öğretmenlerimiz

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
haber 09.09.2006 tarihli hürriyetten.........Antalyalı lise öğrencisi Salih Okatan (19), okul bahçesinde kız arkadaşıyla el ele dolaştığı için, önce Müdire Şükriye Çayır’ın odasına çağrılıp kızın babası ve öğretmenlerce dövüldü. Daha sonra polisler tarafından da tartaklanan Okatan, 3 gün de uzaklaştırma cezası aldı. Okatan,dayak yediği güne ait kamera kayıtları ile yargıya başvurdu. burdan öğretmenlere bankamatik memuru dediğimde mesajım silindi buyrun cenaze namazına.namus bekçiliği bunlarda,anti demokratik dayak uygulamaları bunlarda.okula siyaset sokma bunlarda..(çoğu akp, mhp ve shpli,dehap'lı), oto alım satımı , emlakçılık bunlarda....

aklı fikri eğitimcilik dışında herşeye çalışan bu adamların yetiştirdiği halkın seçtiği meclis de bu.. tabi ki iyi öğretmenlerimiz de var,.zaten işini adam gibi yapanları milyarlarla özel okul ve dersanelere transfer olup özel dersten özel derse koşuyor.ben de öğretmenim..kendimizi eleştirmezsek doğruyu bulamayız.çoğu iyi değil.

hocaların %80i 5 para etmez 1 dersim sorumluydu üni.yide kazandım ama o dersten beni bıraktılar hemde 40tan :pr: :pr: şimdi üni.ye gidemiorum :pr:

Forumdan Uzaklaştırıldı
hocaların %80i 5 para etmez 1 dersim sorumluydu üni.yide kazandım ama o dersten beni bıraktılar hemde 40tan :pr: :pr: şimdi üni.ye gidemiorum :pr:
birader sen össyi kazanmışsın . takdir ediyorum babaşırıdır,ama sınıfta kalma bile olmayan bu uyduruk sistemde o dersten kalmayı nasıl başardın.kağıdını incelet, yargıya git, hakkını ara ne diyim ya.

bu tür haberler artık bağışıklık yaptı bizde,okusakta garip gelmiyo,sadece kendimizi eleştirmekle kalmayıp kötü olan yanlarımızı düzeltmeliyiz,okula siyeset sokma konusunda çok ama çok haklısın tamam öğretmenler insan elbette bir görüşleri olacak saygı duyarız ancak bunu okulda açık ve aleni olarak yapmaları çok yanlış bunu seçim sandığında gösterebilirler,sende bir öğretmen olduğuna göre sence nasıl bil izlemeli ve bu durumu düzeltebiliriz?????:rendeer:

her türlü konustuk annem ablam eniştem..... herkes gitti herseyi yaptık sonuc yine 0 :pr: böle gıcık hocalar bni buldu :pr: :pr: rüsvet werelim dedik yok olmaz diolar :pr: wala napcagımı sasırdım

Forumdan Uzaklaştırıldı
sende bir öğretmen olduğuna göre sence nasıl bil izlemeli ve bu durumu düzeltebiliriz?????:rendeer:
hepimizin siyasi görüşü var. boş teneke değiliz.olmalı da. ama sağ olsun sol olsun,eğitim camiasının siyasi tarafı fanatik uçlarda değil ılımlı kanatta olmalı.ılımlı sağcıyla ılımlı solcu vatandaş ülke çıkarı konusunda birleşir ama fanatikler kavga eder.kişisel gözlemim ilçe milli eğitim müdürlerinin çoğunun iktidar partilerinin adamları olduğu yönünde. bu yüzden de milli eğitim müdürüyle arası iyi olan hocaya dayak da atsa, propaganda da yapsa kimse dokunamaz.şu anda tarikat ve camaat mensubu adamlar bu müdürlük makamlarındalar.mhp ve ülkü ocaklarıyla bağlantılı okul müdürleri de çocukları ocağa yönlendiriyor.bunların öğrencileri doğulu çocukları dövse bıçaklasa hiç disiplin cezası almazlar.bir yığın tespih sallayan, bıçak taşıyan polat alemdar özentisi it kopuk çocukla uğraşıyoruz.tabi o doğulu çocuk da soluğu dehap gençlik kollarında alıyor.hıncını polis taşlayarak apo posteri açarak çıkarıyor...bazı ilçelerde de shp li ve dehaplı kadrolar var ki bunların da çocukları nereye yönlendirdiği belli.onların yetiştiriği öğrencilerde de kürtlük bilinci türkiye vatandaşlığı bilincine göre çok daha baskın.sonuç olarak eğitim siyaset kaldırmaz.öncelikle eğitim camiası pisliklerden mafyatik tiplerden ,aşırı sağ,aşırı sol siyasi tiplerden temizlenmeli.eğitim partizanlıktan uzak tutulmalı.milli eğitim müdürleri, okul müdürleri ve öğretmenler tarafsız kurullarca iyi denetlenmeli.gerekirse emniyet güçleri istihbarat çalışması yapmalı.ülkenin yarınları fanatizme teslim ediliyor.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Artık hemen hemen her topic siyaset içermeye başladı.Bu da şunu gösteriyor:İşin çivisi çıkıyor artık arkadaşlar...:farao:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Artık hemen hemen her topic siyaset içermeye başladı.Bu da şunu gösteriyor:İşin çivisi çıkıyor artık arkadaşlar...:farao:
bu site tabi ki motosiklet sitesi. tabi ki motor konuşuyoruz.ancak bizim bütün hayatımız motor değil.gece yorganın altına keeway superlight 150 ile girmiyoruz.insanlarda bu konuları konuşma ihtiyacı da var..konuşulan konuyu beğenmeme ve eleştiri özgürlüğüne de var tabi...............saygı duyuyorum.hatta başlıklara bakıp hoşuna gidene girme ya da hoşuna gitmeyene girmeme özgürlün de var.ona da saygı duyuyorum.

Forumdan Uzaklaştırıldı
bu site tabi ki motosiklet sitesi. tabi ki motor konuşuyoruz.ancak bizim bütün hayatımız motor değil.gece yorganın altına keeway superlight 150 ile girmiyoruz.insanlarda bu konuları konuşma ihtiyacı da var..konuşulan konuyu beğenmeme ve eleştiri özgürlüğüne de var tabi...............saygı duyuyorum.hatta başlıklara bakıp hoşuna gidene girme ya da hoşuna gitmeyene girmeme özgürlün de var.ona da saygı duyuyorum.

istediğime yorum yazma özgürlüğüm de var.Sevgilerimle...

Arkadaşlar kapatalım isterseniz bu konuyu ileri gittikçe kötü olacak galiba nedense karşı görüşlere tahammülümüz yok milletçe

Forumdan Uzaklaştırıldı
sayın arkadaşlar,ben eğitimci olarak öğretmenlerimizin okullardaki halini anlattım. neden bu kadar zorunuza gitti anlamıyorum.ileride çoluğunuzun çocuğunuzun itin kopuğun içinde sefil olmasını istemiyorsanız, lütfen biraz duyarlı olunuz.bu kafayla gidersek 10 yıl sonra silahsız sokağa çıkamaz hale gelicez.

Forumdan Uzaklaştırıldı
böyle halkın böyle memleketi olur,

böyle memleketin de böyle topici olur.normaldir.

böyle halkın böyle memleketi olur,

böyle memleketin de böyle topici olur.normaldir.

raflar sende çok karamsar olmuşsun ya tamam durum kötü olabilir ama senin yazdıklarını okuyunca intihar edesim geliyo valla,insaf ette birazdaolumlu şeyler bozuk olan moralimizi iyice taban yaptırdın..:cat:

Herkes işini tam ve eksiksiz yaparsa hiç bir sorun kalmaz.
Ayrıca senin öğretmen olduğunu da inanmıyorum.

vatanını en çok seven görevini en iyi yapandır.

Forumdan Uzaklaştırıldı
sayın arkadaşım watergun
öğretmen olduğuna inanmıyorum demişsin.
ben istanbul üniversitesi edebiyat fakültesi kütüphanecilik bölümü mezunuyum.şu anda hem bir müzenin kütüphane bölümünde kütüphaneci olarak çalışıyorum , hem de okullarda halkoyunları hocası olarak çalışıyorum (2000 yılından beri).istediğine inanabilirsin inanç özgülüğü var saygı duymak lazım.

raflar sende çok karamsar olmuşsun ya tamam durum kötü olabilir ama senin yazdıklarını okuyunca intihar edesim geliyo ..:cat:

valla arkadaşım ben sana ne diyim.ben gerçekçi bi adam olduğumu düşünüyorum.ortadoğu, balkanlar, kafkasya gibi dünyanın en bela coğrafyalarının tam ortasında yaşıyoruz,7 ülkeyle sınırımız var,5 tanesi dünya tarafından tartışılıyor,
yunanistan (ege sınırı),suriye,ırak,iran,(kürt devleti projeleri),ermenistan (doğu anadolu sınırı) gibi iğrenç sorunlarımız var.kürtlerle devletin arası bozuk adamlar 20 sene sonra nüfusun %50 sine ulaşacaklar, tarikatlar holdingleşmiş ,başbakanlığı, cumhurbaşkanlığı makamlarını ellerine geçirmişler.vs vs vs vs, tatsız tuzsuz bi ülkeyiz.yalan mı.bunların hespi gerçek. bu türkiye düzelmez.ben dışarı gidicem.sanırım azerbaycan ya da kazakistana.iş araştırıyorum.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar