Citygrip üretim ölçü standartları değişti. Son taktıranlar güncel bilgi olması için ebatları yazabilir mi lütfen ön/arka olarak...
iyi günler herkese elinde siyah SL 200 ön cam var ihtiyacı olan var mıdır ?
Herkese merhaba,
Yakın zamanda ben de SL200 almayı düşünmekteyim, ancak kaygılarım mevcut, konunun ilk 80 sayfasını okudum, vakit buldukça okumaya devam ediyorum, o nedenle hangi lastiği alsam ya da yedek depo hakkında soru sormayacağım
Benim farklı bir ricam olacak, İstanbul mecidiyeköy tarafındayım akşam 6-7 gibi vakit ayırıp SL200 sahibi bir arkadaş benimle buluşup motorun sesini, gidişini gösterse, biraz sohbet etsek, ben de kendisine bir kahve ısmarlasam?Varsa vakti olan memnun olurum .
Teşekkürler, kimsenin kahve içesi yok anlaşılan :silent:
Motonet ile görüştüm, sağolsunlar yardımcı oldular.
Citygrip üretim ölçü standartları değişti. Son taktıranlar güncel bilgi olması için ebatları yazabilir mi lütfen ön/arka olarak...
BU KISMINA BURSALI SL SAHİPLERİ CEVAP VERİRLER SANIRIM.Merhaba arkadaşlar, bana yardımcı olun lütfen. Superlight almayı istiyorum, fakat bazı tedirginliklerim var. Öncelikle disk kilidi konusu. Disk kilidi takılamıyor sanıyorum. Okulda, işte, evde bırakırken hep zincirle mi bağlayacağım bir yerlere? Zincir haricinde nasıl bir çözüm üretiyorsunuz? TAKILIYOR, ÖN FREN DİSKİNİN BOŞLUĞUNDAN GEÇEN BİR KİLİDİ KULLANABİLİRSİN Daha önce de SPY 5000 alarm sistemi takan var mı diye sormuştum, fakat kimse kullanmıyor sanırım. Benim için takılması kolay, pratik ve güvenilir bir kilit çok önemli gerçekten, her dakka zincirle uğraşmak istemiyorum. DOĞRU BİR ŞEKİLDE BAĞLADIĞINDA PROBLEM OLMAZ KULLANABİLİRSİN Bir diğer konu boşa geçme sorunu. HER ÇİNLİ ŞANZIMANDA OLDUĞU GİBİ BUNU SL200'DE DE YAŞARSIN. DOĞRU BİR RODAJ, VAKTİNDE YAĞ DEĞİŞİMİ, MANETİN DOĞRU AYARLANMASI İLE AŞILMAYACAK BİR KONU DEĞİL...Tecrübesizim, 2 haftaya kadar kısmetse ehliyetimi alacağım. Derslerde kullandığım motosiklet mt07. Şöyle ki her vites attığımda vitesin kaç olduğuna bakıyorum. Boşa atmada da bazen sorun yaşıyorum(motosikletten değil benden ötürü ). Hal böyle iken vites göstergesi olmayan bir motosiklet kullanmak benim için sıkıntı yaratır mı? YARATMAZ, YARATMAMALI. VİTES GÖSTERGESİNE BAKILARAK MOTOR SÜRÜLMEZ, MOTORUN SESİNDEN VE DİLİNDEN ANLAMAK ZORUNDASIN...Bir diğer konu ise güç konusu. Kursta sürdüğüm mt07 nin gaz tepkimesi acayip tahmin ettiğiniz gibi Tabi ki superlight dan bu performansı beklemiyorum, fakat şehir içinde kullanırken kalkışlarda yolda vs kornalara maruz kalır mıyım? Her dakka vites attırır mı? MT07 İLE SL200 KIYASLAMASI, KARTAL İLE KARGA KIYASLAMASI GİBİ OLUR VE BU SORUYA VERİLECEK HER CEVAP KAFANI KARIŞTIRIR. AYRICA EĞİTİMİ MT-07 İLE ALMAN DA SON DERECE TEHLİKELİ... Uzun oldu biliyorum, ama etrafımda bu tür soruları sorabileceğim kimse yok. Sırf bu sorunlar yüzünden(bana göre sorun tabii sizin için olmayabilir) TNT 25 başlığında buldum kendimi. Ama ben kesinlikle cruiser bi motosiklet almak istiyorum. Aa bi de son soru, çok oldu biliyorum kusura bakmayın 8400 TL civarına 12 taksit yapıyorlar şuanda superlighta, sizce azıcık fazla değil mi? YENİ ÖTV ARTIŞINDAN SONRA 10'U GEÇECEK MOTOR, DEVLETİMİZ SAĞ OLSUN...Sorularım bu kadar, cevaplayanlardan Allah razı olsun
Sağlıcakla kalın ☺
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:07 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:03 ----------
Bursa'daki servisleri sormayı unutmuşum servis konusu çok önemli biliyorsunuz. Bursa'da yaşayan arkadaşlar mutlaka vardır, memnun musunuz servislerden? Semsa'dan mesela?
Shadowmaster gerçekten çok teşekkür ederim, her soruya cevap veriyorsunuz. Hala kafam karışık, o da ayrı bi mevzu bakımlarını güzel yapman gerekiyor diyorsunuz ya hani; ilk defa motosiklet kullanan ben bakımlarını ne kadar iyi yapabilirim acaba? Yapabilir miyim ki
O kadar çok falcon freedom ile sl200 arasında makale okudum ki anlatamam. Ve hala karar vermiş değilim sanırım alacağım gün kura çekip öyle alacağım çok zor karar vermesi. İkiside hemen hemen aynı motorlar falcon daha yapılı gerçi benim için önemli olan parça ve servis ağı, bir problem olduğunda fazla beklemeden gidebileceğim bir yer olsun kafi.
Tekrar teşekkürler cevapların için shadowmaster abi son olarak Bursalı SL cilerden servisler hakkında yorum bekliyorum. Aranıza katılmak için sabırsızlanıyorum ☺