MT [ İZMİR ] 10 Eylül Pazar Günü Aliağa Ya Drag Yarışlarına Gidiyoruz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
bende gelmeyi çok istiyorum:wiinkk:
ama kardeşim gelmek istemiyo :salut: umarım ikna ederimde:cat: bizde geliriz
bu konuda destegini bekliyorum kenancım....:wiinkk:

sen merak etme beraber gidicez geliyor geliyoruz :p

yapmaz yapmaz gelir & geliriz :p

gdm

merhaba arkadaslar bende katilmak istiyorum ama sogukkuyu turkpetrol nerede ?

BEN bornovadayim nasil gidebilirim ?

Moderatör (forrap)
Evet arkadaşlar bazı arkadaşlar Soğukkuyu Türkpetrol ü bilmiyor,onlara tarif ederseniz sevinirim(onlardan biri de benim:queen: ).Nerde bu Soğukkuyu Türkpetrol?

arkadaşlar altınyolda ilerlerken sağ a karşıyaka ayrımı gelcek oraya girmeyin düz çiğliye doğru devam edin sağda yolunuzun üstündeki ilk türkpetrol soğukuyu türkpetrol:rendeer:

Moderatör (forrap)
arkadaşlar altınyolda ilerlerken sağ a karşıyaka ayrımı gelcek oraya girmeyin düz çiğliye doğru devam edin sağda yolunuzun üstündeki ilk türkpetrol soğukuyu türkpetrol:rendeer:

İyi oldu bu,bilmeyenler vardı,soranlar...Umarım görür bilmeyenler,saat 23:10 oldu ama umarım bu saatten sonra siteye girip topice bakar bilmeyenler.Teşekkürler Bedri:)Karşıyaka yol ayrımından girmeyip Çiğliye doğru ilerlerken ilk türkpetrol:cat:

karşıyaka ayrımını geçtikten sonraki ilk ışıklarda sağa bakın koca bir motor grubu orada olacak kesin görürsünüz feribot iskelesine giden üstgeçide varmadan :cat:

her şey çok güzeldi:rendeer: bi de dönüşte otobüscüyle tartışmasak daha güzel olacaktı:pr: biz kırmızı ışıkta durduk arkadan havalı korna sesi bi baktım arkama zaten forrap ın arkasında artçıydım otobüs jet gibi geliyor:cyclopsan hemen sağ a çek dedim son anda kurtardık:salut: ilerde yakaladık önüne geçtik hızını düşürdük ben ağzıma ne geliyorsa saydım ve basıp gittik:cherry: bu da ona ders oldu:rendeer:

evet çekişmeli zevkli güzel bir yarıştı gerçekten görülmeye değerdi resim ve videolar var bekliyoruz bedri çalış biraz :p

fotolar akşam a saat 20 ile 21 arası hazır olacak çok foto var:rendeer:

Moderatör (forrap)
Evet dün gayet güzel bir gündü,orada olmak muhteşemdi...Gelmeyenler çok şey kaçırdı.
Dönüş yolundaki bir kaç aksilik dışında güzel bir gündü.
her şey çok güzeldi:rendeer: bi de dönüşte otobüscüyle tartışmasak daha güzel olacaktı:pr: biz kırmızı ışıkta durduk arkadan havalı korna sesi bi baktım arkama zaten forrap ın arkasında artçıydım otobüs jet gibi geliyor:cyclopsan hemen sağ a çek dedim son anda kurtardık:salut:
Sağa çek mi dedin sen:)Allah Allah ben neden hatırlamıyorum acaba:)Ben sağa refleksif olarak atlattım motoru senin ne dediğini duymadım bile:wiinkk:

fotolar akşam a saat 20 ile 21 arası hazır olacak çok foto var:rendeer:
Eeee hadi saat geldi nerede fotolar?
İsterük isterükkk:)

hahhaha tuncer güldürme beni ben korna sesini duyunca arkama baktım ve sana hemen sağ a çek dedim tamam neyse senin dediğin olsun sonuçta paçayı kurtardık :cherry: :rendeer: bu arada akşam eve saat 24 de girebildim fotoları atamadım işallah bu akşam saat 21 de hazır olur:rendeer:

saat 21 33 hani nerede fotolar ninjalaramı kaptırdın yoksa :mrgreen:

evet resimler yandı herhalde :) bu arada mt ailesi ile ilk buluşmamdı bu ve hepinize yakın ilginizden sıcaklığınızdan dolayı teşekkür ediyorum sanki hepinizi yıllardır tanıyormuş gibi hissettim tekrar herkeze çok teşekkürler

fotoğraflar akşam saat 19:30 a kadar hazır olacak image shack ağır çalıştığı için atamadım :rendeer:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar