Ön tekerlek tutunmayı bıraktığında yapılması gereken

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Merhaba arkadaşlar,

ön tekerlek baktınız kaymaya başladı ve hatta motor yattı diyelim, panik olmayın https://www.youtube.com/watch?v=Gn7dZz2GyQ0

bunu yaparsaniz motor tekrar ayağa kalkıyor,sadece biraz pratiğini yapmak lazım,

Pratikle bile olsa bunu yapabilecek biri varsa aramızda, onun için bir sponsor bulup yarışlara yollamalıyız bence.

Yarın hemen gidip yapayım, zaten hergün tulumla gezdiğimiz için diz kapaklarında titanyum kaplama var o yüzden diz kapağını elimede almam ooohhh. Ülkemin asfaltıta moto gp asfaltından kaliteli zaten ah parti forevır. Öbürsü günde gider moto gpde başlarım artık bu yetenekle ne sürüncem lan, hava binbeşyüz karizma tavan.

vidyoyu oynatsa anlayacamda erman toroğlu gibi durdurup 2 saat çene dövüyor.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Merhaba arkadaşlar,

ön tekerlek baktınız kaymaya başladı ve hatta motor yattı diyelim, panik olmayın

EşhedüenlailaheillAllah ve eşhedüenneMuhammedenabduhuveresulü deyin

bunu yaparsaniz motor tekrar ayağa kalkıyor,sadece biraz pratiğini yapmak lazım.

Merhaba arkadaşlar,

ön tekerlek baktınız kaymaya başladı ve hatta motor yattı diyelim, panik olmayın

EşhedüenlailaheillAllah ve eşhedüenneMuhammedenabduhuveresulü deyin

bunu yaparsaniz motor tekrar ayağa kalkıyor,sadece biraz pratiğini yapmak lazım.

Allah ta seni güldürsün :))
Bu arada videodan hiçbir şey anlamadım. Sanıyorum sorun bende :)

Yolda bariyer ya da kaldirimla aradaki mesafe çok az oldugundan motoru toplayamıyorum, yoksa ohoo:) Forumda varsa böyleleri tebrik ederim, calışmasını yapacak arkadaşları da şimdiden kutluyorum.

Ben böyle durumlarda 'şimdi s#*tık' deyip salıyorum gitsin, motoru..

Son düzenleme:
Forumdan Uzaklaştırıldı
Teşekkürler. Yarın işe gidiyorken deneyim bi kaç kez. İşten dönüşte kapmış olurum olayı.

Bi gün sonra da Japonca öğreneceğim. Çarşamba da açık kalp ameliyatı deneyeceğim. Ama Çarşambadan sonra yoğun olacağım. Ufak bi nükleer santral projem var da. Haftasonuna kadar biter ama.

Pratik nasıl yapacağız? Ben ona takıldım.
Pratik olsun diye motoru yatırıp yatırıp kaldıracak mıyız?

Abicim o adam 3 yaşından beri motor sürüyor pistte,19 yaşında motogp şampiyonu oldu, şimdi de 4. şampiyonluğuna koşuyor.

https://www.youtube.com/watch?v=mqthX3QX49k

Biraz boyunuz posunuz varsa Loris Baz gibi de yapabilirsiniz :)

---------- Mesajlar birleştirildi - 10:36 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:34 ----------

Abicim o adam 3 yaşından beri motor sürüyor pistte,19 yaşında motogp şampiyonu oldu, şimdi de 4. şampiyonluğuna koşuyor.

Dün ki yarışı Dovi kazandı 11 puan fark var. Çokta emin olmamak lazım. Ducati 2007 den beri şampiyonluk yaşamadı. Aç köpek gibi saldıracaklar son bir kaç yarışa :)

Benden başka yapabilen birisinin olduğunu hiç düşünmemiştim.

Başka numaralar bulmam lazım.

Yarış sürüşünü nasıl da hemen trafiğe bağladınız yani pes doğrusu. Ben hala alaka kuramadım bile bir de pratik yapın diyorsun. Bunun onda birini normalde yaşayan kişi kendini yerde bulur hiç kasmayın öyle kurtulacağım diye. Motor yattı dersen zaten kendin de yol kenarında bariyerde veya söylemek istemediğim bir yerde yatıyor olarak bulursun. :)

Ben yapıyorum güzel teknik çok keyifli oluyo. ? :D

Hayır marc'ın ne yaptığını anlayan var mı ki? :D

Son düzenleme:
Forumdan Uzaklaştırıldı
Yarış sürüşünü nasıl da hemen trafiğe bağladınız yani pes doğrusu. Ben hala alaka kuramadım bile bir de pratik yapın diyorsun. Bunun onda birini normalde yaşayan kişi kendini yerde bulur hiç kasmayın öyle kurtulacağım diye. Motor yattı dersen zaten kendin de yol kenarında bariyerde veya söylemek istemediğim bir yerde yatıyor olarak bulursun. :)

siz de bunu nasıl ciddiye aldınız pes doğrusu :)

---------- Mesajlar birleştirildi - 11:34 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:33 ----------

https://www.youtube.com/watch?v=mqthX3QX49k

Biraz boyunuz posunuz varsa Loris Baz gibi de yapabilirsiniz :)

---------- Mesajlar birleştirildi - 10:36 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:34 ----------

Dün ki yarışı Dovi kazandı 11 puan fark var. Çokta emin olmamak lazım. Ducati 2007 den beri şampiyonluk yaşamadı. Aç köpek gibi saldıracaklar son bir kaç yarışa :)

Marquez denen adam varken kimse sampiyonluk hayali kurmasın

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar