ben bugün artık dayanamayıp devamlı sizi arayıp hatanızı düzeltmek zorunda mıyım her gün kullanıyorum bu köprüyü diye isyan ettim. evet arayıp düzelttirin yoksa bakiyeniz devamlı 2 katı düşer dedi sağolsun varolsun. yine köprü geçişlerini normaline düzelttirdim ama bu feribot için herhangi bir muhattap bulamadım. hiç gitmediğim eskihisar feribotu geçişi ödedim arkadaşlar numara 0 850 460 60 60 size giren kazıkları önce online sorgulayın sonra burayı arayıp yeter artık diyin.
Köprüyü normaline düzelttirdim derken
A. Köprü sürekli artık doğru çekiyor.
B. Köprüyü telefonda düşürdüşer, ama Sirkeci-Harem hala 10TL gidik durumda?
wtf ulan bunlar iyice bizi sağmaya başladı yahu.
-
şimdi aradım
bekleyenler arasındaki sıranız
OTUZ.. İKİ
dedi.. ahahahaha bu ne ya =)))
---------- Mesajlar birleştirildi - 10:37 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:16 ----------
Bekledim görüştüm, 30 kişi falan dedi ama herkes küfredip kapatmış heralde, 4-5dk bekledim en fazla.
* Altyapısal bir problem ve ne zaman çözülecek bilmiyoruz, evet hep aramanız lazım.
* Mail ile de işlem yapılabilir ancak uzun sürer dedi. "Yani 1-2 haftaya hallolur heralde" dedim, arayacağıma mail atarım daha kolay, "daha da uzun sürebilir" dedi.
* Köprü fazlalıklarını hemen kendi söyledi, ama Anadolu Otoyolu'ndaki fazla ödemeyi ben söyledim onu farketmiyorlar.
---------- Mesajlar birleştirildi - 10:59 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:37 ----------
Son 1 aydır hem boğaziçi köprüsünden hem FSM'den hem de Yazuz Sultan Selim yolundan geçtim. HGS kartım cüzdanımda ve plakaya eşli. Hiçbir sorun yaşamadım. Hep yarı fiyatı düşüyor.
Etiketlerinizi düzgün bir yerde konumlandırdığınızdan ve gişeden yavaş geçtiğinizden emin misiniz? Eski etiketleri değiştirmek de faydalı olabilir. Her geçişte düzeltme ile mi uğraşacaksınız? Sistem düzgün çalışmıyor belli ki ve bunu çözsünler diye beklemeyin yani.
Valla benim kartım da ruhsatta duruyor, o da plakaya eşlenmiş durumda, ruhsat da montun iç cebinde duruyor. Hiç kendi okumadı zaten, bir kere sadece Şekerpınar'dan çıkarkan okudu şok oldum =) Sürekli kaçak geçiş yazıyor, arada ayda bir falan esince bakıyorum. Mesela bu benim köprüdeki fazla çekmeleri Ağustos'un 20'sinde falan olan şeyler.
YSS'de giremedim bile ben otoyola, çıkardım ruhsatı falan gösteriyorum yok.. Açılmıyor. Arkamdan bi araba geldi onunkini okudu sanırım açıldı geçtim. Çıkışta nakit istediler, yok para üstümde dedim, fiş verdi "bunu bankaya ödersiniz" dedi, çıktım. Şİmdi onu da çekmiş.