2. EL cbr 125 i magazadan alsam?

Arkdaşlar ben cbr 125 alıcam 20000 altı km olucak ve ilk motorum olcak ama hevese kapılıpda direk ilk gördümü almadım forum saolsun okudum ve youtubeden falan videolar izledim bununla ilgili aklıma geldi ve sormak istedim 2.el satan motorculardan alsak da bitmiş motor satarlarmı veya alan arkdaslarımızdan sorun yaşayan oluyormu 2.el alırken expertize götürsek ne kadar veririz falan son olarak 2.el cbr 125 alırken max ve minimum ne kadar para fonu ayırmam gerekiyo?demek istedigim su fiyattan altını veya şu fiyattan üstünü almayın derseniz daha cok yardımcı olurusnuz

Arkdaşlar ben cbr 125 alıcam 20000 altı km olucak ve ilk motorum olcak ama hevese kapılıpda direk ilk gördümü almadım forum saolsun okudum ve youtubeden falan videolar izledim bununla ilgili aklıma geldi ve sormak istedim 2.el satan motorculardan alsak da bitmiş motor satarlarmı veya alan arkdaslarımızdan sorun yaşayan oluyormu 2.el alırken expertize götürsek ne kadar veririz falan son olarak 2.el cbr 125 alırken max ve minimum ne kadar para fonu ayırmam gerekiyo?demek istedigim su fiyattan altını veya şu fiyattan üstünü almayın derseniz daha cok yardımcı olurusnuz

s.a. kardeşim öncelikle bütçen ne kadar bilmiyorum fakat ilk motorunsa ve cbr125 alıcaksan sadece tavsiye olarak 2006 model eski kasasını almanı tavsiye ederim... sebebine gelince sadece kendi düşüncelerimi yazıyorum... ben daha önce cbr125 kullanıcısı olarak yeni kasa yani 2012 ve üzeri cbr125 ile kıyasladığım için görüntü olarakta ses olarakta kendi makinam yani 2006 cbr125 daha çok aktif geldi gözüme... ve yeni başlıyacağın için eski kasa hem maaliyeti düşük olur hemde yanında anlıyan biri ile bulduğun motosikleti görürsen kırığını çürüğünü grürsün 2. el motosiklette illaki az çok çizik çürük olur 0 motor alınmıyor sonuçta ama buda binilmiycek anlamına çöp anlamına gelmez... sana tavsiyem yeni kasa cbr a paranı boşa vermemeni tavsiye edeirm sadece... emin ol görünüş açısındanda performans açısındanda hiç geride kalmaz iddia ediyorum performansı etkiliyecektir.. paneldeki 13 bin kadranı görürsün 6 bin devirden sonra ki ivmeye hayran kalmıştım varsa çevrende bir tur kullanmanı tavsiye edebilirim...

uzun oldu biraz kusura bakma sadece tavsiye ve düşüncelerimi yazdım... yanlışım veya eksiğim varsa abilerimiz tamamlasın..
ilk başta yazmam gereken birşeyi unuttum.. EKİPMAN ALMAYI DEĞİLDE ALIPTA KULLANMAYI İHAL ETME GÖZÜNÜ SEVEYİM BİZE SAĞLAM MOTOSİKLETÇİ LAZIM.. :)
ÜNÜ
ü

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar