Balaklava önerisi

Abilerim kardeslerim kis aylarindada kesintisiz motora biniyorum gecen sene decathlondan balaklava aldim 1 senedir onu kullaniyodum fakat benim aldigim termalmis soguklarda falan adam akilli tutmuyo bu sabah yuz felci gecirdim, kaskada bi haller oldu hava almaya basladi. Neyse soruma geliyorum bu sorunu en ucuz bicimde cozmek istiyorum ruzgar gecirmyen kumastan uretilmis balaklava nerde bulabilirim ist anadolu yakasi

Abilerim kardeslerim kis aylarindada kesintisiz motora biniyorum gecen sene decathlondan balaklava aldim 1 senedir onu kullaniyodum fakat benim aldigim termalmis soguklarda falan adam akilli tutmuyo bu sabah yuz felci gecirdim, kaskada bi haller oldu hava almaya basladi. Neyse soruma geliyorum bu sorunu en ucuz bicimde cozmek istiyorum ruzgar gecirmyen kumastan uretilmis balaklava nerde bulabilirim ist anadolu yakasi

Gecen motomaxdan %50 ındırımle bu ürünü aldım.Suan gayet ıyı memnunum.incelemen acısından bır lınk buldum.bir bak istersen.

Ayrıca hala ındırım olması lazım.

https://urun.n11.com/termal-giyim/cold-killers-knox-hot-hood-v15-motosiklet-kislik-balaklava-P97706744

Yeditepely dediği gibi Knox markası termal ürünler konusunda bu isi gercekten en iyi yapanlardan.Eski bir Motomax calisani olarak tavsiye ederim.Bende knoxun farkli bir modelini kullaniyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar