MT [ İzmir ] 13 Eylül Çarşamba Toplantısı... Tarihi Asansör'de Toplanıyoruz

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
MT [ İZMİR ] Bu haftaki toplantımız tarihi bir mekanda.. Görenler gidenler bilirler izmir için çok kıymetli İzmirin simgelerinden biri olmuş bir mekandır. İzmir Büyük Şehir Belediyesi Tarafından işletilen güzel bir mekan. Daha Önce gitme fırsatı olmayan arkadaşlar içinde fırsat olacak...!!

İzmir'in Güzelyalı semtinde bulunan Tarihi Asansör ve Asansöre çıkan Dario Moreno Sokağı kentin görünmesi gereken mekanlarından biridir. Musevi işadamı Nesim Levi Bayrakoğlu tarafından 1907 yılında inşa ettirilmiştir. Eski İzmir'de Asansör Çıkmazı Sokağı'nın iki yanındaki sakız evlerinde Museviler otururdu. Mithatpaşa'dan Halilrıfat Paşa Caddesi'ne çıkmak için 155 basamak merdiveni tırmanmak zorunda kalan halka kolaylık olması amacıyla inşa ettirilmiştir. Önceleri su ile çalışan asansör 1985 yılında belediye tarafından elektrikle çalışır hale getirilmiştir.

1992 yılında restore ettirilen tarihi asansör halen İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından bir eğlence, kültür ve dinlence mekanı olarak çalıştırılmaktadır ve kentin önemli bir turistik durağıdır. Asansör'ün girişindeki Dario Moreno Sokağı'nın iki yanındaki sakız evleri de bölgeye ayrı bir özellik katmaktadır.

Toplanma Günü : 13 eylül Çarşamba

Toplanma saati : 20,30

Toplanma yeri : Asansör

Katılım Listesi

TenTen35
Kuvva
Akreep
APV41
Egeknn
Tess
edizel1
bora_vstrom
racing iski
Ventureroyal
ümmetPerkitan
ceydaa
Eridute
Slientrıder
forrap
sandman
egelim

arkadaşlar çarşamba günü için katılım gösterecekler listeye adını yazdırsınlar lütfen...!!!

aramızda kalsın bende hiç oturmadım :p iyi olacak

inşallah katılabilirim.çok ta isterim..aslında evim de az ileride...saat kaç gibi toplanılacak acaba..

arkadaşlar tarih ve saat belirttimya :p

kusura bakma...resimlerin arasında kalmış..orayı hergün gördüğümden dolayı resimleri atlamıştım...teşekkürler...iyi günler
:cherry:

ooooooooo.
arkadaşlar asansörde toplantı var ha!
yeni yerlerde toplanma olayı çok güzel olmaya başladı.umarım bi aksilik çıkmaz da ben de gelirim:)

Forumdan Uzaklaştırıldı
ist.dan katılabilyormuyuz

elbette MT üyesi tüm dostlara açık toplantımız seviniriz...

Bu toplantı unutulmazlardan biri olucak katılım gösterelim...

İlk önce İzmirin görülmeye değer tarihi mekanına ait vermiş olduğun bilgiler için teşekkürler Egeknn.Ellerine sağlık..keyifli bir toplantı olacağına eminim..şunu da belirteyim ki bu yıldönümü parti organizasyonunun son rötuşlarının yapılacağı son gün .yarın konaklayacağımız otele kesin sayımızı bildireceğiz..ama bu demek değildir ki toplantıya gelemeyenler treni kaçırdı...Organizasyon gününe kadar davetiye satışlarımız sürecektir.en azından rezervasyon için adınızı katılım listesine yazdırabilirsiniz..Teşekkürler..Görüşürüz MT İZMİR.

efendim rahatsızlık veriyorsam affediniz bahse konu mekanda çay ikramı mevcutmudur zevcem mahtumeyide alıp gelmek arzusundayım sizin için bir mazurat teşkil etmeyecekse saygılar efendim allah faytonunuzun tekerine taş deydirmeye :mrgreen: :p :cherry: :wiinkk: :queen:

Uzun zamandır bende gelemiodum toplantılara. Beni de ekleyin bakayım g.emirden :) ..

efendim rahatsızlık veriyorsam affediniz bahse konu mekanda çay ikramı mevcutmudur zevcem mahtumeyide alıp gelmek arzusundayım sizin için bir mazurat teşkil etmeyecekse saygılar efendim allah faytonunuzun tekerine taş deydirmeye :mrgreen: :p :cherry: :wiinkk: :queen:

1 - Çay & kehve ne istersek mevcut

2 - mazurat değil....maruzat :p

3 - fayton nedemek ??..... Payton olmasın o :cherry:

toplantıda görüşmek üzere

Moderatör (forrap)
3 - fayton nedemek ??..... Payton olmasın o :cherry:

toplantıda görüşmek üzere
Faytonda deniyor ona hem fayton hemde payton kullanılabilir.Ama fayton daha yaygındır.Bakınız."Arabaya sen bin faytona ben,anasını sen al kızını da ben" şarkısı:cherry:

Bu arada amcam İstanbul'a gitti dün sanırım 3 gün kalacak.Bu süre zarfında cafeye full ben bakacağım.Bu da demek oluyor ki,çarşamba toplantınızda aranızda olamayabilirim:salut: Bütün koşulları zorluyacağım,tabi ortada bir koşul kaldıysa...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar