1.000 Bütceye Kask Önerisi

Merhabalar, 3 gundur kask ariyorum isin icinden cikamadim. Saat suan sabahin 5'i hala arastiriyorum, neyse.
Kasktan beklentilerim :
- Fiber, karbon dış kabuk
- Double-D baglanti
- Sessizlik ve Konfor.
Motosikletim Fazer8. Yuksek hizlarda sıkıntı çıkarmaması gerekiyor.
Teşekkürler.

Shark Speed-R kullanıyorum bir sıkıntısını görmedim, araştırmanı öneririm.

Çok sessiz ve konforlu bir kask bekleme derim.
Düşük imajlı markaların yüksek profil ürünlerini deneyebilirsin anca, LS2'nin Arrow'u falan gibi.

Hjc Fg-17 ye bakın.
Fiberglass dış kabuk
Double D bağlantı
Snell ve Dot sertifikası da var.
Kendim kullanıyorum ve gayet memnunum. O fiyatta fiber olan kask sayısı yok denecek kadar az. Havalandırması yeterli seviyede.

ben de aynı şekilde bi kask arıyorum.
K5 ile qwest arasında kaldım. K5 daha ucuza geliyor, ayrıca güneş vizörlü olması yazın kullanımda kolaylık sağlar diye düşünüyorum.

Arkadasim K5'den memnun degil. O gunes vizoru hem guvenligi bi tik geride birakiyo hemde ses yapiyomus. Vizorun gorus acisindan, bugu yapmasindan vs sikayetci hep. O yuzden k5 bakmiyorum

Arkadasim K5'den memnun degil. O gunes vizoru hem guvenligi bi tik geride birakiyo hemde ses yapiyomus. Vizorun gorus acisindan, bugu yapmasindan vs sikayetci hep. O yuzden k5 bakmiyorum

FF323 Arrow'u kesinlikle dene derim. Marka takıntın yok ise zaten beğeneceksin. :)

Benim kaskim agv skyline. K5 in bir onceki versiyonu diyebilirim. Gelecek sene bende kask arayisina giricem. K5s modelinde cogu seyi aşmişlar gibi gorunuyo. Birde ben aldigim ilk ay o gunes vizorunu cikartmistim ve mavi aynali cam almistim. Gunes vizoru hayatimda gordugum en dandik olay cunku isik kirilmasi oluyo. Bunlarida gozonunde bulundurun

HJC FG-17 tavsiye edebilirim çok araştırmıştım gayet güzel özellikli kask fiyatına göre.

Ondan sonra bütçeyi arttırıp Shoei Qwest almayı karar verdim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar