Kişisel özgürlükler ile alakali bir konu ve bunun uzerine ben Kritik yapmak istemem. Ne 20 yaşındakine birşey diyebilirim, ne 59 yaşındakine.
Ayni sekilde burda elestirene de birşey demem. Kişinin kendi kararidir.
Ancak burda babaya üzüldüm ben acikcasi. Toplum o kadar rahat olacaksa, bu adam da kizi 20 yasinda olduğu icin artik onunla iletişimini kesmeli.
Sunu demek istiyorum, Türk isi ana baba ilişkisi ile alman usulü sevgili gönül ilişkisi olmaz.
Ya alman gibi 18 inden sonra evinden cikar basinin caresine bakar ana baba iliskisi yaşamazsın, ya da Türk isi ana baba ilişkisi yaşayıp ananın babanin sözünü dinlersin.
Şimdi o adamin hayati ne kadar kötü kim bilir. Hem de senelerdir.
Halbuki ne gerek var.
(Kendi acimdan bahsettiğim alman yasantisini mantıklı buluyorum kimseyi elestiri yapmiyorum)
Ayni sekilde burda elestirene de birşey demem. Kişinin kendi kararidir.
Ancak burda babaya üzüldüm ben acikcasi. Toplum o kadar rahat olacaksa, bu adam da kizi 20 yasinda olduğu icin artik onunla iletişimini kesmeli.
Sunu demek istiyorum, Türk isi ana baba ilişkisi ile alman usulü sevgili gönül ilişkisi olmaz.
Ya alman gibi 18 inden sonra evinden cikar basinin caresine bakar ana baba iliskisi yaşamazsın, ya da Türk isi ana baba ilişkisi yaşayıp ananın babanin sözünü dinlersin.
Şimdi o adamin hayati ne kadar kötü kim bilir. Hem de senelerdir.
Halbuki ne gerek var.
(Kendi acimdan bahsettiğim alman yasantisini mantıklı buluyorum kimseyi elestiri yapmiyorum)
MT Site yönetimi uyarı mesajı.
Forum admin ve yöneticileri kurallara uymayan mesajlari degistirme ve silme hakkina sahiplerdir.