Motorlu Taşıtlar Vergisi yüzde 40 artıyor - Yeni Vergi Zamları Kapıda

Cici Kızlar Merhaba
Şaban Çıktı Meydana
Süslü Beyler İzleyin
Bu Masalı Dinleyin
Gördüm Ki Memlekette

Ortadirek Yan Yatmış

Bir De Kdv Gelmiş

Hepten Ayvayı Yemiş

Senin Uyanık Baban

Çırparken Ordan Burdan

Salak Mı Ki Ödesin

Kdv

O Şık Vizonlu Anan

Çanak Konken Oynarken

Verir Mi Harun Bey’E

Kdv

Köprüde Hissen Varsa

Barajdan Pay Aldınsa

Seni Hiç Irgalamaz

Kdv

Ortadirek Düşünsün

Ömür Boyu Sürünsün

Umrunda Mı Senin

Kdv

Ey Deve Oğlu Deve

Bir Geçersen Elime

Selam Tüm Sülalene

Kdv

Boşverin Aldırmayın

Kafanızı Yormayın

Tempo Tutup Zıplayın

Kdv

Cici Kızlar Merhaba
Şaban Çıktı Meydana
Süslü Beyler İzleyin
Bu Masalı Dinleyin
Gördüm Ki Memlekette

Ortadirek Yan Yatmış

Bir De Kdv Gelmiş

Hepten Ayvayı Yemiş

Senin Uyanık Baban

Çırparken Ordan Burdan

Salak Mı Ki Ödesin

Kdv

O Şık Vizonlu Anan

Çanak Konken Oynarken

Verir Mi Harun Bey’E

Kdv

Köprüde Hissen Varsa

Barajdan Pay Aldınsa

Seni Hiç Irgalamaz

Kdv

Ortadirek Düşünsün

Ömür Boyu Sürünsün

Umrunda Mı Senin

Kdv

Ey Deve Oğlu Deve

Bir Geçersen Elime

Selam Tüm Sülalene

Kdv

Boşverin Aldırmayın

Kafanızı Yormayın

Tempo Tutup Zıplayın

Kdv

derince kazın kuyusun
inim inim inilenilesin
kefenin diken iğnesin
verenin de

Yiyin efendiler, yiyin; bu han-ı iştiha sizin;
Doyunca, tıksırınca, patlayıncaya kadar yiyin!

Piyasada kendi işini yapan biri olarak söylüyorum.
Son iki hatta üç senedir ekonomik kriz var ve bu kriz son bir senedir iyice derinleşmiş durumda.
Kriz varda medyada neden konuşulmuyor diyecek olanlara da şimdiden cevabı vereyim.
Demokrasi ve Özgürlükler ülkesi(!) olduğumuz için..

Ülke arkadaşın dediği gibi krizde, herşeye vergi yükleyerek döndürmeye çalısıyorlar. Ama koyun sürüsü sorgulamaz. Sizde sesinizi çıkarmayın sakın

Noldu lan referandumda evet atanları öne alalım. Adamlar yol yaptı değil mi. Hastane sıra derdi yok, eğitim müthiş, terör bitti değil mi. İlla bir tarafınız yanacak ki aklınız başınıza gelecek. Acımasız dünya da kurunun yanında yaşta yanıyor.

Ulan şuan da bindiğim aracın vergisiz fiyatı 26.500 vergi yi koydun mu 46.500. Plaka ruhsat sigorta ıvır zıvırı etti mi sana 50.000 TL. 3 sene geçtikçe aracın mtv si düşer. Bizde tam tersi zamlanır. Daha geçen sene sıfır aracın mtv sini 900 küsürden 1035 TL yaptınız şimdiki zam ile 1449 TL mi olacak. Ulan paranın değeri bile kalmadı. 100 TL yi bozdurdun mu hemen bitiyor

Motosikleti
Tiger1200, Tvs Apache
ülke arkadaşların dediği gibi krizde, önce ülkenin sorunları masaya yatırılacak ve sonra bunların çözümü için çalışılacak. fakat artık ben bu adamların ülkeyi batırmak istediğine inanmaya başladığım için bir an evvel dahada kötüye gidilmesi için bekliyorum.

çalıştım şantiyede bloklar 33 katlı ve bugün 32. katta ses yalıtım yaptım, bir an düşündüm "hemen şu pencereden atlayayım da bitsin bu çile" dedim kendi kendime ama işte bu canı biz vermedik kendimize ve bizde alamayız.

edit: @bursagsli araya girdin bak! @macit250'nin yorumunu taklit etmeye çalıştım onun hemen altına yorum atacaktım sırayı bozdun.

acele yorum atacam diye saçmaladık bir de boşu boşuna :)

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Yaşasın..Gotuyun gılıyık.... Hülooooooğğğğğggghhh..

Noldu lan referandumda evet atanları öne alalım. Adamlar yol yaptı değil mi. Hastane sıra derdi yok, eğitim müthiş, terör bitti değil mi. İlla bir tarafınız yanacak ki aklınız başınıza gelecek. Acımasız dünya da kurunun yanında yaşta yanıyor.

Ulan şuan da bindiğim aracın vergisiz fiyatı 26.500 vergi yi koydun mu 46.500. Plaka ruhsat sigorta ıvır zıvırı etti mi sana 50.000 TL. 3 sene geçtikçe aracın mtv si düşer. Bizde tam tersi zamlanır. Daha geçen sene sıfır aracın mtv sini 900 küsürden 1035 TL yaptınız şimdiki zam ile 1449 TL mi olacak. Ulan paranın değeri bile kalmadı. 100 TL yi bozdurdun mu hemen bitiyor

Merak etme hacım, 1000 lirayı veren 400 u de verir diyen hirtolar da var. Da yi bitişik yazmadım siz birlestirirsiniz:queen: uy

Kendinizi en alttaki kedi gibi hissetmiyormusunuz? ortadaki Suriyeliler,en arkadaki Hökümet..

Vur yüreğim dağılsın
Vur feleğim şaşırsın
Sensizlik hükümse
Kalemim kırılsın
Vur…Vur…

Son düzenleme:
Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.

Bence kuru insan yok denecek kadar az...

Din ve dindarlar bu kadar dislanmamaliydi. Simdiki yonetimin ilk basta bir cok kesimden aldigi destegin altinda, simdi ici fos cikmis olan, ozgurluk ve yasaklarin kalkmasi soylemi var...

mu ha haaaa zu haaaaaa pu haaaaa.Ekmek 10 tl olsun üzülürsem . ............ umrumda bile değil... Azzz Azzz bilemmm. sözün bittiģi yer. Ha bu arada dahasi var. bölüm bölüm.Deniz bitttii. olan yine maznuma olucak. Bal tutanlar zaten parmaklarini yaladi.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar