10 Eylül Abant Gezisi

İstanbul grubu saat kaçda buluşsun? (Kozyatağı Carrefour)

• Saat 7:00

Oy: 22 44.0%
  • Saat 7:30

Oy: 7 14.0%
  • Saat 8:00

Oy: 21 42.0%

• Kullanılan toplam oy
    50
ya güleyim mi ağlayayım mı bilmiyorum...
http://www.ntv.com.tr/news/WEA_front.asp?faa=Bolu
http://www.ntv.com.tr/news/WEA_Front.asp?faa=Istn
daha fazla ilgilenmiycem bu topikle...
gidecek tüm arkadaşlara iyi eğlenceler...
umarım kazasız,belasız,sorunusuz gider gelirsiniz...:rendeer:

not:Yağmur uyarısını pazar günü ömerli tarafında piknik yapacak olan İstanbul riders'ın sitesine de yazdım...
kimsenin organizasyonunu bozmak gibi bir amacım yok yani bazılarının düşündüğünün aksine!

Bolu'daki sevgili ve pek kibar kardeşlerim. Kız insanları düşünüp fikrini beyan etmiş ve meteorolojik durum hakkında bilgi vermiş. Herkes sizin gibi yan sokaktaki göle gitmeyecek. İstanbul'dan 250-300 km. mesafede bir yer Abant. Kuru havada bile günübirlik olarak beni öpseler gitmem bu bir, gidenlerin de yorgunluktan gebereceklerini şimdiden söyleyebilirim. Gelen gelir, giden gider. Ben uyarayım da. Daha önce öyle bir mesafeye gitmemiş çok arkadaşımız var ve ne kadar yorucu olabileceğini, aynı gün içerisinde geriye o yolu tekrar dönmenin onları nasıl etkileyeceğini bilmeyebilirler. Ha altımda hızlı bir motor vardır, kapatırım 200+ km/h bir hız gelirim 1-1,5 saatte o ayrı. Ama çoğu 125-250 cc sınıfındaki motora sahip insanlar oraya 3-4 saatte zor gideceklerini bilsinler. Bir de yağmur yağarsa tam papazı bulurlar, rıfkı olur söyleyeyim. Yine de macera yapmak isteyen yiğit arkadaşlarımızın da yolu açık ola..

yav anlamadığım mesele ...
birisi iyilik için diğer arkadaşlarını uyarıyor .. birileride geçmiş şöyle böyle diyor...
siz geziyi yapan kişilerin gelecek a rkadaşları yola çıkacak arkadaşları kendiniz uyarmanız lazım...
ortada kötü niyyetli bişey yokken böyle bir tavır sergilemeniz gerçkten üzücü...

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
hasancım cenk kardeşimiz chaplin e destek amaçlı yazmış benımde yazdığım gibi chapline haksız olarak yüklenmişler biraz ..
oda onu yazmış...

ok abi ya ben de önceki yazıları okumadan sadece chaplin'in son sayfada verdiği linklere baktığım için sonraki yazıya bi anlam veremedim tartışmadan haberim yoktu. bence de arkadaşımız sadece bir uyarıda bulunmuş bunda art niyet aramaya gerek, hem böyle bir şeyin ona ne faydası olabilir ki diye de düşünmek lazım

yav anlamadığım mesele ...
birisi iyilik için diğer arkadaşlarını uyarıyor .. birileride geçmiş şöyle böyle diyor...
siz geziyi yapan kişilerin gelecek a rkadaşları yola çıkacak arkadaşları kendiniz uyarmanız lazım...
ortada kötü niyyetli bişey yokken böyle bir tavır sergilemeniz gerçkten üzücü...

Arkadaşım Ben gerekli Açıklamayı Günler öncesinden Yaptım Ana Sayfada ben hergün bu sayfada devamlı onlineım zaten.. Tamam teşekkürler açıklama yapması güzel fakat.. Yanlış kelimeler kullanmamalı..Yola çıkacak arkadaşlar gerekli onlemleri kendileri alacaklardır zaten.. Ben Anasayfada 15 günlük hava tahmın raporlarını ve istanbul ankara kara yolunun Saatlik olarak Hava tahmin Raporlarını Belirttim... Teşekkürler Konuyu burada kapatmak istiyorum...Uzatmanın Anlamı yok.. Yarın Abantta Görüşmek Üzere...

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
yaa adamlar bisikletle dünyayı geziyorlar kimse mersedesle gitmiyo 2000cc de olsa sonuçta 2 teker yağmur illaki yağabilir ama tedariksiz arkadaşlar düşünsün bu işin zevki orada zaten macera var işin içinde yağmur bastırınca kapalı bir yer bulunur girilir ama tecrübesi olmayanlar dikkat etsin ağı ağır

Arkadaşlar Teşekkürler... Yarın Bütün Mt Ekibiyle Güzel Bir Gün Geçireceğiz Allah ın izniyle.... Herkese Teşekkürler İlgilenen Duyuran Haber Veren vb.

Herkesin Yolu Açık Olsun...

Bana Ulaşabileceğiniz Tel: 543 878 80 15

Bolu'daki sevgili ve pek kibar kardeşlerim. Kız insanları düşünüp fikrini beyan etmiş ve meteorolojik durum hakkında bilgi vermiş. Herkes sizin gibi yan sokaktaki göle gitmeyecek. İstanbul'dan 250-300 km. mesafede bir yer Abant. Kuru havada bile günübirlik olarak beni öpseler gitmem bu bir, gidenlerin de yorgunluktan gebereceklerini şimdiden söyleyebilirim. Gelen gelir, giden gider. Ben uyarayım da. Daha önce öyle bir mesafeye gitmemiş çok arkadaşımız var ve ne kadar yorucu olabileceğini, aynı gün içerisinde geriye o yolu tekrar dönmenin onları nasıl etkileyeceğini bilmeyebilirler. Ha altımda hızlı bir motor vardır, kapatırım 200+ km/h bir hız gelirim 1-1,5 saatte o ayrı. Ama çoğu 125-250 cc sınıfındaki motora sahip insanlar oraya 3-4 saatte zor gideceklerini bilsinler. Bir de yağmur yağarsa tam papazı bulurlar, rıfkı olur söyleyeyim. Yine de macera yapmak isteyen yiğit arkadaşlarımızın da yolu açık ola..

evt arkadaslar bayan arkadasimiz herkezi dusunuyor ama tur a cikicak arkadaslarin da kendi dusunmediklerini sanmiyorum.

neyse bu konuyu burada noktaliyalim yanlis anlasilmalar var uzatmayada gerek yok. yarın gorusmek uzere...

ya bu chaplin 7 veya 8 kere arabayla giden yokmu diye sordu arabayla onu götüren olmayınca geziyi nasıl bozsam diye oyun bozanlık ediyor. Yalansa söylesin sanki ondan başka meteoroloji sitelerini bilen yok!!!!

hani bizleri düşündüğünden değil

Konuyu bilmeyen bazı arkadaşlarda kız haklı falan gibi yorumlar yapıyor

Son düzenleme:

doğru söze ne hacet..aynen sana katılıyorum FRAGRANCE arkadaşım sizleri düşünmüyor.
istanbuldan yaklaşık 250-300 km yapacak daha doğrusu yağışda olursa yapmaya çalışacak arkadaşlar için tedirgin olmuş biraz..ve çokda haklı.
CENKMENDERES in yazdıklarıda çok doğru tesbit...

Arkadaşlar,
Bugün giremedim bi baktıım ki siteye yağmur yağmatya başlamış:p :p

Ben sabah 07:00 de buluşma yerinde olucam.Kimse firevermesin ve herkez orada olsun.Sabah Çıkmadan önce bi arkadaşta son hava durumuna baksın birkaç siteden(çünkü sabah değişiklik olabilir.)
Benim düşüncem Pazartesi yeniden sıcak olucağına ve bugün de havanın çok güzel olduğunu düşündüğümde yarın yağacak yağmurda sadece geçici olarak ve bölge bölge yağacağını düşünmekteyim.Bu da bizi etkilemez.

Ancak Bayan arkadaşımızın da bizi uyarması gayet yerinde.
Diğer arkadaşlarında dediği gibi aramızda ben de dahil daha az tecrübeli arkadaşlar var.Motor un kalitesi ve yağışlı hava tecrübesi oldukça önemli.

Bence sabah hava çok güzel olucak ve yolculuk esnasında zaman zaman bulutlu hava veya ani fakat geçici yağışla karşılacşabiliriz ancak bu hiç önemli değil.
Araamızda çok tecrübeli arkadaşlarında olduğu unutulmamalı !!!:cat:

ya bu chaplin 7 veya 8 kere arabayla giden yokmu diye sordu arabayla onu götüren olmayınca geziyi nasıl bozsam diye oyun bozanlık ediyor. Yalansa söylesin sanki ondan başka meteoroloji sitelerini bilen yok!!!!

ne gibi bir çıkarı var oyun bozanlık ettiğinde??
gitmeyiverir geziye ölüm yok ya ucunda..
ki siz istanbulun yaptığı gezilerin kaçına katıldınız bir sorsam acaba??
kaç d efa istanbul gezisine katılımda bulundunuz bende şimdi bunu merak ettim..

savaş abi sen geliyo musun buluşmaya?
bu arada arkadaşlar tabi ki hava yağmurluda olabilir,rüzgarlıda bulutluda eğer bir arkadaşımız uyardıysa bence bir sorun yok gitmek isteyen zaten gider,yağmur yağsada şimşek çaksa da çıkılır o yola:)şahsen ben az önce gidip hem kız arkadaşıma hem kendime altlı üstlü yağmurluk aldım..kendime bellik aldım vs vs vs..
yani diyeceğim şu ki niyetini almış olanı,gitmeye karar vereni bu yağmur meselesi filan etkilemez!!!
ayrıca bu olayda da kimsenin art niyeti olduğuınu düşünmüyorum,hatta bana göre mümkün değil..

savaş abi sen geliyo musun buluşmaya?
bu arada arkadaşlar tabi ki hava yağmurluda olabilir,rüzgarlıda bulutluda eğer bir arkadaşımız uyardıysa bence bir sorun yok gitmek isteyen zaten gider,yağmur yağsada şimşek çaksa da çıkılır o yola:)şahsen ben az önce gidip hem kız arkadaşıma hem kendime altlı üstlü yağmurluk aldım..kendime bellik aldım vs vs vs..
yani diyeceğim şu ki niyetini almış olanı,gitmeye karar vereni bu yağmur meselesi filan etkilemez!!!
ayrıca bu olayda da kimsenin art niyeti olduğuınu düşünmüyorum,hatta bana göre mümkün değil..

serkan79 kardeşimlede konuşmuştuk gelmeyi düşünüyordum ..
fakat şu an düşünmüyorum...

bügün bilgisayarımı yeni açtım,topiği gördüm bende bugün oralardan döndüm.2 hafta önce istanbuldan çıkıp izmir,kuşadası,didim,milas,fetiye,kaş,kalkan,kemer,antalya,konya,ankara,bolu,güzergahlarını takip ederek 2500KM yol yaptım.daha bügün İST geldim.Yakında tüm gezdiğim yerleri sizinle paylaşacam.sizlere iyi gezmeler.

savaşxxl kardeş benim yaşım 42 Mayıs 2006 tarihinde Jandarma teşkilatından alnımın akıyla emekli oldum.Bu güne kadar İstanbul gezilerinize katılamadıysak dağda eşkiya peşinde gezmekten (En son Van da Görevliydim) ama bundan sonra çağırırsanız elbet katılırız. Yalnız ba topiği baştan sona okursan o kızın ne yapmak istediğini daha iyi anlarsın. Teşekkür ederim

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar