Almak isteyen , bu düşüncelerimden faydalanır umarım. Daha sayacak çok aey var. Herkese iyi sürüşler..

hayırlı ugurlu olsun.sym markasında 7 farklı motora bınmıs bırı olarak cok hayırlı bır ıs yaptıgını soylemek ısterım

Bende yeni maxi 400i kullanıcısıyım.. Daha önce chopper kullanıyordum, arada scooter kullanmışlığımda vardır. Ama bu 400i çok başka , gerçekten insan sürekli binmek istiyor.. Denegesi harika , aerodinamik , konforlu , gayet akıcı , resmen süzülüyor , bastıkça yağ gibi akıyor.. Şahsen çok keyif aldım , yağmur çamur demeden devam.. Almak isteyen , bu düşüncelerimden faydalanır umarım. Daha sayacak çok aey var. Herkese iyi sürüşler..

Hayırlı olsun. Facebook grubumuzdan bilgi paylaşımı yapıyoruz, bekleriz.

hayırlı ugurlu olsun.sym markasında 7 farklı motora bınmıs bırı olarak cok hayırlı bır ıs yaptıgını soylemek ısterım

Teşekkür ederim.. İyi sürüşler..

---------- Mesajlar birleştirildi - 20:51 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:50 ----------

Hayırlı olsun. Facebook grubumuzdan bilgi paylaşımı yapıyoruz, bekleriz.

Teşekkür ederim ömerson.. Facebookta gruba üyeyim , oradan denk geliriz umarım. sym 400/600 de

Motosikleti
Cbr 650F
Bu motor sahipleri nerede ya :) almak istiyorum ama almasam mi acaba diyede dusunmuyo degilim

Bu motor sahipleri nerede ya :) almak istiyorum ama almasam mi acaba diyede dusunmuyo degilim

Üç sene kadar önce Ankara'dan bir arkadaşa 600 lük olanı aldık İstanbul dan , 10-15 km kullandım cüssesine göre ilginç şekilde kıvrak ve dengeli bir sukuterdi , süspansiyon konforu bizim bol yamalı asfalt yollarımızın için gayet iyiydi , klasik varyatör sistemi 600 cc ve 250 kg ın altında bocalıyor gibi hissettiriyordu sanki kalkışta , 250 cc üstü sukuter şahsi fikrime göre gereksiz bir taşıt , 250 cc altıda vitesli için aynı şeyi söyleyebilirim :D

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar