Kadın ve erkek bir arada durur, ateş ve barut bir arada durur, ama "ya" ve "da" asla bir arada durmaz, yazmayın şunları bitişik arkadaşlar (Konu da böyle dağıtılır).
kanka ayağı g*t ayağı :cat:
iki farklı cins arasındaki dostluk yada arkadaşlık hiç bir zaman iki aynı cins arasındaki dostluk yada arkadaşlık kadar saf ve çıkarsız olamaz ::yanliss:
O kastettiğin şey ne zamandır hayati ihtiyaç oldu bakalım? İşte onu hayati ihtiyaç olarak gördüğün için hiçbir kıza arkadaş gözüyle bakamazsın.
hatunlara asılmak da ayrı bir yetenek ve beceri ister ve herkes asılamaz. utangaç adamsan doğuştan davayı kaybetmişsindir.kadınlarla iyi arkadaş olanlar genelde utangaç adamlardır.bu konuda beceriksiz olduklarından yazamadıkları için ebediyen arkadaş olarak kalırlar. ama içlerinde ne fırtınalar kopar.....sayın bayan arkadaşlar,,,,,,kusura bakmayın ama bence kadın erkek arkadaşlığı tamamen yedekte tutulan adamları kamufle etmek için bi kılıf sizin için..bu abaza toplumda kadın erkek arkadaşlığına inanacak kadar salak değilsiniz.ama bazı saftorik erkekleri buna inandırıp gemisini yürüten kaptan olacak kadar uyanıksınız.her kuşun eti yenmez.yemezler.yedirmezler.yahu ben çok iyi oluyorum
şimdi hepiniz atıyor diyceksinizde hatta daha iyi oluyor..
neyse ya yiyin birbirinizi durun:mrgreen:
eh insan da düşünen hayvan olduğuna göre :cherry:Valla Afrika'daki vahşi hayvanlar da aynı mantaliteye sahip, soyun devamını sürdürmek ve çiftleşebildiği kadar dişiyle çiftleşmek. Ne diyeyim?
irade isteklerden kaçabilme gücüdür, isteksizlik değil.watercolours' Alıntı:Düşünen hayvanın iradesi vardır
o yeteneğe kısaca yalama olmak denir.raflar' Alıntı:hatunlara asılmak da ayrı bir yetenek ve beceri ister ve herkes asılamaz. utangaç adamsan doğuştan davayı kaybetmişsindir.kadınlarla iyi arkadaş olanlar genelde utangaç adamlardır
bu iş o kadar basit değil.çoğu kişi karşısındakinin kendine uygun olmadığını fark etse bile gerçekleri görmek istemiyor ve "onu olduğu gibi kabul ediyorum" gazı ile yaşamına alıyor.bir süre sonra her hareketi batmaya başlıyor.o yüzden beni olduğum gibi kabul et mantığı çok yanlıştır ve kimse de kimseyi olduğu gibi kabul etmez.örneğin ortamda bi kız vardır,kız deniz seki gibidir,, adam da o ayarda bi kız arkadaşı yoksa o kızı arkadaş olarak kabul etmez,edemez, kendinizi kandırmayıninsan kendini kesfettikten, tanidiktan sonra zaten kimlere asla "sevgilim" diyemeyecegini anlıyor. iste bu sahislarin bazilari da arkadas olup yerlesiyor hayatta.
KAPİŞ?
Ben içgüdü yoktur demedim. Ama o içgüdüyü kontrol edemiyorsan iraden yoktur demektir.
utanmakla çekinmek arasında kaç gram fark var , bence hiç yokirade isteklerden kaçabilme gücüdür, isteksizlik değil.
o yeteneğe kısaca yalama olmak denir.
utanmak haysiyet sahibi olmaktan doğar, bunu çekingenlikle karıştırma.
çok fark varutanmakla çekinmek arasında kaç gram fark var , bence hiç yok
doğru bi tespit aynen katılıyorum.kaçmadan bastırabilirim, kadınlara sadece arkadaş gözüyle bakarım diyorsanız ya kendinizi kandırıyorsunuz ya da istek yok; bu da bir sorun var demektir.
bu iş o kadar basit değil.çoğu kişi karşısındakinin kendine uygun olmadığını fark etse bile gerçekleri görmek istemiyor ve "onu olduğu gibi kabul ediyorum" gazı ile yaşamına alıyor.bir süre sonra her hareketi batmaya başlıyor.o yüzden beni olduğum gibi kabul et mantığı çok yanlıştır ve kimse de kimseyi olduğu gibi kabul etmez.örneğin ortamda bi kız vardır,kız deniz seki gibidir,, adam da o ayarda bi kız arkadaşı yoksa o kızı arkadaş olarak kabul etmez,edemez, kendinizi kandırmayın