Anlamak mı istemiyorsunuz. Defalarca yazdım. Bir kez daha yazayım. Evin altında bodrum olduğu için 1. Katın tabanı asfalttan yaklaşık yarım metre yüksek kalıyor. Yani garaj normal bir garaj gibi olmuyor. Sonuçta arabanın durduğu yer asfalttan yarım metre yüksek olduğu için garaj kapısı hem rampa hemde kapı görevini görüyor. Bir nevi köprü gibi açılıp köprü gibi kapanıyor
Bazılarınız evinin önü sana ait değil gibi saçma sapan, sırf yorum yazmak için birşeyler yazmış. Bak kardeşim elalemin arabası benim evimin önüne park edip üstelik garaj kapısının önünü kapatamaz. Bak hiç unutmam bir gün arabayı yıkayıp evimin önü dolu olduğu için yan evin önüne park ettim. Sonuç kadın balkonu yıkamış üstüne birde balkondaki kilimi yıkayıp aşağıya doğru sarkıtmış. Tüm evin pisliği arabanın üstüne akıtmış. Araba dışarda yatmasın şerefsizler çizmesin, diye 1 odayı yıkıp garaj yapıyorsun. Gelip andavalın teki altına koyuyor. Gecenin bir köründe acil birşey olsa kimi arayıp bulacağım. Araba alıyorsan garajını da yapacaksın. Sözüm müstakil evi olup garaj yapmaya imkanı olanlar için
Evinizin bir odasını yıkıp garaja çevirmek için tadilat projesi çizdirip belediyeden onaylattınız mı acaba?