Yeni sevgilim le tanışın :D

Merhaba arkadaşlar size yeni sevgilimi tanıtayım adı muzo biraz hırçın biraz ınatçı biraz ukala bazen sadık bazen sevecen bazen nazik bazen agresif :D

---------- Mesajlar birleştirildi - 19:41 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:23 ----------

bi hayırlı olsun deyeydiniz :D

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Ateş ediyor maaşallah , darısı başımıza.

Hayırlı olsun, tekerin düz bassın. Dikkatli sür şakaya gelecek bir alet değil malum... Motoru da fuzuli bağırtma. :mrgreen:

Arkadaşta var aynısı. Uzun yol için de konforlu Türkiye turuna çıkmıştı bununla... Ben de sürmüştüm, etkileyici gerçekten. Bir de akrapovic egzoz takmış arkadaş, çok tatlı bir kükremesi var.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Muzo nun yaşı kemale ermiş yanlız.

T3Z

Hayırlı olsun da çok dengesiz ve zamansız gaz açıyosun dikkatli ol şu camiadan insan eksilmesin artık.

Hayırlı olsun, tekerin düz bassın. Dikkatli sür şakaya gelecek bir alet değil malum... Motoru da fuzuli bağırtma. :mrgreen:

Arkadaşta var aynısı. Uzun yol için de konforlu Türkiye turuna çıkmıştı bununla... Ben de sürmüştüm, etkileyici gerçekten. Bir de akrapovic egzoz takmış arkadaş, çok tatlı bir kükremesi var.

Teşerkkür ederim lastik degişcek heralde drek patiye sarıyor zxr10 la gaz açtıgımda uzuyordu (bi abinin motoru ) bunda patiye sarıyor lastiktendir heralde :D

---------- Mesajlar birleştirildi - 23:35 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:34 ----------

Muzo nun yaşı kemale ermiş yanlız.

niye öyle dedinki abi :D

---------- Mesajlar birleştirildi - 23:39 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:35 ----------

Hayırlı olsun da çok dengesiz ve zamansız gaz açıyosun dikkatli ol şu camiadan insan eksilmesin artık.

çok saolun valla hepiniz çok düşüncelisiniz en azından baglantı yollorı olmayan düz yollarda gaz açıyorum youtube da görüyorum şehir için de gazlıyor adam lar şehir içinde tın tın gidiyom valla :D

Muzo isminde yeni sevgilin, diğer tüm erkekleri çok kıskandıracak ve çok ses getirecek belli. İyi günlerde gülerek sürmeni dilerim.

Hayırlı olsun. Muzo Muzaffer'in kısaltılmışı sanırım. Kadın ismi koysaydın sevgiline keşke :)
Kazasız belasız...

Super Moderator
Teşerkkür ederim lastik degişcek heralde drek patiye sarıyor zxr10 la gaz açtıgımda uzuyordu (bi abinin motoru ) bunda patiye sarıyor lastiktendir heralde :D

Hayırlı olsun, gaz acmayı bildikten sonra lastik 0 olsa bile sarmadan gidebileceğini herkes biliyor, o yüzden umarım hayatın bu motosiklet ile birlikte uzun yıllar güzel devam eder.

Son düzenleme:
Kazasız belasız keyifli sürüşler dilerim.

Ekipmanlarınız her daim üzerinizde olsun.

Hayırlı olsun tekerine taş, sabun uzak dursun. Da neden motora düşmanmış gibi sürüyosun onu anlamadım. 0:53.saniyede bırak şu gazı dedim valla.
Dikkat et kendine.

Hayırlı olsun, motor fişeng gibi ama isim seçimi yani, bilemedim :) muzo, muz gibi, muzaffer gibi olmuş, bir de sevgili deyince afedersin gay gibi çağrışımlar olabilir. Tabi beni ilgilendirmez ama sen yazdığın için yazdım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar