klişe ama biraz farklı bir durum var MOTOR YAĞI ÖNERİSİ :)

Arkadaşalr merhaba motosikletim kanuni gt 170 1500 km önce castrol power 1 koydum şimdi 600 km lik bir uzun yola çıkacağım bu yağ ile çıkmak pek içime sinmiyor ama gelince 1 2 hafta sonra sezonu kapatacağım ve motor yatacak o yüzden tekrar 30 lira verip castrol kullanmak istemiyorum uygun fiyatlı normal kalitede motor yağı olarak ne seçebilirim ?

Banada St 125 için önerirseniz iyi olur hocam yaklaşdı zamanı artık kendim değiştireyim diyorum.

Sen koy yine normalde ne koyuyorsan. Seneye kullanacaksın yine motora iyi bak.
Hatta sana tavsiyem motul koy.

Mersin İl Temsilcisi
Hele ki yatiracaksaniz illa ki kaliye bir sey kullanin.motor, yattigi zaman; kullanildigindan daha cok yipraniyor.
Sezonu kapatirken aku vasliklarini sokmeyi ve tekerlerin altina tahta birer yalitim malzemesi koymayi unutma.

Ortalama fiyat 20-30 lira zaten. Bence 10 lira için değmez. Koy castrol devam et. Biraz araştırırsan daha uygun fiyatlara satan yerler de bulabilirsin. Ben 4 litrelik alıyorum sanırım 80-90 lira civarında idi. Castrol power 1. Daha uyguna geliyor.

Motoruma.com
Bir paket sigara fiyatı fark için kalite düşürmek mantıksız olur. Almışken iyisini al. 10 20 lira farklar için kalitesiz, aşındırıcılığı yüksek olan malzemelere yönelmeyin.

tavsiyelerinize uyup bugun gidip castrol yağımı aldım yine yarın koyacağım :D

---------- Mesajlar birleştirildi - 00:16 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:14 ----------

bu arada castrol power 1 4t aldım üzerinde enduro resmi olandan benzinlikten 35 tl ye aldım biraz pahalıya geldi ama olsun kafa rahat olur :D

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar