Bu Manken mi Oluyor..

Süper Moderatör
Yönetici
Motosikleti
Harley Davidson Softail 107
Manken demek elbiseyi sergileyen demek, tıpkı bunlar gibi.

HTB1ZSdfPFXXXXauaXXXq6xXFXXXE.jpg_220x220.jpg

Başsız bile olsa problem değil yani, işini iyi yapıyorsa tercih edilir.

Ne demek çirkin?

Çok ayıp, günah.

Son düzenleme:
Motosikleti
BWS 100
Bi selfie koyda, ecik biz gülelim.
Tipini değerlendirmek bize düşmez.

Hachiko şimdi sıçtın bilader, yaptığını yanlış bulmamla beraber, forum ahalisi seni topa tutacak :)

Güzel çirkin insan yoktur arkadaşlar

Allah öyle yaratmış ne sana ne bana düşer yargılamak

Önceden ben de koNusurdum ama yanlış olduğunu gördüm.

Evet bu oluyor, manken arayan gucci 50 kişi arasından seçip defileye alarak tasdik etmiş zaten. Güzelliği ise yanlış anlamışsın dostum, gayet güzel.

Son düzenleme:
Motosikleti
2013 Honda Cbf150
Türkiye’de bu kıza manken diyemeyiz çünkü henüz futbolcularla magazine yansımadı.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Güzellik göreceli bir şeydir bunun tartışması yapılmaz.(Mecnun'un meşhur cümlesi: Sen onu birde benim gözümle gör!) Birini çirkin bulabilirsin ya da güzel bunda hiç sorun yok ama dalga geçmek veya aşağılamak benim nezdimde aşağılık kompleksinden başka bir şey değildir, büyük ayıptır. Allah yaratmış muhabbetine girmeden önce insan olmayı başarmış insan zaten yapmaz bunu.

Sanki Ukrayna'da yaşıyon, dön de etrafına bir bak. Kız pekala da mesleğinde parlayacak biri. Yabancı mankenlerden bir eksiğini göremedim ben.

Votkaya devam.:p

Bence güzel. Hatta çok güzel.

Son düzenleme:
aşamadın mı bunları daha hachiko. güzelliği çirkinliği farket ama asla ona göre muamele yapma. çirkin olduğunuda düşünüyosan kendi içinde tut. fiziksel özelliklerin rastgele dağıtıldığını farketmiş olup üstüne konuşmanın anlamsız olduğunu şimdiye kadar çözmüş olman gerekiyodu. üzdün :)

İşim var arkadaşlar geleceğim hadi seviyorum sizleri..

Avrupa ve yurtdışında mankenler hep böyle.

Çok zayıf olurlar,yüz kemikleri belirgin olur.Bu kızda Avrupai bir surata sahip olduğu için seçilmiştir.Ünlü modacılar krelasyonlarını sergilerken sıradışı,aykırı yüzler seçer ve fiziği dikkate alır.

Bizim Türk insanı poğaça veya ekmek gibi surata alışkın olduğu için hatta şu kızda lokum,erik gibiymiş gibi benzetmeleri hep yiyecek,gıda maddesi üzerinden yaptığı için bu tür durumları anormal karşılar.

Mankenlik standartlarını victoria secret melekleri ile insanlar zirveye taşımış olsada,doğrudur dünyanın süpermodelleri yer alır fakat ünlü moda haftalarında modacılar tema oluşturur konusu olur ve avrupai yüz ve fizikli mankenler çıkar.
Eğer Mankenlik algısı herkesin beğeneceği ortak değerler üzerinden çıksaydı rusların veya slovakların bütün bayanları manken olurdu.
Şu konuda bile roman yazdırdınız upuzun bana:)

Güzel olan erkektir çekici olan kadındır. kadın bir Slav değil ama çekici Az Votka içip geliyorum.

Motosikleti
Tiger1200, Tvs Apache
michael jackson ı anımsattı bir an. Az poğaça börek yedirin kendine gelsin, böyle olmaz :farao:

yürüyen ceset. Allahını seven üstüne köfte ekmek atsın.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar