Sıfır motosiklette kronik arıza dedikleri şey 300 km de ortaya çıkıyor ve beyin mi değiştiriyorlar? Ben de sıfır 2016 model almayı düşünüyordum, tereddütte kaldım gerçekten. Şimdi ben de 2016 model alacağım 1 hafta içerisinde, bende de mi aynı sorun olacak? Çok can sıkıcı gerçekten. Sıfır motosiklet aldıktan sonra en azından 5-6 ay bu tür sorunlarla karşılaşmak istemem. İnş sorununuz çözülür, keyifle sürersiniz motosikletinizi.
Cevabınız için teşekkürler motoru hala normal bir şekilde sürebiliyorum öyle aman aman bir can sıkıcılığına rastlamadım çekiş var gidiş var ama elbette can sıkıcı oluyor bu kronik arızanın ne olduğunu sorduğumda aldığım cevap gereksiz fi ışığını yakması tarzı birşey olduğunu ve sorunu firma ecu değiştirerek çözdüğünü söylemişlerdi, ha şöyle bir şey de var benim şansıma bana denk gelmişte olabilir sonuçta. çıkan her sorun %100 sizin başınıza gelecek diye bir kaide yok yazımın sonunda da belirttim ben acemiyim ve motoru tam tanımıyorum verdiği bazı tepkiler belki normaldir bile.
0 2016 model alacaksanız eğer ufaktan dolaylı yoldan sorun usta bunlarda kronik bir ecu sorunu varmış siz ne diyorsunuz diye.
Yanlış anlaşılma da olmasın yaşadığım sorunun sürüşüme bir etkisini fark etmedim belki de yakıta pislik tarzı bir şey karışmıştır da 2 kez o yüzden stop etmiş olabilir dediğim gibi ben daha acemiyim ve motoru fazla da kullanmıyorum açıkçası üstteki yorumu yazma sebebim ise fikir almak içindi.