kopek ile birlikte motora binmek :)

Arkadaslar bunu yapan var mi ?

Sepet falan mi takmak lazim kopegimizi gezdirmek icin.

valla yandan sepetli değilse deneme bence.allah göstermesin ne olacağı bilinmez.

ben yaptım çok da zevkli oluyor...benim köpek cooker olduğu için eski bebek taşıma çantama giriyor çok rahat...tam da olduğu için bir tek kafası dışarı çıkıyor, önüme takdığım zaman hiçbir sorunun olmadı...pikniklere gideceğim zaman önüme köpeğimi arkamada kız arkadaşımı alır atlarım...çok zevkli herkes denemeli

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
ben yaptım çok da zevkli oluyor...benim köpek cooker olduğu için eski bebek taşıma çantama giriyor çok rahat...tam da olduğu için bir tek kafası dışarı çıkıyor, önüme takdığım zaman hiçbir sorunun olmadı...pikniklere gideceğim zaman önüme köpeğimi arkamada kız arkadaşımı alır atlarım...çok zevkli herkes denemeli

allah korusun bir yana yatmada o köpeğe cok yazık olur.sana zarar vermiycek bir kaza ona verebilir.:farao:

benimki alman kurdu sepete olamz sanirim :(
:salut:

yokoavatartf3.jpg

hadi diyelim bindi bir sekilde, kedi gordumu atliyor benimkisi.

isin sakasindayim tabii ki. ama gecenlerde besiktasta scooterli iki tip caddede gidiyor, kopekleride yanlarinda kosturuyor. ilginc ve tehlikeli bir olaydi.

sağlam olmasa köpeğimi zaten böyle bir riske atmam canımdan çok seviyorum diyebilirim...zaten benimki söz dinler dediğimin dışına çıkmıyor...yola çıkmadan önce konuşuyorum dediklerimi yapıp kıpırdamadan duruyor kucağımda...4senedir bu motoru kullanıyorum birkere düşürmedim kaza yapmadım şükür

denden senin köpek büyük kalır taşınmaz...anca araba..benimkisi baya küçük köpek

Motosikleti
MV Agusta Brutale 800, Ducati 797
iple bağla arka salıncağa ver coşkuyu gaz koluna, ver coşkuyu.. ver coşkuyu...

usta tamam sepet buldukta şu benim avatardaki hayvanı bide sıkı sıkı bağlamak lasım....yok oda çözüm olmadı....

Super Moderator
Ufak tefek birşey olsa bunu önereyim de:p,
motokpeklf7.jpg

Alman Kurdunu sığdırıp motorda da taşıyacak bir çanta bulmak zor olsa gerek:queen:.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
benim bir kedim var.bir sürü de köpeğim oldu simdiye kadar.hiçbirisini motora bindirmem.bir kaza anında savrulur gider.yazık gunah

Super Moderator
O zaman asla ciddiye alınmak istememekle birlikte şu öneriyi sunayım:

Yolculuk öncesinde köpeğe bir kapak konyak içirmek.(Yurt dışından kaçak kedi-köpek getirirken gümrük kontrollerinde çıkaracakları sesle taşıyan kişiyi zor durumda bırakmalarını engellemek için geliştirilmiş bir yöntemmiş.)
Sessiz, sakin bir yolculuğun püf noktası:p:cherry:.

O zaman asla ciddiye alınmak istememekle birlikte şu öneriyi sunayım:

Yolculuk öncesinde köpeğe bir kapak konyak içirmek.(Yurt dışından kaçak kedi-köpek getirirken gümrük kontrollerinde çıkaracakları sesle taşıyan kişiyi zor durumda bırakmalarını engellemek için geliştirilmiş bir yöntemmiş.)
Sessiz, sakin bir yolculuğun püf noktası:p:cherry:.

:) balıkları nasıl getiriyorlar hiç gördünüz mü?

hepsini ilaçla bayıltıyorlar yan yatmış şekilde azıcık ilaçlı bir suda
üst üste bir sürü balık, suları çok az.

sonra gelince ayıltmaya çalışıyorlar. büyük bir kısım ayılamıyor :(

Super Moderator
denden' Alıntı:
balıkları nasıl getiriyorlar hiç gördünüz mü?

hepsini ilaçla bayıltıyorlar yan yatmış şekilde azıcık ilaçlı bir suda
üst üste bir sürü balık, suları çok az.

sonra gelince ayıltmaya çalışıyorlar. büyük bir kısım ayılamıyor :(
Tam da balıklarımı nasıl taşırım diye düşünüyordum:p

Mad bike ben de 12 yıl bir cocker a baktım, arabanın camından kafayı çıkarıp rüzgar manyaa olmaya bayılırdı. Seninki de kesin çok eğleniyordur...
zaten cockerlarınhayatı keyif..:)

RahmetLi dayım yıLLarca (30-40 sene) motora bindi.Terrier cinsi bir köpegi vardı deponun oraya otutturur gezdirirdi.Fotosu oLsa da koysam gerçekten çok iLginç bir görüntü sergiLiyorLardı :mrgreen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar