Spotify ve premium üyelik

Merhaba arkadaşlar bir kaç gündür spotify 7 günlük ücretsiz deneme sürümü kullanıyorum. premium a geçmeyi düşünüyorum fakat premium özelliklerinde öğrenci normal premium ve aile için sunduğu ozellikler farklı yazıyor öğrenci olanda normalden farklı aile en geniş kapsamlı gibi kafam karisti sunulan premium paketlerde fark var mi yok mu spotify kullananlardan tavsiyelerini bekliyorum youtube den dinlemek işkence gibi geldi ekran açık, sürekli internet bağlantısı gerekli, arka plana da atamıyoruz sürekli indirmek ile uğraşmak pek istemiyorum ücrette cüzi geldi...

Geçen sene bende kullanıyordum ancak beğenmedim hiç bi extreası yok boşuna para veriyordum bıraktım

---------- Mesajlar birleştirildi - 00:49 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:48 ----------

Müziğimi indirip paşalar gibi dinliyorum hem bulamayacağım hiç bir müzik yok nette

sürekli müzik dinleyen biri iseniz, spotify sizin ilacınızdır.

az internet, arkaplanda çalışma, tonlarca müzik, ayda sadece 13 liraya.

lan böyle de reklam gibi oldu ha! neyse. ben birkaç sene premium abone olarak devam ettim, sonra baktım işten güçten müzik dinlemeye pek fırsatım olmuyor; iptal ettirdim.

serbest çalışan olsam, hiç düşünmem abone olurum zira premium olmadan ne istediğin şarkıyı çalıyor, ne de reklamlardan dolayı huzur veriyor. terbiyesiz spotify. sinirlendim bak şimdi.

Son düzenleme:
Geçen sene bende kullanıyordum ancak beğenmedim hiç bi extreası yok boşuna para veriyordum bıraktım

---------- Mesajlar birleştirildi - 00:49 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:48 ----------

Müziğimi indirip paşalar gibi dinliyorum hem bulamayacağım hiç bir müzik yok nette

Hep aynı müziği dinlemek sıktı hocam listelerden farklı şeyler dinlemek güzel oluyor birazda müzik keşfetmek istiyorum

---------- Mesajlar birleştirildi - 01:04 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:01 ----------

sürekli müzik dinleyen biri iseniz, spotify sizin ilacınızdır.

az internet, arkaplanda çalışma, tonlarca müzik, ayda sadece 13 liraya.

lan böyle de reklam gibi oldu ha! neyse. ben birkaç sene premium abone olarak devam ettim, sonra baktım işten güçten müzik dinlemeye pek fırsatım olmuyor; iptal ettirdim.

serbest çalışan olsam, hiç düşünmem abone olurum zira premium olmadan ne istediğin şarkıyı çalıyor, ne de reklamlardan dolayı huzur veriyor. terbiyesiz spotify. sinirlendim bak şimdi.

Öğrenci olduğum için vaktim var çalışan olsam nerde uyucak vakti zor buluyosun...

sürekli müzik dinleyen biri iseniz, spotify premium üyeliği tavsiye ederim
En hesaplı seçenek aile üyeliği tek hesapta ayrı ayrı 5+1 kişi faydalanır.
Çevrenizde müzik dinlemeyi seven birileri varsa aile 6 aylık aile üyeliği ile kişi başı 5-6 TL üye olabilirsin
internet paketin az ise spotify çevrim dışı özelliği sayesinde şarkıları indirip internet olmadan da dinleyebilirsin

Ben uzun süre kullandım Spotify, arabamla %100 anlaşamıyor diye Apple Music'e geçmek durumunda kaldı - yolda telefonu ellemek istemiyorum.
Mumla arıyorum Spotify'ı öyle diyeyim.

Super Moderator
Bende Premium üyeyim, fena sayilmaz, bildiğim kadarı ile mobilde ücretsiz oldu şu sıralar?

Ayda 13TL çok pahalıymış. İnternetten beleş indirilen bir şey. Etik olarak doğru bulmuyorsanız gider CD sini alırsınız seç beğen al.

Telefonumda 2500 şarkı var Spotify'dan indirdiğim.Her türlü şarkı bulunuyor.Hiç gerek yok başka yerlerden teker teker indirip dinlemeye.13 TL aylık hiç bir şey.

Motosikleti
Kymco Xciting VS 400
aile paketini kullanıyoruz. iş yerinde bilgisayarda, cep telefonunda ve evde de tabletten amfiye bağlı kullanıyorum tek hesabı.
müthiş uygulama bence.

fizy ye 14 tl gibi müzik kalitesi yuksek olan tarifeyi almıştım, açıkcası memnundum, ayrıca 10 tl ye normal ses kaliteliside vardı, ve artısı dinledigin muzik internet tarifene etki etmiyordu, yani 10 - 14 cıvarında internet dahil her turlu müzige ulaşabiliyorsun,

taaaa ki, intercomumda durdurma eylemi fizy de çalışmayıp sporify da babalar gibi çalışana kdr,
fizy iptal ediyorum,
spotify premium olmadım 7 günlük ücretsiz kullandım,
bu aralar karışık çal modunda yani, premium olmakta fayda var gibi,

---------- Mesajlar birleştirildi - 13:01 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:59 ----------

Bende Premium üyeyim, fena sayilmaz, bildiğim kadarı ile mobilde ücretsiz oldu şu sıralar?

yok ole bişi ile karşılaşmadım sayın modum, varsa bize de soyleyin :)

sürekli müzik dinleyen biri iseniz, spotify premium üyeliği tavsiye ederim
En hesaplı seçenek aile üyeliği tek hesapta ayrı ayrı 5+1 kişi faydalanır.
Çevrenizde müzik dinlemeyi seven birileri varsa aile 6 aylık aile üyeliği ile kişi başı 5-6 TL üye olabilirsin
internet paketin az ise spotify çevrim dışı özelliği sayesinde şarkıları indirip internet olmadan da dinleyebilirsin

Soyad vs gibi özelliklere bakıyorlar mi peki hocam ? Aile olduğunu kanıtlanan gerekiyor mu yani yoksa alıp bağlanan cihaz kadar mi izin veriliyor ?

Ben aile üyeliği kullanıyorum. Soyadına bakmıyorlar ancak üyelik aşamasında aynı evde yaşıyor olma şartı gerekir diyor. Siz de tüm kullanıcıların aynı çatı altında yaşadığına dair yemin ediyorsunuz. Komik olmuş:) Annem, babam, ben kullanıyoruz fazladan iki üyeliğim var istersen paylaşabilirim ama bizimle yaşaman gerekiyor:queen:

Premium olunca telefona indirebiliyorsun zaten şarkıları.İnternete gerek bile yok.

Üniversite indirimini kullanıyorum ben. Sürekli mğzik dinleyen ve yeni müzik keşfetmek istiyosanız spotify ilaç gibi

Ben aile üyeliği kullanıyorum. Soyadına bakmıyorlar ancak üyelik aşamasında aynı evde yaşıyor olma şartı gerekir diyor. Siz de tüm kullanıcıların aynı çatı altında yaşadığına dair yemin ediyorsunuz. Komik olmuş:) Annem, babam, ben kullanıyoruz fazladan iki üyeliğim var istersen paylaşabilirim ama bizimle yaşaman gerekiyor:queen:

Universite öğrencisine 1 kişilik üyelik bağışı yapmak ister mısınız ? Üyelerin aynı evde yaşadıklarını nereden alıyorlarmış ki onu bilemedim

---------- Mesajlar birleştirildi - 19:59 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:57 ----------

Premium olunca telefona indirebiliyorsun zaten şarkıları.İnternete gerek bile yok.

Aynen şuan 7 günlük pakette bir sürü indirdim spor yaparken bir tane albüm açıyorum filan güzel oluyor diğer türlü youtube den ara bul uzun sürüyor belli bir müzik sonrası tarz da değiştiriyor

---------- Mesajlar birleştirildi - 20:02 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:59 ----------

Üniversite indirimini kullanıyorum ben. Sürekli mğzik dinleyen ve yeni müzik keşfetmek istiyosanız spotify ilaç gibi

Hocam direk üniversite üyeliği mi açtınız yoksa diğer paketlere oranla farkları var mi diye araştırdınız mi ? Şimdi aile paketi yapsam bizim arkadaşlar yer onun parasını kanka şunu ismarliyim ve derken tek üniversite hesabı açmak istiyorum aile veya premium ile farkı var mi onu merak ediyorum esas olarak

2 senedir premium uyelik kullandim hala da kullaniyorum ve kullanmayq devam edecegim. 1. istedigin her muzik var ve premiumda 320kbps gibi bir kalitede dinliyebiliyorsun. 2. eger kota falan dert edilirse cevrimdisi calis diyerek kotandan 1 kere yedirtirsin benim telefonimda o sekilde 3. senin surekli dinledigin sarkilari alogaritmasibi cikarip sana gore muzikler sanatcilar oneriyor yeni kesfet ozelligi var 4. spotify ciddi bir topluluk var o kadar guzel listeler yapiyorlar ki sen hic bisi yapmadan i muthis listelerle aklina hayatta gelmiyecek ama aaa ben bunu hatirliyorum super sarki dedigin parcalara denk geliyorsun ve 5. si telefonub intercomun tuslari ile super calisiyor hatasiz vede sarj yemiyor gibi bisi(telefon icin)

selam
ben turkcel fizyy kullanıyorum limitsiz bır kuruşta para vermiyorum. hattım esnaf pakete ;)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar