Lütfen ekipman ve motor seçimlerinde yardım

Şuna karar verdim aralıkta A2 için başvurucam. Motoru kışın kullanmam sıkıntınolur o yüzden kış geçtikten sonra motoreu alıcam kısmetse o zamana kadar ekipmanları alıcam kasktır eldivendir vs tek sıkıntı aişe ufak ufak alıştıyorum ama annem ehliyeti alıp 2 ay sonra motor aldığında direk trafiğe mi çıkıcan diyorlar. Bende anlattım rğitimlere gidicem vs direk zor olucak ikna aşaması ama olucak.
Ama sizlerden. Motor, ekipman ve sürüş okulu tavsiyesi istiyeceğim.
Ekipman için 3000i çok geçmemeye çalışıcam bide ayakkabı illa gerekli mi

---------- Mesajlar birleştirildi - 19:09 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:54 ----------

Benim konularımda mı sıkıntı var kimse yazmıyor

Ekipman için 3bin ayırabiliyorsan helal olsun güzel güzel donatırsın kendini kaliteli olarak.

Eğitim olarak motto, yamaha, honda ilk aklıma gelenler.

Ayakkabı diğer ekipmanlar arasında en gereksizi olarak görülebilir fakat +140kilonun ayağına,bileğine düştüğünü düşün ve öyle karar ver :)

3000 ekipmana ayırdıysan bi 600 de bota ayırıver o 3000in içinden. Gerekli olmayan hiçbir şey yok.

Ekipman için 3bin ayırabiliyorsan helal olsun güzel güzel donatırsın kendini kaliteli olarak.

Eğitim olarak motto, yamaha, honda ilk aklıma gelenler.

Ayakkabı diğer ekipmanlar arasında en gereksizi olarak görülebilir fakat +140kilonun ayağına,bileğine düştüğünü düşün ve öyle karar ver :)
Ben ekipman marka vr modelleri hakkında bilgim yok var mı önerilerinzi bide motor fiyatları aldı başını gidiyor sıfır alıcam naked yada ss tarzı öneriniz nedir. Boy 183 Kilo 100(ama aktif olarak kilo veriyorum)
Siz ayak bileği diyince ayakkabının gerekli olduğunu anladım 1 sene önce ciddi bir bilek kırığı geçirmiştim

---------- Mesajlar birleştirildi - 07:14 ---------- bir önceki mesaj zamanı 07:10 ----------

3000 ekipmana ayırdıysan bi 600 de bota ayırıver o 3000in içinden. Gerekli olmayan hiçbir şey yok.

Marka ve model şeklimdd tavsiye verirseniz sevinirim

Son düzenleme:
Ekipman:
*Kask-Balaklava
Mont Bellik
*Eldiven
Motosiklet Pantolonu
*Motosiklet çizmesi

Ekipmanlarin hepsi çok önemli fakat yıldız koyduklarım çok çok önemli.Alacağın Kaskı kararlaştırdiktan sonra mutlaka sharp testine bak, çok para vermen güvenli olduğu anlamına gelmiyor.Eldiven ve Çizme çok önemli.

Kesinlikle full ekipman bin motoruna.N11 de istedigin herşeyi bulabilirsin, reflektif renkleri seçmen daha iyi olur..

Not: Düşeceksin..

Merhaba,
3000 e rahat full ekipman alırsın.

Bot değil, çizme al.
Mont mevsimlik olmasın.

Sitelerde gezin,indirimleri denk getir.

Alacağın motor ne?
3000 lira artar gibi tabi nası bişiy alacağına bağlı ama orta seviye korumalar 3000 tutmaz yani.

Biri eğitimde biri kendi motorumla iki kez yere yapıştım. İkisinde de ayakkabılarım ayağımda olmasaydı -özellikle birinci düşüşte- bileğim kırılırdı. Ayakkabı kask kadar önemli bence. Bir süre yürüyememek fikri bile korkunç.

İlk mesahdada yazdım motorda. Elli değil motor öneriside bekliyorum cbr 125 almış balını gidiyor naked tarzı uygun fiyatlı sofor ns var araştırıyorum

Çizme almayı ihmal etme bundan 4 sene önce motoru yan yatirdim bacak bardak gibi catladi , çizme önemli al bı YDS mutlu mesut bin

Ayağınız ne kadar önemliyse çizme/bot/ayakkabı da o derece önemli. Mesela bazı kişiler 5 TL'lik kask kullanıyor.

Pulsar al dostum, acemilik için görece güçlü, parçası ucuz, ikinci eli hızlı, muhakkak Abs olsun alacağın motorda.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar