Geçmiş olsun dostum.Darp raporu alıp almadığını anlamadım ama.Zaten hastane yakınlarında olduysa %99 kamera vardır çıkar lavuklar.
Kardeşim büyük geçmiş olsun da yine de kabahatin çoğu sende. O Yolu seni dövenlerin babaları yaptırmamışmıydı?
Geçmiş olsun abi bot güzeldi demek:cyclopsan
Yere düştüğünüzde sırt üstü yatıyorsanız ayaktakilerin diz kapaklarına tekme atın ve seyredin. Gayet eğlenceli olacaktır.
Bulut çok geçmiş olsun. Hastaneye girdiğine ve muayeneye dair belgeyi al. Dilekçe ile bana getir. Mazeret sınavı için elimden geleni yaparım. Tekrar geçmiş olsun, selamlar.
Geçmiş olsun. Kaçabilseydiniz keşke biyerlerden. Bıçak silah da çekebilirlerdi.
Marka model eşgal ve gittikleri yön ile sikayetçi olabilirsin. Savcılığa git. Civarda-güzergahta kamera olabilir. Boşverip şikayet etmiyoruz iyice azittilar. Ha sonuç çıkmayacak. Ama en azından kayıtlara geçsin. Boşverme ne olur.
Çok geçmiş olsun. Umarım en kısa sürede bulunurlar.
Bulut,kardeş geçmiş olsun. Efendi,sakin ve makul olarak biliyorum seni forum ortamından. Demek ki epey üzerine gelmişler ve iş buralara varmış.
Şükür daha ciddi bir durum yok. Omzunu, kolunu ihmal etme.
Olayın hukuksal kısmı ile alakalı birçok tavsiye verilmiş.
Bundan sonra ki hayatında, tekrar bunları yaşamamanı diliyorum. Moralini çok bozma,hayatımızda bazen,bazı mevzulardan kaçamıyoruz. Ne kadar istikrarlı bir çizgimiz de olsa.. 2 dkk lık ,5 dkk lık süre zarfında oluyor ve bitiyor.
Tekrar geçmiş olsun.
Çok geçmiş olsun hocam. En kısa sürede omuzun iyileşir umarım. En azından tekme ve yumruklarla bitmiş kavga, Allah göstermesin biri işi ilerletip bıçak çekseydi sonuç çok daha vahim olabilirdi. Olaya bu açıdan bakıp bence şu anki haline de şükretmelisin.
3 kişiye dalıp bu kadar az hasarla kurtulmak da bence başarıdır, ben seni dayak yemiş olarak değil de berabere kalmış sayarım![]()
Beladan kaçmak belaya atılmaktan her zaman daha iyidir, ama bazen bela da insanı bulabiliyor. Yeniden çok geçmiş olsun.
Forumun efendi kişiliklerinden birinin bu şekilde darp edilmesine üzüldüm. Geçmiş olsun.
Geçmiş olsun.uyuz oluyorum tek kişi görünce erkek olan tiplere mutlak bir gün belasını buluyorlar