Altın elbiseli adam stok videolarda bitti

1 aydır video gelmiyor, sanırım stok videolarda tükendi. Ben hala öldüğüne inanmak istemiyorum, şuan yapılan her motovlog onun eseri bence. Ben çok sevmezdim ama bu adam ölmesi gereken biri değildi, unutursak kalbimiz kurusun.

enough.jpg

Ben o geceden sonra açıp izleyemiyorum artık. Çok üzücü geliyor.

1 aydır video gelmiyor, sanırım stok videolarda tükendi. Ben hala öldüğüne inanmak istemiyorum, şuan yapılan her motovlog onun eseri bence. Ben çok sevmezdim ama bu adam ölmesi gereken biri değildi, unutursak kalbimiz kurusun.

altın elbiseli adam bi motovlog değildi.herseferindede motovloglarla dalga geçerdi. Daha çok legandary biriydi. Unutmayacağımız biriydi. Herkonuda kendini ispatlamış ve kanıtlamış.Sadece türkiyede Kendi ekipmanı dışında ürün tanıtımı yapan motovlogla.. bu çok yapmacık geliyor bana . Mağzaya girip sağına soluna göz atıp ürün tanıtımı yapıyorlar. Bu şekilde hiçbiri biryere gelemez.

Rahmetli ülke geneline motosiklet sevdasını aşılayan zat idi. Şimdikiler sadece 3 5 kuruş kazanmak için çaba sarf ediyor tamam oda kazanıyordu ama ilk başlarda kazanmadan yapıyordu bu yüzden bu kadar sevildi ve değer gördü.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Ekibi devam ettirse aslında izlenir.Ekibi de çok iyi sağlam insanlar var bence.

Son düzenleme:
Motosiklet videosu çeken birçok insanın beraber yer aldığı bir video da vardı sanki. Onun da yayınlanacağını düşünmüştüm. Tanıtımı yapılmıştı galiba.

Aslında daha önemlisi, kanalın yayınladığı son video; başka yerlerde bulunamayacak içerikte bir Barkın Bayoğlu belgeseli olacak diye de tahmin ediyordum. Dış ses kullanılarak anlatılan, iyi yazılmış, Barkın Bayoğlu'nun yaptıklarını derli toplu listeleyen, etkisini, önemini, eleştirilen yanlarını, kendisinin bu eleştirilere karşı görüşlerini, kendi kişisel felsefesini yer yer kendi ağzından, yer yer yakınlarının ağzından, yer yer izleyicilerin ağzından anlatan, yer yer güzel, yer yer duygulu yer yer eğlenceli anların hatırlatıldığı, ucuz duygusallığın ve hamasetin kullanılmadığı, kaliteli, 20-30 dakikalık bir belgesel ile kanalın son yapması hoş olurdu doğrusu. Ben hazırlanıyordur, yakında gelir diye varsayıyordum kendimce.

bu gün bende instagram facebook youtube kanalına göz gezdirdim bir açıklama vs varmıdır diye ama maalesef yok ve dediğiniz gibi stok videolar bitti 1 aydır video vs yok bu adam ölmesi bana çok dokundu

Kendisi sayesinde motosiklet hakkında teorik olarak çok şey öğrendiğim kişidir. Allah gani gani rahmet eylesin. Sayesinde ilk kez kurs motoruna bindiğimde hoca bu halimle Bursa da istediğim her yere gidebileceğimi söylemişti. Hatta kursun ikinci gününde hoca artçı olmuştu ve motosiklete FSM girişindeki istasyondan benzin almıştık. Hakkı ödenemez.

Tektabanca bu projenin yeni yüzü olmalı, başkası yapamaz.

Okulumu uzatcam falan diyordu gelmez buraya.

Bence AEA bitti.O adamların Barkın Bayoğlu öldükten sonra hevesi kalmadı.Şimdiye en kötü 1 video yaparlardı.Barkın Bayoğlu başkaydı ama Gökhan Eren hoca filan da on numara videolar çekiyordu.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar