Racing süren kadın | Giderken alev alan ve kol çıkaran CBR

1) o yolu kendi malınız gibi gibi kafaniza estiği gibi kullanamazsiniz.

2) araçların nerdeyse yarim metre yanindan yüksek sür'atle geçerek can ve mal guvenligini tehlikeye atiyorsunuz.

yetkili bi abi olsam, videoya istinaden basarım cezayı, hem de en yüksek dilimden. veririm postaya, uğraş dur ondan sonra.

kimsenin canını ve malını tehlikeye atma hakkınız yok.

ayrıca o hızda bariyere girince neler olacağını benden çok daha iyi biliyorsun. hiç mi canının kıymeti yok?

Son düzenleme:
yaw kardeş videolar hoş güzelde şu ergen ergen başlık ve isimlerden vazgeçsen. Yahu negüzel motorlarınız var hepinizde koruma var vs ama bu başlıklar bu giriş introları falan kendimi pokemon izliyo gibi hissediyorum. İntrolardan vazgeçersen bu kanalla çoşarsın sen. İntro ve başlıklardan başka olumsuz birşey yok.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
yaw kardeş videolar hoş güzelde şu ergen ergen başlık ve isimlerden vazgeçsen. Yahu negüzel motorlarınız var hepinizde koruma var vs ama bu başlıklar bu giriş introları falan kendimi pokemon izliyo gibi hissediyorum. İntrolardan vazgeçersen bu kanalla çoşarsın sen. İntro ve başlıklardan başka olumsuz birşey yok.

Başlıkları herkesin anlayabileceği şekilde yazmaya çalıştım :) Misal ne yazabilirdim bu videoya? İntro konusuna katılmıyorum :) 10 Saniye sürüyor zaten.

---------- Mesajlar birleştirildi - 14:18 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:15 ----------

Önceki tarafı kaçırdım ancak 12:38 de geçtiğiniz beyaz arabada ailenizden birileri yada siz olsanız ne hisseder ve motorcular hakkında neler düşünürdünüz biraz empati lütfen

Çok haklısınız ancak onu arkadaşlar yapmış. Ben o sırada motorumla çekiciye araç yüklemekle meşguldum. Bende kendilerine kızdım ki bu o videoda olan ilk suç değil. 5 kez falan ciddi şekilde yakından geçmeler mevcut.

---------- Mesajlar birleştirildi - 13:34 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:18 ----------

1238 de ben ızlerken bıle kufur yedım :):)

Bende ettim ancak Alper arkadaşımıza da dediğim gibi ben çekiciye araç yüklemekle uğraşıyordum. Kaçma noktaları veya alanlar varsa oraların kullanılması gerekir. Ben dahi araç sürerken yanımdan geçen racing olursa irkiliyorum çünkü trafiğin seyir haline alışmış bünye.

Eveeet beklenen yorumlar dolmuş.

Bakın arkadaşlar surada anlasalim. Videoda izlediğimiz motosikletler yarış kopyalari.

Hiz/surat/reyzing :p/serseri motoru artik ne derseniz deyin sonucta cok güçlü motosikletler.

Vay efenim otoyolda 299 yaptin pis zenci diyeceginize devletinize kızın. Aga bu devlet bu motosikletlere plaka vermis,karayoluna uygundur demis. Devlet bilmiyormu hizli oldugunu?

Sadece piste cik aga diyebilirdi ama dememis. Bakin karayoluna uygundur demis.

O yuzden otoyolda hizli gidemezsin tirivirisini birakin. Derdinizi bknz:BIMER e iletin abi satmayin hizli motor diyin.

Trafik tehlikeli birseydir. Otoyolda dikkatli olacaksiniz, dibinden gecmismis. Ha seride basmayinca sanki 15 metre oteden geciyor viy viy. Aralarada girmeyin beyler. Otomobil gibi bekleyin tamam mi ?

Şöyle konusanlarin ayni motor altinda oldugunda 299 yapmayacağına inanmak çocukça.

Arkadaslarin surusu guzel,ben begendim.

Trafigi tehlijeye atacak bir durum yok videoda.

Videolar ve çekimler güzel. Yalnız bu forumda genelde racing kullananları sevmiyorlar. Çünkü millet nasıl daha az yakarım, işe nasıl giderim, kışın başıma çorap giysem üşür müyüm gibi geçim derdiyle alakalı sorunlarla meşgul.

Açıkcası hiç racing kullanmayan ve racing konularına yorum yağdıran onlarca insan var. O yüzden bu forumda gelebilecek olumsuz yorumlar çok fazla olacaktır.

Tabi bunları da göz ardı etmeyin.

- Tabi trafiğe açık yollarda yüksek hızı tavsiye etmiyoruz.
- Bir başkasının hayatını riske atmak çok tehlikeli bunun farkında olmalıyız.
- Milleti yüksek hızlara özendirici hareketler yapmamak lazım.
- Dikkatli olmak lazım.
- Risk almamak lazım.

Kazasız belasız sürüşler.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Eveeet beklenen yorumlar dolmuş.

Bakın arkadaşlar surada anlasalim. Videoda izlediğimiz motosikletler yarış kopyalari.

Hiz/surat/reyzing :p/serseri motoru artik ne derseniz deyin sonucta cok güçlü motosikletler.

Vay efenim otoyolda 299 yaptin pis zenci diyeceginize devletinize kızın. Aga bu devlet bu motosikletlere plaka vermis,karayoluna uygundur demis. Devlet bilmiyormu hizli oldugunu?

Sadece piste cik aga diyebilirdi ama dememis. Bakin karayoluna uygundur demis.

O yuzden otoyolda hizli gidemezsin tirivirisini birakin. Derdinizi bknz:BIMER e iletin abi satmayin hizli motor diyin.

Trafik tehlikeli birseydir. Otoyolda dikkatli olacaksiniz, dibinden gecmismis. Ha seride basmayinca sanki 15 metre oteden geciyor viy viy. Aralarada girmeyin beyler. Otomobil gibi bekleyin tamam mi ?

Şöyle konusanlarin ayni motor altinda oldugunda 299 yapmayacağına inanmak çocukça.

Arkadaslarin surusu guzel,ben begendim.

Trafigi tehlijeye atacak bir durum yok videoda.

Cocukca degil bence. Son on kusur senedir kullandigim motosikletlerin hemen hemen hepsi o hizi yapabilecek olmasina ragmen trafikte 170'i gectigimi hatirlamiyorum, olsa da farkinda olmadan olmustur... Cok acaip bi istisna olmadikca 150'yi gecmem trafikte. Belki de cocuk olmadigimdandir. Genelde boyle:

Malesef video kotu, cunku video ile ugrasmaktan ziyade motosiklet kullanmayi seven biriyim... :) Baska video da cekmedim zaten.

Ikide bir foruma sacmasapan sebeplerle icerigi bos ama suslu videolar koyup, takipci ve izlenme sayisi pesinde kosan sozum ona duz yol kahramanlarina da selam ediyor, bilerek sebep olduklari tehlike neticesi kimsenin can ve mal kaybina sebep olmamalarini diliyorum...

Son düzenleme:

şu videoyu izlerken daha keyif aldım açıkcası. Ortada yetenek durumu var, gazı yeteri kadar aç, viraja gir, lastiğin tutunma sınırında gaz ver, sonraki viraja hazırlan vs.

Uçakta da aynı şey söz konusu , kimse son hızda uçuyorsun diye alkışlamaz seni, kaç g ye maruz kaldığında kendinde olursun, akrobatik hareketleri nasıl yaparsın vs ile karşılaştırırlar.

Son hız motorun , viraj ise senin yeteneğindir.

yüksek hız hata aslında.. ama yorumlarında bu nedir, olmaz böyle şey falan yazanlara vericen 2017 r1'i bak ilk iş neyi deniyolar :queen:

Altaylı'nın dediği gibi; Ne zaman adam oluruz?
A noktasından, B noktasına ulaşım için açılan yolları, ulaşım için kullanılan motorlarla doldurduğumuz zaman.:)

https://www.youtube.com/watch?v=ZBkGNr2_whA

şu videoyu izlerken daha keyif aldım açıkcası. Ortada yetenek durumu var, gazı yeteri kadar aç, viraja gir, lastiğin tutunma sınırında gaz ver, sonraki viraja hazırlan vs.

Uçakta da aynı şey söz konusu , kimse son hızda uçuyorsun diye alkışlamaz seni, kaç g ye maruz kaldığında kendinde olursun, akrobatik hareketleri nasıl yaparsın vs ile karşılaştırırlar.

Son hız motorun , viraj ise senin yeteneğindir.
agam bu var bi de, ağzımın suyunu akıtıyor

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar