Mitas sport force plus

Selamlar.
Bundan 2 ay evvel mitas sport force plus lastik aldım motoruma. Bugün ilk defa işten dönerken yağmurlu havada deneme fırsatım oldu.
Gerçekten acayip bi şekilde verim aldım lastikten.
Muadillerine 1.300-1700 arası para vermenin hiçbir mantığı yokmuş sevgili dostlarım. Aklınızın bir köşesinde bulunsun bu lastik. Denemenizi ısrarla öneririm.

Artık kimseye güvenemediğimizden reklam kokan hareketler mi acaba diye düşünmedim değil fakat..
Kendimde 2 önceki motorumda yani cbr250 de mitasın mc50 serisini kullanmıştım. sport force'a göre daha düşük bir seviyede lastik diye biliyorum. ondan çok memnun kalmıştım.

Şimdi mt25 için lastik bakıyorum. Büyük ihtimal sport force 110/150 ebatlarını alıcam.

Artık kimseye güvenemediğimizden reklam kokan hareketler mi acaba diye düşünmedim değil fakat..
Kendimde 2 önceki motorumda yani cbr250 de mitasın mc50 serisini kullanmıştım. sport force'a göre daha düşük bir seviyede lastik diye biliyorum. ondan çok memnun kalmıştım.

Şimdi mt25 için lastik bakıyorum. Büyük ihtimal sport force 110/150 ebatlarını alıcam.

İnan reklamlık bi durum yok. Kaza yapmıştım bundan 3 ay falan evvel. Motoru toplarken birde markalı lastik külfrtine girmek istemedim. Yine buralardan okuyarak fikir edindim sport force aldım tereddüt ederek. Fakat baya memnun kaldım ben. Sizinle paylaşmak istedim.

benim motorda da sport force takılı; herhangi bi memnuniyetsizlik yaşamadım henüz.

Sport Force + modeli mitasın en üst seviye lastiği. Fazla reklamını yapmayın arkadaşın dediği gibi herkes bilmesin.Özelliği nasıl diye merak edenlere şöyle bi benzetme yapabilirim. Rosso 2 nin yanında buna da rosso 1 denile bilir genel özellikleri açısından...

ana konu şu linkteydi, orda devam edilirse daha iyi olur. http://www.motosiklet.net/forum/moto-sohbet/177944-pirelli-diablo-rosso-ii-vs-mitas-sport-force.html

arama yapmadan konu açılması dağınıklık yaratıyor, 3-5 gün sonra biri okumak istediğinde.

tekrardan burda yorumumu belirteyim;
suzuki bandit 600s'e bi çift yeni tarihli takmıştım. Haziran, Temmuz gibi. Egeliler bilir, Aydın-Muğla arasında Çine/Yatağan virajları var.
O virajlara pegleri sürte sürte girdim. İnanılmaz bir tutuş var. Fren mesafesi baya baya kısalıyor. Freni çaktım mı o kocaman motor kıçını kaldıracak duruma geliyordu.

Bu fiyatta alınabilecek en iyi lastik. Rosso 2'yle karşılaştırmamı isterseniz ben fiyat farkı derim sadece. Rosso 2 de kullanmıştım. İkisi de harika lastik.

Rossoyu 9-10 binde değiştirmek zorunda kalmıştım ben, özelliğini yitirmişti, artık eskisi kadar kısa sürede ısınmıyordu. O yönden ömrü çok kısa.
Mitas'ı o kadar kullanamadım 1500-2000km yapmışken motosikleti sattım.

zx 636 da bunu kullanıyorum cidden fiyatına göre aşşırı iyi bi lastik.Kolay erimiyor. Diz deydircek kadar yatabiliyor lastik iyi zeminde.Islakta ise yin eiyi fakat yinede dikatli olmak gerek

Mc50 racing soft kullaniyorum fena degil limitleri zorlatiyor fiyata göre gayet iyi

onu bilmiyorum da;
joymax için 1 çift michelin city grip 500 tl.

hele hele ...

E08 kullanıyorum, kesinlikle Metzeler Tourance dan iyi olduğunu söyleyebilirim.Ön lastik ses yapıyor bunun dışında optimum ile maksimum arasında Fiyat/Fayda oranına sahip olduğunu düşünüyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar