Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
bu tip ölümlü vakalarda ne denilse boş
sadece ders çıkarılmalı
zira bariyerin altında bir kat daha olsa idi belki de yaşıyor olacaktı. (bakın belki de olmayacaktı, belki kafası ters durumda alt bariyere vuracak bu sefer boynu kırılacaktı, belki arkadan gelen araç duramayacak üzerinden geçecekti ...ihtimaller bitmez)
öte yanda 50 hız limitinin olduğu yerde 150 ile gidiyorsa önce çuvaldızı batıracaz demektir.
evvel ki videolarını izledinizi mi, ben izledim, ve buraya kadar yaşamış olmasına şaşırdım
o nasıl hızlar öyle, nasıl şerit değiştirmeler, nasıl tehlikeli hareketler. sağa geçmek isteyen arabanın sağ dibine sokulup aracı korkutmuş adam.adam afallamış tekrar sol şeride dönmüş ve ikisi de o sırada çok hızlı.
yahu ordan bir domuz çıksa koyun sürüsü gelse bi köpek çıksa anında ölürdü.
tekrar tekrar söylüyorum, bu motosiklete binerken herkesi dünyanın en gerizekalı sürücüsü olarak kabul edeceksiniz
yolları en kötü yol olarak kabul edeceksiniz
ondan sonra çıkacaksınız.
bu tip videolardan hep ders almaya bakın
sağa sola sallamak, haklıymış / haksızmış demek çare değil
bu tip videolar bizim için uzun yaşam dersi niteliğinde
neyi kesinlikle yapılmaması gerektiğini özetliyor
neyi yapmanız gerektiğini gösteriyor
yolda beton birikintisi varmış, alt bariyer olmalıymış, bunlar konuşulması gereken şeyler sıralamasında altlarda geliyor.
önce hız yapmayacaksın, önce tehlikeli kullanmayacaksın, önce sen her türlü kurala uyacaksın
ondan sonra sağa sola bağırma çağırma hakkımız olacak
ondan sonra ortalığı ayağa kaldıracaz
ondan sonra hakkımızı ararken kimse laf edemez zaten
Aman diyeyim böyle şeyler söyleme insanları bilinçlendirme sonra biri çıkar "iletişim bilgilerini" ister, biri senin "kapalı alanlarda gözetim altında beslenmen gerektiğini" söyler, biri çıkar "SS binicilerini kıskanıyorsunuz, fesatsınız" der... Bırak insanlar nasıl sürmek istiyorsa öyle sürsünler, biz de elimizi kolumuzu bağlayıp sevdiklerimize zarar veremesinler diye umalım.
Ben bir soru sordum hala cevaplayan yok, varsa yoksa hakaret. Belki de gözlerinden kaçıyordur tekrar sorayım, ve ekleyeyim.
Bu videoların sahibi otomobil sürücüsü bir trafik canavarı olsaydı bu duyarlı arkadaşlar aynı duyarı yapacaklar mıydı, yoksa ikiyüzlülüklerini mi sergileyeceklerdi?
Trafik canavarlarının ardından üzülmeyen insanları eleştirenler, umarım yine trafik canavarlarının sebep olduğu bir kazada (kaza demeye dilim varmıyor ya neyse) yakınlarıyla veya kendileriyle sınanmazlar.