Ktm servislerinden hangisi?

Merhaba 35 bin bakımı geldi. Bende servisleri arayıp fiyat aldım. Ayrıca anadoluda oturuyorum.

Kickstart 705(ataşehir)
Spormoto 500 (hasanpaşa)
Maslak taki 400(maslak) tl fiyat çekti. Sizce hangisine gitmek lazım.

ARTIGRUP beyoğlunu aramanı tavsiye ederim gerçekten çok ilgililer gerçi servisi bilmiyorum ben geçen hafta motor aldım sattıktan sonrada baya ilgili davrandılar bikaç ricamı yerine getirdiler.

atamoto dan baska yere gitmem.spormotoyu da,moto x i de biliyorum,haklarinda yorum yapmamayi tercih ediyorum

atamoto dan baska yere gitmem.spormotoyu da,moto x i de biliyorum,haklarinda yorum yapmamayi tercih ediyorum

ata motoyu aradım şimdi onlar da 450 dediler. Yani bakım spormotoyla aynı olacaksa 50 lira fazla vermeyi tercih ederim çünkü anadoluda oturuyorum motosikleti verip geri dönmek biraz zulüm olur çünkü bunu gidip geri alması olacak.

Motosikleti
2013 Honda Cbf150
Vakit mi yok, paramı çok hocam. Ne yapacaklar Allah aşkına, buji-yağ-hava filtresi-elle kontrol gözle kontrol hooop ver 400-500-700. Motor 3-5 binde olsa anlarım yeni motor dersin götürürsün zaten 35.000 olmuş bu zamana kadar motorun ne olduğunu anlamışsındır zaten.

Vakit mi yok, paramı çok hocam. Ne yapacaklar Allah aşkına, buji-yağ-hava filtresi-elle kontrol gözle kontrol hooop ver 400-500-700. Motor 3-5 binde olsa anlarım yeni motor dersin götürürsün zaten 35.000 olmuş bu zamana kadar motorun ne olduğunu anlamışsındır zaten.

hocam motosikleti 2 ay önce aldım. Servise götürmeli miyim götürmemeli miyim bunu bile bilmiyorum ki? Sadece ekranda bana bakımının geldiği yazıyor

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
hocam motosikleti 2 ay önce aldım. Servise götürmeli miyim götürmemeli miyim bunu bile bilmiyorum ki? Sadece ekranda bana bakımının geldiği yazıyor

Belki subap araligi ayari gelmisse? O onemli. Onun disinda dediginiz gibi. Yine de orijinal yag filtresi kullanirdim. Hatta bi ara orijinallerinde bile sorun cikmisti.

Spormoto.
En azından işini severek yapan adamlar.
Etkinliklerine git bi gün, dükkânlarına.
Hoş karşılamazlarsa bir daha uğrama.

Bir çok servisi denemiş biri olarak atamoto tercihim.ahmet usta'nın ilgisi ve donanımı diğer servislerden ayıran en önemli özellik.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar