- Motosikleti
- Honda Crf 250 L (2020), Honda Sh 125i
- Konu Yazar
Çok memnun oluruz Aspenda. Bekleriz. :cat:Geçen yıl Nusaybin deydim bu yıl da suriyede. Abicim gezilerinizi o kadar severek takip ediyorum ki inanamazsınız, lütfen tarzınızı hiç kaybetmeyin bu şekilde hiç aklınıza gelmeyen kişileri o kadar motive ediyorsunuz ki anlatamam. Rabbim nasip ederse 2018 yılında izmirden adanaya kadar bir gezili planım var rotamda iskenderun da mevcut, inşallah bir çayınızı içmeye gelebilirim. sevgili abim.; O zamana kadar şu soğuk suriye gecesinde içimi güzel ortamınızla ısıttığınız için çok teşekkür ediyorum görüşmek üzere
Beğenine teşekkürler.
Anca gördüm.r:
Elinize kolunuza sağlık,süper,harika herzaman olduğu gibi. :rendeer::cat:
Abi demeye dilim varmıyor bizden hızlı ve aktifsiniz. :mrgreen:
Teşekkürler Alonedark.:cat:
Bu birbirinden değerli insanların hiç birini tanımıyorum paylaşımlarını da büyük bi mutluluk ve zevkle bakarım sanki bi kıyısında köşesinde bende varmışım gibi,Vatandaşın biri bahsetmiş memnun olmadığını hemen konuya gireyim.
1-) Geziyi beğenmeyebilirsin saygılı bir şekilde acıklayabilirdin.
2-) Gereksiz veya luzümsuz ben fotoğraf karesi göremiyorum.
3-) Araçla yapılması bu forumun ruhuna aykırı olacak bişey yok,bu forumun kurallarında öyle bişeyden bahsedilmiyor! ve tenere ci arkadaşın motosikleti arızalanıyor aracına attığı gibi etkinlik alanına getiriyor.
4-) Fotoğraflar kötü ötesi olacak bişey yok,önemli olan anı yakalamaktır!(Herşeyde çözünürlük arayıp bekleme)
5-) Gezdiği yerleri anlatacak bişey yok,google arama motoruna ''KÖPRÜLÜ KANYON'' yazdığın zaman bütün bilgiler dökülür.
6-) Forumun en çok beğendiğin yeri burasıysa konuya girdin sarmadı''ÇÖP'' kelimesi ne ayak? neye istinaden yazıyorsun bu kelimeyi. ve 1 yıllık üyesin aşağı yukarı burada![]()
Beğenine teşekkürler Cevran. :cat: