Kask folyo ile kaplama

Arkadaşlar kaskımı siyah mat folyo ile kaplamak istiyorum, hemde ufak çizikler var onları gidermiş olurum.

Yalnız bu folyo ile kaska uygulama kaska zarar verir mi? Yani zarardan kasıt korumasına bi zarar verir mi?

Küre formlu bir cisim nasıl kaplamayı düşünüyorsun?
Yapılsa bile herhalde 50 tane parçadan oluşur kaplama. Birleşim yerleri rezalet görünür ayrıca her birinin ucu bi taraftan kalkmaya çalışır

Kaska zarar verir mi bilmiyorum ama kaska tek parça folyo kaplatamazsın. Parça parça olacağından güzel bir sonuç çıkmayabilir hele ki ustasına denk gelmediysen

Günaydın bro , eğer ki carbon kaplama yapacam deseydin ihtimal verirdim 2 parça halinde ısıta ısıta falan bı ihtimal ama folyo ile olmaz o iş . Sen bu sevdadan vazgeç

Boyayanlar var, zarar verir mi bilemiyorum, boyayı dikkatli seçmek lazım.
Ama görüntü olarak belki daha iyi sonuç verebilir.

Arkadaşlar kaskımı siyah mat folyo ile kaplamak istiyorum, hemde ufak çizikler var onları gidermiş olurum.

Yalnız bu folyo ile kaska uygulama kaska zarar verir mi? Yani zarardan kasıt korumasına bi zarar verir mi?

kaskın üzerine sticker yapıştırmak bile içerisindeki yapışkan kimyasal maddelerin ve bileşenlerin kısa sürede hava ile etkileşime geçmesine sebep olur. Kaldıki kaskın tamamını bir folyo ile kaplamak tamamen bir çılgınlık. Görüntü amaçlı yapılabilir ama sonra o kaskı kafaya takıp motosiklet kullanmayın.

Zarar verir mi ki korumasına?

Plastidip in zarar vereceğini sanmıyorum. Folyoplastidip kolay çiziliyor. Kaska iyi bakman gerekir.

Boyamak daha sağlıklı olacaktır.
Boyanın yada stickerın kimyasalı zarar veriyorsa kasklardaki boya ve sticker nasıl yapılıyor merak ettim :)

Plastidip in zarar vereceğini sanmıyorum. Folyoplastidip kolay çiziliyor. Kaska iyi bakman gerekir.

Boyamak daha sağlıklı olacaktır.
Boyanın yada stickerın kimyasalı zarar veriyorsa kasklardaki boya ve sticker nasıl yapılıyor merak ettim :)

Boyası özeldir bilemeyiz o kadarını :D

Ya çizilmesi sorun değil çizilirse kaldırırım bidaha yaparım :D Almışken 2-3 renk alırım sıkıldıkça kaldırıp kaldırıp boyarım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar