Peki motomax hakkında düşünceleriniz neler genel anlamda? Daha önce alışveriş yapan oldu mu? Niye motomax diye sorarsanız çoğu motovlogger lar motomaxin videolarını yapıyorlar.nedenini merak ettim
Benim düşümcem eldiven hariç herşey internetten alınabilir niye eldiven alınmaz dersen eldivenin beden sistemi elinin avucu ile ölçülüyor ama parmak uzunluğu hesaba katılmadığı için sen atıyorum M giysen bile gidip farklı modeller deneyip hissiyatını görüp alman lazım ve ben eldiven konusunda HELD i tek geçerim ama sadece eldiven konusunda

adamlar dünyada en ucuz bizde garantisi verdiğine göre uğraşma al eldivenini bu arada sadece held değil Knox da var orda. ilgi alaka herkesin dediği gibi sorarsan cevap verirler kimse ağzına düşmez bide benim şimdiye kadar en çok mont gördüğüm yer motomax diğer ürünler değil ama mont çok fazla var

ben seviyorum güzel yer

feyzioğluda ben anadolu yakasında oturduğum için bilmiyorum ama herkes güzel konusuyor hakkında. bide kimse babanın oğlu değil

kim ucuz veriyorsa git al sadece motomaxın bendeki farkı HELD satıyor olması revzilla ya bakarsan en iyi eldivenler hep held oluyor genelde en iyi montlarda Klim oluyor adamlar motomax klim + held satıyor o yüzden bendeki yeri ayrı