Sahibinden ilan açıklamasında yazan rodaj şekli?

Şöyle bir açıklama okudum ne düşünüyorsunuz kafama takıldı benim de?
photo.php

Açıklama gayet açık ve yalın , 33 yıllık hayatım da böyle güzel bir açıklama görmedim . Mecazi anlam da değil gerçekten görmedim :(

link kisminini copy past yap yeter, oda olmadi anlat derdini bi bakalim...
copy past olayimi bilmiyorsan pc den mi tel den mintabletten mi yazdigini soyle yardimci olalim.

Son düzenleme:
Açıklamayı galiba sadece akıllılar görebiliyor..:mrgreen:

Resmi ekleyemedim bir türlü

---------- Mesajlar birleştirildi - 18:39 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:38 ----------

Açıklama gayet açık ve yalın , 33 yıllık hayatım da böyle güzel bir açıklama görmedim . Mecazi anlam da değil gerçekten görmedim :(

Resmi ekleyemedim bir türlü.

---------- Mesajlar birleştirildi - 18:40 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:39 ----------

Ekleyemedim resmi hocam el atın.

link kisminini copy past yap yeter, oda olmadi anlat derdini bi bakalim...
copy past olayimi bilmiyorsan pc den mi tel den mintabletten mi yazdigini soyle yardimci olalim.

Telefondan yapamadım hocam pc açmak işime gelmedi bir an. Facebooka attım albüm yaptım linki yapıştırdım ama olmadı.

---------- Mesajlar birleştirildi - 18:42 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:41 ----------

https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-honda-temiz-500r-acil-son-fiyat-481524516/detay

---------- Mesajlar birleştirildi - 18:43 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:42 ----------

Link: https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-honda-temiz-500r-acil-son-fiyat-481524516/detay

Rodaji ilk 700 km gece serinliginde her viteste 5 bin devire kadar cikip motor freniyle 1.500 devire inmesiyle yapilmistir ve sabit hizla gidilmemistir.700-900 km arasi ara ara 6.500 devire cikip motor freniyle 1.500 devire inmesiyle yapilmistir. Kisacasi rodaji düzgun yapilmistir.

Dostum rodajı düzgün yapılmış şu yukarıdaki açıklamaya göre. Motoru zorlamadan, alıştırarak yapmış. Şehiriçinde gezmiştir muhtemelen. Sorun yok.

Sen "100e sabitleyip istanbula gidip geldim" diyenlerden kork. :)

Bu arada makinanın tasarımı da harika be. :)

Motosikleti
Ns200
ben bu kadar özenildiği iddia edilen motora binsem kesin yatırırım. nazar çıkar :D

Yani olur tabi de, bu kadar uğraş ne kazandırmıştır bilinmez. Rodajın en önemli kısımları zaten ilk 10-20 km de oluyor. Geri kalan şeyler aslında ''ne yapmamanız'' gerektiğiyle alakalı

Son düzenleme:
Rodajı çok düzgün yaptım.
Yapmadım mk, motoru aldım dayanamadım bastım anasını ağlattım. Napcan bloğu açıp mikron olarak ölçümmü yapıcan.
Rodajı iyi yaptım diyene inanacaksın mecbur.
Kasma yani, yapan var yapmayan var. Ama 500r insan kıymaz motosikletine rodajı iyi yapmıştır.
Al bence.

satma sebebine diycek bisey bulamadim...
eşim kiskaniyo dese anlarim da... bu ne len..

DKN

o rodaj şekli max hızı 100 olan motorla 90 km hızın geçilmeyişi :mrgreen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar